Családi pincészetünk jelenleg 10 hektáron gazdálkodik Paloznakon. Szőlőfajtáink: olaszrizling, cserszegi fűszeres, zenit, Cabernet Sauvignon. Célunk a Csopaki bor hírnevének visszaállítása, hogy a `Csopaki Rizling` újra méltó helyére kerüljön a fogyasztóknál. Jelmondatunk: A legjobb csopaki Paloznakon terem. A Tájház udvarán megnyílt borozónk, ahol a borok mellett kapható kávé és üdítőital is.
Családi pincészetünk jelenleg 10 hektáron gazdálkodik Paloznakon. Szőlőfajtáink: olaszrizling, cserszegi fűszeres, zenit, Cabernet Sauvignon. Célunk a Csopaki bor hírnevének visszaállítása, hogy a `Csopaki Rizling` újra méltó helyére kerüljön a fogyasztóknál. Jelmondatunk: A legjobb csopaki Paloznakon terem. A Tájház udvarán megnyílt borozónk, ahol a borok mellett kapható kávé és üdítőital is.
Családi pincészetünk jelenleg 10 hektáron gazdálkodik Paloznakon. Szőlőfajtáink: olaszrizling, cserszegi fűszeres, zenit, Cabernet Sauvignon. Célunk a Csopaki bor hírnevének visszaállítása, hogy a `Csopaki Rizling` újra méltó helyére kerüljön a fogyasztóknál. Jelmondatunk: A legjobb csopaki Paloznakon terem. A Tájház udvarán megnyílt borozónk, ahol a borok mellett kapható kávé és üdítőital is.
Családi biogazdaság a Badacsonyi borvidéken. Kézműves borainkat a természetesség és az elérhető legmagasabb minőség jegyében készítjük már több, mint 20 éve. Tavaly elkészült a borteraszunk. Tételeink kóstolása mellett kiváló panorámával várjuk az idelátogatókat. Különlegesség számba megy, hogy a szőlőtermesztést ötvözzük az állattartással. Vendégeink számára lehetőség nyílik jószágaink megismerésére. Célunk komplex élmény nyújtása az egész család számára, egy nyugodt, csendes, városi zajoktól mentes környezetben. Birtoklátogatással egybekötött borkóstolóra előzetes bejelentkezés szükséges !
Családi biogazdaság a Badacsonyi borvidéken. Kézműves borainkat a természetesség és az elérhető legmagasabb minőség jegyében készítjük már több, mint 20 éve. Tavaly elkészült a borteraszunk. Tételeink kóstolása mellett kiváló panorámával várjuk az idelátogatókat. Különlegesség számba megy, hogy a szőlőtermesztést ötvözzük az állattartással. Vendégeink számára lehetőség nyílik jószágaink megismerésére. Célunk komplex élmény nyújtása az egész család számára, egy nyugodt, csendes, városi zajoktól mentes környezetben. Birtoklátogatással egybekötött borkóstolóra előzetes bejelentkezés szükséges !
Családi biogazdaság a Badacsonyi borvidéken. Kézműves borainkat a természetesség és az elérhető legmagasabb minőség jegyében készítjük már több, mint 20 éve. Tavaly elkészült a borteraszunk. Tételeink kóstolása mellett kiváló panorámával várjuk az idelátogatókat. Különlegesség számba megy, hogy a szőlőtermesztést ötvözzük az állattartással. Vendégeink számára lehetőség nyílik jószágaink megismerésére. Célunk komplex élmény nyújtása az egész család számára, egy nyugodt, csendes, városi zajoktól mentes környezetben. Birtoklátogatással egybekötött borkóstolóra előzetes bejelentkezés szükséges !
A 2000-ben alakult borlovagrendünk szellemiségében és külsőségeiben egyaránt a zalai tájhoz és hagyományokhoz kíván kapcsolódni. Célja: borvidék szőlő és borkultúrájának ápolása, a zalai borok népszerűsítése, a borkultúra ismereteinek terjesztése. Tagjaink aktív szereplői a közéletnek életnek, és tevékenyek az ismeretek terjesztésében, rendezvények szervezésében.
A 2000-ben alakult borlovagrendünk szellemiségében és külsőségeiben egyaránt a zalai tájhoz és hagyományokhoz kíván kapcsolódni. Célja: borvidék szőlő és borkultúrájának ápolása, a zalai borok népszerűsítése, a borkultúra ismereteinek terjesztése. Tagjaink aktív szereplői a közéletnek életnek, és tevékenyek az ismeretek terjesztésében, rendezvények szervezésében.
A 2000-ben alakult borlovagrendünk szellemiségében és külsőségeiben egyaránt a zalai tájhoz és hagyományokhoz kíván kapcsolódni. Célja: borvidék szőlő és borkultúrájának ápolása, a zalai borok népszerűsítése, a borkultúra ismereteinek terjesztése. Tagjaink aktív szereplői a közéletnek életnek, és tevékenyek az ismeretek terjesztésében, rendezvények szervezésében.
Pannónia legszebb tájainak egyike a Dél-Balatoni Borvidék, ahol már a kelták és a rómaiak is szőlőt termesztettek és bort készítettek. Honfoglaló elődeink a Kaukázus vidékén ismerték meg e növényt. Keresse fel a Dél-Balatoni Borút Egyesület minősített állomásait, ízlelje meg a pincészetek borait, s közben élvezze a szőlőkkel átszőtt Somogyi-dombság lankáinak barátságos, megnyugtató atmoszféráját.
