Turizmus Program

Téli varázs Siófokon

Zalakarosi Ünnepek

Fénykiállítások

Csoki workshop

Előszilveszteri gálavacsora

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei gasztronómia

Népszerűség

A családi borászat Tokaj központjában lévő borozójában várja kedves vendégeit. Borozónk egész évben nyitva tart! A ház tetőterében összkomfortos, klimatizált vendégszobákat alakítottunk ki, az alsó szinten lévő borozóban megkóstolhatók boraink. A kitűnő borok mellett saját termelésű mézünket, lekvárjainkat és az általunk termesztett idény gyümölcsöket fogyaszthatják el családias körülmények között.

A családi borászat Tokaj központjában lévő borozójában várja kedves vendégeit. Borozónk egész évben nyitva tart! A ház tetőterében összkomfortos, klimatizált vendégszobákat alakítottunk ki, az alsó szinten lévő borozóban megkóstolhatók boraink. A kitűnő borok mellett saját termelésű mézünket, lekvárjainkat és az általunk termesztett idény gyümölcsöket fogyaszthatják el családias körülmények között.

A családi borászat Tokaj központjában lévő borozójában várja kedves vendégeit. Borozónk egész évben nyitva tart! A ház tetőterében összkomfortos, klimatizált vendégszobákat alakítottunk ki, az alsó szinten lévő borozóban megkóstolhatók boraink. A kitűnő borok mellett saját termelésű mézünket, lekvárjainkat és az általunk termesztett idény gyümölcsöket fogyaszthatják el családias körülmények között.

A Dr. Pauleczki Zsuzsanna által vezetett pincészet 45 hektáros szőlőterületen gazdálkodik. Családi pincészetünkben Tokaj-Hegyalján, a tolcsvai pincesor legszebb részén várjuk kedves vendégeinket a tokaji borok és borkülönlegességek teljes választékával, szakmai borkóstolóval, a 65 illetve 25 fő befogadására alkalmas pincénkben, előzetes bejelentkezéssel. Igény szerint hideg-meleg étkezést és élő cigányzenét biztosítunk. Vendégeink saját Hubertus vendéglőnkben étkezhetnek, a magyaros ízek mellet különlegességként sajátos zempléni ételspecialitások megismerésével.

A Dr. Pauleczki Zsuzsanna által vezetett pincészet 45 hektáros szőlőterületen gazdálkodik. Családi pincészetünkben Tokaj-Hegyalján, a tolcsvai pincesor legszebb részén várjuk kedves vendégeinket a tokaji borok és borkülönlegességek teljes választékával, szakmai borkóstolóval, a 65 illetve 25 fő befogadására alkalmas pincénkben, előzetes bejelentkezéssel. Igény szerint hideg-meleg étkezést és élő cigányzenét biztosítunk. Vendégeink saját Hubertus vendéglőnkben étkezhetnek, a magyaros ízek mellet különlegességként sajátos zempléni ételspecialitások megismerésével.

A Dr. Pauleczki Zsuzsanna által vezetett pincészet 45 hektáros szőlőterületen gazdálkodik. Családi pincészetünkben Tokaj-Hegyalján, a tolcsvai pincesor legszebb részén várjuk kedves vendégeinket a tokaji borok és borkülönlegességek teljes választékával, szakmai borkóstolóval, a 65 illetve 25 fő befogadására alkalmas pincénkben, előzetes bejelentkezéssel. Igény szerint hideg-meleg étkezést és élő cigányzenét biztosítunk. Vendégeink saját Hubertus vendéglőnkben étkezhetnek, a magyaros ízek mellet különlegességként sajátos zempléni ételspecialitások megismerésével.

Pincészetünk Tokaj-Hegyalján öt hektáros területen gazdálkodik. Szőlőfajtáink: furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, kövérszőlő, zéta, kabar. Borászatunk vinotékájában lehetőség van a borok bemutatásával egybekötött borkóstolásra és borvacsorára egyaránt.

Pincészetünk Tokaj-Hegyalján öt hektáros területen gazdálkodik. Szőlőfajtáink: furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, kövérszőlő, zéta, kabar. Borászatunk vinotékájában lehetőség van a borok bemutatásával egybekötött borkóstolásra és borvacsorára egyaránt.

Pincészetünk Tokaj-Hegyalján öt hektáros területen gazdálkodik. Szőlőfajtáink: furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, kövérszőlő, zéta, kabar. Borászatunk vinotékájában lehetőség van a borok bemutatásával egybekötött borkóstolásra és borvacsorára egyaránt.

A Piramis Söröző amellett, hogy a misztikus Egyiptom éjszakai hangulatát idézi, tökéletes helyszíne baráti ünnepléseknek, leány- vagy legénybúcsúknak ugyanúgy, mint egy meccsnézésnek, vagy egy kellemes estének, amit társaságban szeretnénk eltölteni. A jókedvet a helyszínen lévő meccsnézési lehetőség, az élő zene, egy dohányzó terasz és a lottózó teszi izgalmasabbá.

