Turizmus Program

Csabai Kolbászfesztivál

Halloween

Balatoni Gasztrohétvége

Csoki workshopok

Horgászkiállítás Budapest

Párkapcsolat sémák

Édesség Fesztivál

Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Balatoni gasztronómia

Népszerűség

Családi pincészetünk jelenleg 10 hektáron gazdálkodik Paloznakon. Szőlőfajtáink: olaszrizling, cserszegi fűszeres, zenit, Cabernet Sauvignon. Célunk a Csopaki bor hírnevének visszaállítása, hogy a `Csopaki Rizling` újra méltó helyére kerüljön a fogyasztóknál. Jelmondatunk: A legjobb csopaki Paloznakon terem. A Tájház udvarán megnyílt borozónk, ahol a borok mellett kapható kávé és üdítőital is.

Családi pincészetünk jelenleg 10 hektáron gazdálkodik Paloznakon. Szőlőfajtáink: olaszrizling, cserszegi fűszeres, zenit, Cabernet Sauvignon. Célunk a Csopaki bor hírnevének visszaállítása, hogy a `Csopaki Rizling` újra méltó helyére kerüljön a fogyasztóknál. Jelmondatunk: A legjobb csopaki Paloznakon terem. A Tájház udvarán megnyílt borozónk, ahol a borok mellett kapható kávé és üdítőital is.

Családi pincészetünk jelenleg 10 hektáron gazdálkodik Paloznakon. Szőlőfajtáink: olaszrizling, cserszegi fűszeres, zenit, Cabernet Sauvignon. Célunk a Csopaki bor hírnevének visszaállítása, hogy a `Csopaki Rizling` újra méltó helyére kerüljön a fogyasztóknál. Jelmondatunk: A legjobb csopaki Paloznakon terem. A Tájház udvarán megnyílt borozónk, ahol a borok mellett kapható kávé és üdítőital is.

Családi biogazdaság a Badacsonyi borvidéken. Kézműves borainkat a természetesség és az elérhető legmagasabb minőség jegyében készítjük már több, mint 20 éve. Tavaly elkészült a borteraszunk. Tételeink kóstolása mellett kiváló panorámával várjuk az idelátogatókat. Különlegesség számba megy, hogy a szőlőtermesztést ötvözzük az állattartással. Vendégeink számára lehetőség nyílik jószágaink megismerésére. Célunk komplex élmény nyújtása az egész család számára, egy nyugodt, csendes, városi zajoktól mentes környezetben. Birtoklátogatással egybekötött borkóstolóra előzetes bejelentkezés szükséges !

Családi biogazdaság a Badacsonyi borvidéken. Kézműves borainkat a természetesség és az elérhető legmagasabb minőség jegyében készítjük már több, mint 20 éve. Tavaly elkészült a borteraszunk. Tételeink kóstolása mellett kiváló panorámával várjuk az idelátogatókat. Különlegesség számba megy, hogy a szőlőtermesztést ötvözzük az állattartással. Vendégeink számára lehetőség nyílik jószágaink megismerésére. Célunk komplex élmény nyújtása az egész család számára, egy nyugodt, csendes, városi zajoktól mentes környezetben. Birtoklátogatással egybekötött borkóstolóra előzetes bejelentkezés szükséges !

Családi biogazdaság a Badacsonyi borvidéken. Kézműves borainkat a természetesség és az elérhető legmagasabb minőség jegyében készítjük már több, mint 20 éve. Tavaly elkészült a borteraszunk. Tételeink kóstolása mellett kiváló panorámával várjuk az idelátogatókat. Különlegesség számba megy, hogy a szőlőtermesztést ötvözzük az állattartással. Vendégeink számára lehetőség nyílik jószágaink megismerésére. Célunk komplex élmény nyújtása az egész család számára, egy nyugodt, csendes, városi zajoktól mentes környezetben. Birtoklátogatással egybekötött borkóstolóra előzetes bejelentkezés szükséges !

Szabó Dávid és Karácsony Bence örömkonyhája az ország legkisebb, de legkedvesebb bisztró éttermében Csopakon, a vasútállomáson.

Szabó Dávid és Karácsony Bence örömkonyhája az ország legkisebb, de legkedvesebb bisztró éttermében Csopakon, a vasútállomáson.

Szabó Dávid és Karácsony Bence örömkonyhája az ország legkisebb, de legkedvesebb bisztró éttermében Csopakon, a vasútállomáson.

A Borút Egyesület a Balaton-felvidék öt település (Alsóörs – Felsőörs – Lovas – Paloznak – Csopak) szőlőműveléssel, borkészítéssel és vendéglátással foglalkozó egységeket képvisel. A Balaton-felvidék legszebb részén elterülő szőlőültetvények borait kóstolhatják a vendégek.

A Borút Egyesület a Balaton-felvidék öt település (Alsóörs – Felsőörs – Lovas – Paloznak – Csopak) szőlőműveléssel, borkészítéssel és vendéglátással foglalkozó egységeket képvisel. A Balaton-felvidék legszebb részén elterülő szőlőültetvények borait kóstolhatják a vendégek.