Pannónia legszebb tájainak egyike a Dél-Balatoni Borvidék, ahol már a kelták és a rómaiak is szőlőt termesztettek és bort készítettek. Honfoglaló elődeink a Kaukázus vidékén ismerték meg e növényt. Keresse fel a Dél-Balatoni Borút Egyesület minősített állomásait, ízlelje meg a pincészetek borait, s közben élvezze a szőlőkkel átszőtt Somogyi-dombság lankáinak barátságos, megnyugtató atmoszféráját.
Pannónia legszebb tájainak egyike a Dél-Balatoni Borvidék, ahol már a kelták és a rómaiak is szőlőt termesztettek és bort készítettek. Honfoglaló elődeink a Kaukázus vidékén ismerték meg e növényt. Keresse fel a Dél-Balatoni Borút Egyesület minősített állomásait, ízlelje meg a pincészetek borait, s közben élvezze a szőlőkkel átszőtt Somogyi-dombság lankáinak barátságos, megnyugtató atmoszféráját.
A barbecue (rövidítve: BBQ) egy zárt rendszerben, sajátos ételsütési eszközökkel végzett eljárás, amely során alacsony hőmérsékleten (jellemzően 110-125 °C) hőkezeljük az alapanyagokat, a hőáramlás által gazdagítva az alapanyag ízvilágát. Többféle grillezési módszert használhatunk a sütéshez. A Dèli Part Woodfired BBQ Siófokon tiszta fatüzelèses BBQ. Télen Fő tér 4., nyáron Vámház u. 2. szám alatt.
A barbecue (rövidítve: BBQ) egy zárt rendszerben, sajátos ételsütési eszközökkel végzett eljárás, amely során alacsony hőmérsékleten (jellemzően 110-125 °C) hőkezeljük az alapanyagokat, a hőáramlás által gazdagítva az alapanyag ízvilágát. Többféle grillezési módszert használhatunk a sütéshez. A Dèli Part Woodfired BBQ Siófokon tiszta fatüzelèses BBQ. Télen Fő tér 4., nyáron Vámház u. 2. szám alatt.
A barbecue (rövidítve: BBQ) egy zárt rendszerben, sajátos ételsütési eszközökkel végzett eljárás, amely során alacsony hőmérsékleten (jellemzően 110-125 °C) hőkezeljük az alapanyagokat, a hőáramlás által gazdagítva az alapanyag ízvilágát. Többféle grillezési módszert használhatunk a sütéshez. A Dèli Part Woodfired BBQ Siófokon tiszta fatüzelèses BBQ. Télen Fő tér 4., nyáron Vámház u. 2. szám alatt.
Cukrászdánk 2015-ös nyitása óta kedvelt helye az édes ízek rajongóinak. Siófok központi részén, a vasúti pályaudvar és a Fő tér között félúton, a Millennium park szélén, a Sarlós-Boldogasszony Templom szomszédságában kínáljuk termékeinket széles választékban, kellemes, parkosított környezetben. Szakértelmünk a 3 generációra visszanyúló cukrász-vendéglátós családi vállalkozás pillérein, és a folyamatos fejlődésen alapul. Helyben készített termékeink között mindenki megtalálhatja kedvencét, legyen szó akár fagylaltról, süteményről, születésnapi vagy esküvői tortáról, allergén mentes készítményről, vagy egy finom kávéról. Ne habozzanak megkeresni minket egyedi kéréseikkel, melyek megoldására mindig nyitottak vagyunk!
Cukrászdánk 2015-ös nyitása óta kedvelt helye az édes ízek rajongóinak. Siófok központi részén, a vasúti pályaudvar és a Fő tér között félúton, a Millennium park szélén, a Sarlós-Boldogasszony Templom szomszédságában kínáljuk termékeinket széles választékban, kellemes, parkosított környezetben. Szakértelmünk a 3 generációra visszanyúló cukrász-vendéglátós családi vállalkozás pillérein, és a folyamatos fejlődésen alapul. Helyben készített termékeink között mindenki megtalálhatja kedvencét, legyen szó akár fagylaltról, süteményről, születésnapi vagy esküvői tortáról, allergén mentes készítményről, vagy egy finom kávéról. Ne habozzanak megkeresni minket egyedi kéréseikkel, melyek megoldására mindig nyitottak vagyunk!
Cukrászdánk 2015-ös nyitása óta kedvelt helye az édes ízek rajongóinak. Siófok központi részén, a vasúti pályaudvar és a Fő tér között félúton, a Millennium park szélén, a Sarlós-Boldogasszony Templom szomszédságában kínáljuk termékeinket széles választékban, kellemes, parkosított környezetben. Szakértelmünk a 3 generációra visszanyúló cukrász-vendéglátós családi vállalkozás pillérein, és a folyamatos fejlődésen alapul. Helyben készített termékeink között mindenki megtalálhatja kedvencét, legyen szó akár fagylaltról, süteményről, születésnapi vagy esküvői tortáról, allergén mentes készítményről, vagy egy finom kávéról. Ne habozzanak megkeresni minket egyedi kéréseikkel, melyek megoldására mindig nyitottak vagyunk!