A Piramis Söröző amellett, hogy a misztikus Egyiptom éjszakai hangulatát idézi, tökéletes helyszíne baráti ünnepléseknek, leány- vagy legénybúcsúknak ugyanúgy, mint egy meccsnézésnek, vagy egy kellemes estének, amit társaságban szeretnénk eltölteni. A jókedvet a helyszínen lévő meccsnézési lehetőség, az élő zene, egy dohányzó terasz és a lottózó teszi izgalmasabbá.

A Piramis Söröző amellett, hogy a misztikus Egyiptom éjszakai hangulatát idézi, tökéletes helyszíne baráti ünnepléseknek, leány- vagy legénybúcsúknak ugyanúgy, mint egy meccsnézésnek, vagy egy kellemes estének, amit társaságban szeretnénk eltölteni. A jókedvet a helyszínen lévő meccsnézési lehetőség, az élő zene, egy dohányzó terasz és a lottózó teszi izgalmasabbá.

A római tepsis pizza lényege, hogy nápolyi társával ellentétben nem kerek, hanem négyszögletes, a tésztája vastagabb, viszont könnyebb, légiesebb és roppanós. Ez köszönhető a kőmalomban őrölt lisztnek, a 48 órás kelesztésnek, és az odafigyelésnek amivel pizzáinkat készítjük. Gianni Frasi veronai kávépörkölő műhelyébe a világ legjobb termőterületeiről, és ökológiai gazdaságaiból érkeznek a kávészemek. Mint valódi kézműves terméknél, erősen limitált az a mennyiség, amit készíteni tudnak.Többek között ezért vagyunk büszkék a ház kávéjára.

A római tepsis pizza lényege, hogy nápolyi társával ellentétben nem kerek, hanem négyszögletes, a tésztája vastagabb, viszont könnyebb, légiesebb és roppanós. Ez köszönhető a kőmalomban őrölt lisztnek, a 48 órás kelesztésnek, és az odafigyelésnek amivel pizzáinkat készítjük. Gianni Frasi veronai kávépörkölő műhelyébe a világ legjobb termőterületeiről, és ökológiai gazdaságaiból érkeznek a kávészemek. Mint valódi kézműves terméknél, erősen limitált az a mennyiség, amit készíteni tudnak.Többek között ezért vagyunk büszkék a ház kávéjára.

A római tepsis pizza lényege, hogy nápolyi társával ellentétben nem kerek, hanem négyszögletes, a tésztája vastagabb, viszont könnyebb, légiesebb és roppanós. Ez köszönhető a kőmalomban őrölt lisztnek, a 48 órás kelesztésnek, és az odafigyelésnek amivel pizzáinkat készítjük. Gianni Frasi veronai kávépörkölő műhelyébe a világ legjobb termőterületeiről, és ökológiai gazdaságaiból érkeznek a kávészemek. Mint valódi kézműves terméknél, erősen limitált az a mennyiség, amit készíteni tudnak.Többek között ezért vagyunk büszkék a ház kávéjára.

Pizzéria kerthelyiséggel, terasszal Bánrévén. Pizza, gyors, húsos bőségtálak, hamburgerek, hot-dogok, saláták, desszertek, italok

Pizzéria kerthelyiséggel, terasszal Bánrévén. Pizza, gyors, húsos bőségtálak, hamburgerek, hot-dogok, saláták, desszertek, italok

Pizzéria kerthelyiséggel, terasszal Bánrévén. Pizza, gyors, húsos bőségtálak, hamburgerek, hot-dogok, saláták, desszertek, italok

A Porgányi Családi Pincészetet 2004-ben alapítottuk, gazdagítva ezzel is Tokajhegyalja mozaikszerűen épülő és szépülő szőlészetét és borászatát. Feladatunk, a hagyományokhoz híven a szőlőtermesztés, szőlőfeldolgozás, borkészítés, klasszikus fahordós oxidatív minőségi borérlelés, Tokaji borkülönlegességek szamorodnik aszúborok készítése és érlelése, valamint újabban reduktív minőségi borok készítése, készrekezelése, palackozása az érékesítés teljes vertikumával bezárólag.

A Porgányi Családi Pincészetet 2004-ben alapítottuk, gazdagítva ezzel is Tokajhegyalja mozaikszerűen épülő és szépülő szőlészetét és borászatát. Feladatunk, a hagyományokhoz híven a szőlőtermesztés, szőlőfeldolgozás, borkészítés, klasszikus fahordós oxidatív minőségi borérlelés, Tokaji borkülönlegességek szamorodnik aszúborok készítése és érlelése, valamint újabban reduktív minőségi borok készítése, készrekezelése, palackozása az érékesítés teljes vertikumával bezárólag.