A Borút Egyesület a Balaton-felvidék öt település (Alsóörs – Felsőörs – Lovas – Paloznak – Csopak) szőlőműveléssel, borkészítéssel és vendéglátással foglalkozó egységeket képvisel. A Balaton-felvidék legszebb részén elterülő szőlőültetvények borait kóstolhatják a vendégek.

1991 tavaszán kezdtük a pálinkafőzést családi vállalkozásban, 25 éves vegyipari desztillációs tapasztalattal. Sok időt és energiát fordítottunk arra, hogy a főzetőinkkel megértessük, jó pálinkát csak jól elkészített cefréből lehet készíteni.

1991 tavaszán kezdtük a pálinkafőzést családi vállalkozásban, 25 éves vegyipari desztillációs tapasztalattal. Sok időt és energiát fordítottunk arra, hogy a főzetőinkkel megértessük, jó pálinkát csak jól elkészített cefréből lehet készíteni.

1991 tavaszán kezdtük a pálinkafőzést családi vállalkozásban, 25 éves vegyipari desztillációs tapasztalattal. Sok időt és energiát fordítottunk arra, hogy a főzetőinkkel megértessük, jó pálinkát csak jól elkészített cefréből lehet készíteni.

Az időszámításunk előtti első századból egy kelta sírban találtak a Keszthely határában lévő Dobogón egy boroskancsót, amelyen a Da Bibere latin felirat ékeskedett. A keltákat követően a római korban virágzott igazán a környéken a borkultúra, de mi tagadás ma is igen nagy népszerűségnek örvend.

Az időszámításunk előtti első századból egy kelta sírban találtak a Keszthely határában lévő Dobogón egy boroskancsót, amelyen a Da Bibere latin felirat ékeskedett. A keltákat követően a római korban virágzott igazán a környéken a borkultúra, de mi tagadás ma is igen nagy népszerűségnek örvend.

Az időszámításunk előtti első századból egy kelta sírban találtak a Keszthely határában lévő Dobogón egy boroskancsót, amelyen a Da Bibere latin felirat ékeskedett. A keltákat követően a római korban virágzott igazán a környéken a borkultúra, de mi tagadás ma is igen nagy népszerűségnek örvend.

A 2000-ben alakult borlovagrendünk szellemiségében és külsőségeiben egyaránt a zalai tájhoz és hagyományokhoz kíván kapcsolódni. Célja: borvidék szőlő és borkultúrájának ápolása, a zalai borok népszerűsítése, a borkultúra ismereteinek terjesztése. Tagjaink aktív szereplői a közéletnek életnek, és tevékenyek az ismeretek terjesztésében, rendezvények szervezésében.

A 2000-ben alakult borlovagrendünk szellemiségében és külsőségeiben egyaránt a zalai tájhoz és hagyományokhoz kíván kapcsolódni. Célja: borvidék szőlő és borkultúrájának ápolása, a zalai borok népszerűsítése, a borkultúra ismereteinek terjesztése. Tagjaink aktív szereplői a közéletnek életnek, és tevékenyek az ismeretek terjesztésében, rendezvények szervezésében.

A 2000-ben alakult borlovagrendünk szellemiségében és külsőségeiben egyaránt a zalai tájhoz és hagyományokhoz kíván kapcsolódni. Célja: borvidék szőlő és borkultúrájának ápolása, a zalai borok népszerűsítése, a borkultúra ismereteinek terjesztése. Tagjaink aktív szereplői a közéletnek életnek, és tevékenyek az ismeretek terjesztésében, rendezvények szervezésében.

Pannónia legszebb tájainak egyike a Dél-Balatoni Borvidék, ahol már a kelták és a rómaiak is szőlőt termesztettek és bort készítettek. Honfoglaló elődeink a Kaukázus vidékén ismerték meg e növényt. Keresse fel a Dél-Balatoni Borút Egyesület minősített állomásait, ízlelje meg a pincészetek borait, s közben élvezze a szőlőkkel átszőtt Somogyi-dombság lankáinak barátságos, megnyugtató atmoszféráját.

Pannónia legszebb tájainak egyike a Dél-Balatoni Borvidék, ahol már a kelták és a rómaiak is szőlőt termesztettek és bort készítettek. Honfoglaló elődeink a Kaukázus vidékén ismerték meg e növényt. Keresse fel a Dél-Balatoni Borút Egyesület minősített állomásait, ízlelje meg a pincészetek borait, s közben élvezze a szőlőkkel átszőtt Somogyi-dombság lankáinak barátságos, megnyugtató atmoszféráját.

Pannónia legszebb tájainak egyike a Dél-Balatoni Borvidék, ahol már a kelták és a rómaiak is szőlőt termesztettek és bort készítettek. Honfoglaló elődeink a Kaukázus vidékén ismerték meg e növényt. Keresse fel a Dél-Balatoni Borút Egyesület minősített állomásait, ízlelje meg a pincészetek borait, s közben élvezze a szőlőkkel átszőtt Somogyi-dombság lankáinak barátságos, megnyugtató atmoszféráját.

A barbecue (rövidítve: BBQ) egy zárt rendszerben, sajátos ételsütési eszközökkel végzett eljárás, amely során alacsony hőmérsékleten (jellemzően 110-125 °C) hőkezeljük az alapanyagokat, a hőáramlás által gazdagítva az alapanyag ízvilágát. Többféle grillezési módszert használhatunk a sütéshez. A Dèli Part Woodfired BBQ Siófokon tiszta fatüzelèses BBQ. Télen Fő tér 4., nyáron Vámház u. 2. szám alatt.

A barbecue (rövidítve: BBQ) egy zárt rendszerben, sajátos ételsütési eszközökkel végzett eljárás, amely során alacsony hőmérsékleten (jellemzően 110-125 °C) hőkezeljük az alapanyagokat, a hőáramlás által gazdagítva az alapanyag ízvilágát. Többféle grillezési módszert használhatunk a sütéshez. A Dèli Part Woodfired BBQ Siófokon tiszta fatüzelèses BBQ. Télen Fő tér 4., nyáron Vámház u. 2. szám alatt.

A barbecue (rövidítve: BBQ) egy zárt rendszerben, sajátos ételsütési eszközökkel végzett eljárás, amely során alacsony hőmérsékleten (jellemzően 110-125 °C) hőkezeljük az alapanyagokat, a hőáramlás által gazdagítva az alapanyag ízvilágát. Többféle grillezési módszert használhatunk a sütéshez. A Dèli Part Woodfired BBQ Siófokon tiszta fatüzelèses BBQ. Télen Fő tér 4., nyáron Vámház u. 2. szám alatt.

Cukrászdánk 2015-ös nyitása óta kedvelt helye az édes ízek rajongóinak. Siófok központi részén, a vasúti pályaudvar és a Fő tér között félúton, a Millennium park szélén, a Sarlós-Boldogasszony Templom szomszédságában kínáljuk termékeinket széles választékban, kellemes, parkosított környezetben. Szakértelmünk a 3 generációra visszanyúló cukrász-vendéglátós családi vállalkozás pillérein, és a folyamatos fejlődésen alapul. Helyben készített termékeink között mindenki megtalálhatja kedvencét, legyen szó akár fagylaltról, süteményről, születésnapi vagy esküvői tortáról, allergén mentes készítményről, vagy egy finom kávéról. Ne habozzanak megkeresni minket egyedi kéréseikkel, melyek megoldására mindig nyitottak vagyunk!

Cukrászdánk 2015-ös nyitása óta kedvelt helye az édes ízek rajongóinak. Siófok központi részén, a vasúti pályaudvar és a Fő tér között félúton, a Millennium park szélén, a Sarlós-Boldogasszony Templom szomszédságában kínáljuk termékeinket széles választékban, kellemes, parkosított környezetben. Szakértelmünk a 3 generációra visszanyúló cukrász-vendéglátós családi vállalkozás pillérein, és a folyamatos fejlődésen alapul. Helyben készített termékeink között mindenki megtalálhatja kedvencét, legyen szó akár fagylaltról, süteményről, születésnapi vagy esküvői tortáról, allergén mentes készítményről, vagy egy finom kávéról. Ne habozzanak megkeresni minket egyedi kéréseikkel, melyek megoldására mindig nyitottak vagyunk!

Cukrászdánk 2015-ös nyitása óta kedvelt helye az édes ízek rajongóinak. Siófok központi részén, a vasúti pályaudvar és a Fő tér között félúton, a Millennium park szélén, a Sarlós-Boldogasszony Templom szomszédságában kínáljuk termékeinket széles választékban, kellemes, parkosított környezetben. Szakértelmünk a 3 generációra visszanyúló cukrász-vendéglátós családi vállalkozás pillérein, és a folyamatos fejlődésen alapul. Helyben készített termékeink között mindenki megtalálhatja kedvencét, legyen szó akár fagylaltról, süteményről, születésnapi vagy esküvői tortáról, allergén mentes készítményről, vagy egy finom kávéról. Ne habozzanak megkeresni minket egyedi kéréseikkel, melyek megoldására mindig nyitottak vagyunk!

1...8910...41

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Pontyshow 2025. november 7-9. Magyarország egyik legnagyobb horgászkiállítása
Pávai Fesztivál 2025. október 24-25. Hajdúszoboszló
Őszí wellness Hévíz felnőttbarát szállodájában gasztronómiai élményekkel
Pontyshow 2025. november 7-9. Magyarország egyik legnagyobb horgászkiállítása
Pávai Fesztivál 2025. október 24-25. Hajdúszoboszló
Őszí wellness Hévíz felnőttbarát szállodájában gasztronómiai élményekkel

Legjobb élmények