A Porgányi Családi Pincészetet 2004-ben alapítottuk, gazdagítva ezzel is Tokajhegyalja mozaikszerűen épülő és szépülő szőlészetét és borászatát. Feladatunk, a hagyományokhoz híven a szőlőtermesztés, szőlőfeldolgozás, borkészítés, klasszikus fahordós oxidatív minőségi borérlelés, Tokaji borkülönlegességek szamorodnik aszúborok készítése és érlelése, valamint újabban reduktív minőségi borok készítése, készrekezelése, palackozása az érékesítés teljes vertikumával bezárólag.

A Posta család az őshonos szőlőfajtákból készült borok választékával várja vendégeit. A család három löszbe vájt nemes penésszel borított falú, optimális hőmérsékletű pincével rendelkezik: egy feldolgozóval, egy érlelővel és egy vendégváróval. Borkóstolást és igény szerint hidegtálat biztosít a különlegesen kialakított társalgóban.

A Posta család az őshonos szőlőfajtákból készült borok választékával várja vendégeit. A család három löszbe vájt nemes penésszel borított falú, optimális hőmérsékletű pincével rendelkezik: egy feldolgozóval, egy érlelővel és egy vendégváróval. Borkóstolást és igény szerint hidegtálat biztosít a különlegesen kialakított társalgóban.

A Posta család az őshonos szőlőfajtákból készült borok választékával várja vendégeit. A család három löszbe vájt nemes penésszel borított falú, optimális hőmérsékletű pincével rendelkezik: egy feldolgozóval, egy érlelővel és egy vendégváróval. Borkóstolást és igény szerint hidegtálat biztosít a különlegesen kialakított társalgóban.

A Premier Hotel Miskolc az első négycsillagos dizájnhotel Magyarország Premier szálloda-hálózatában. Étterme és lobby bárja külsős vendégek számára is nyitott. A terek kialakítását az üvegfalak és az élő növények teszik egyedivé: a kültéri létet idézik reggeli vagy ebéd közben. Nyáron, a teraszon szabadtéri étkezési lehetőség is rendelkezésre áll. Az elegáns lobbibár alkoholmentes italokat, prémium válogatású szeszesitalokat és kellemes hangulatot kínál üzleti és baráti találkozókhoz, beszélgetésekhez és pihenéshez.

A Premier Hotel Miskolc az első négycsillagos dizájnhotel Magyarország Premier szálloda-hálózatában. Étterme és lobby bárja külsős vendégek számára is nyitott. A terek kialakítását az üvegfalak és az élő növények teszik egyedivé: a kültéri létet idézik reggeli vagy ebéd közben. Nyáron, a teraszon szabadtéri étkezési lehetőség is rendelkezésre áll. Az elegáns lobbibár alkoholmentes italokat, prémium válogatású szeszesitalokat és kellemes hangulatot kínál üzleti és baráti találkozókhoz, beszélgetésekhez és pihenéshez.

A Premier Hotel Miskolc az első négycsillagos dizájnhotel Magyarország Premier szálloda-hálózatában. Étterme és lobby bárja külsős vendégek számára is nyitott. A terek kialakítását az üvegfalak és az élő növények teszik egyedivé: a kültéri létet idézik reggeli vagy ebéd közben. Nyáron, a teraszon szabadtéri étkezési lehetőség is rendelkezésre áll. Az elegáns lobbibár alkoholmentes italokat, prémium válogatású szeszesitalokat és kellemes hangulatot kínál üzleti és baráti találkozókhoz, beszélgetésekhez és pihenéshez.

Fontosnak tartjuk, hogy valós képet kapjon a vendég a térség borkínálatáról, ismerje egy-egy település vagy akár termelő sajátosságait. Az induláskor ismeretségi alapon választjuk ki azokat a borászokat, melyeket méltónak találtunk a helyhez és a vendégekhez. Véleményünk szerint az ár/érték arány a legfontosabb, és hogy mindenki megtalálja nálunk a saját egyéni igényeinek legmegfelelőbb tételt.

Fontosnak tartjuk, hogy valós képet kapjon a vendég a térség borkínálatáról, ismerje egy-egy település vagy akár termelő sajátosságait. Az induláskor ismeretségi alapon választjuk ki azokat a borászokat, melyeket méltónak találtunk a helyhez és a vendégekhez. Véleményünk szerint az ár/érték arány a legfontosabb, és hogy mindenki megtalálja nálunk a saját egyéni igényeinek legmegfelelőbb tételt.

Fontosnak tartjuk, hogy valós képet kapjon a vendég a térség borkínálatáról, ismerje egy-egy település vagy akár termelő sajátosságait. Az induláskor ismeretségi alapon választjuk ki azokat a borászokat, melyeket méltónak találtunk a helyhez és a vendégekhez. Véleményünk szerint az ár/érték arány a legfontosabb, és hogy mindenki megtalálja nálunk a saját egyéni igényeinek legmegfelelőbb tételt.

1...192021...27

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények