A római tepsis pizza lényege, hogy nápolyi társával ellentétben nem kerek, hanem négyszögletes, a tésztája vastagabb, viszont könnyebb, légiesebb és roppanós. Ez köszönhető a kőmalomban őrölt lisztnek, a 48 órás kelesztésnek, és az odafigyelésnek amivel pizzáinkat készítjük. Gianni Frasi veronai kávépörkölő műhelyébe a világ legjobb termőterületeiről, és ökológiai gazdaságaiból érkeznek a kávészemek. Mint valódi kézműves terméknél, erősen limitált az a mennyiség, amit készíteni tudnak.Többek között ezért vagyunk büszkék a ház kávéjára.
A római tepsis pizza lényege, hogy nápolyi társával ellentétben nem kerek, hanem négyszögletes, a tésztája vastagabb, viszont könnyebb, légiesebb és roppanós. Ez köszönhető a kőmalomban őrölt lisztnek, a 48 órás kelesztésnek, és az odafigyelésnek amivel pizzáinkat készítjük. Gianni Frasi veronai kávépörkölő műhelyébe a világ legjobb termőterületeiről, és ökológiai gazdaságaiból érkeznek a kávészemek. Mint valódi kézműves terméknél, erősen limitált az a mennyiség, amit készíteni tudnak.Többek között ezért vagyunk büszkék a ház kávéjára.
A római tepsis pizza lényege, hogy nápolyi társával ellentétben nem kerek, hanem négyszögletes, a tésztája vastagabb, viszont könnyebb, légiesebb és roppanós. Ez köszönhető a kőmalomban őrölt lisztnek, a 48 órás kelesztésnek, és az odafigyelésnek amivel pizzáinkat készítjük. Gianni Frasi veronai kávépörkölő műhelyébe a világ legjobb termőterületeiről, és ökológiai gazdaságaiból érkeznek a kávészemek. Mint valódi kézműves terméknél, erősen limitált az a mennyiség, amit készíteni tudnak.Többek között ezért vagyunk büszkék a ház kávéjára.
A Porgányi Családi Pincészetet 2004-ben alapítottuk, gazdagítva ezzel is Tokajhegyalja mozaikszerűen épülő és szépülő szőlészetét és borászatát. Feladatunk, a hagyományokhoz híven a szőlőtermesztés, szőlőfeldolgozás, borkészítés, klasszikus fahordós oxidatív minőségi borérlelés, Tokaji borkülönlegességek szamorodnik aszúborok készítése és érlelése, valamint újabban reduktív minőségi borok készítése, készrekezelése, palackozása az érékesítés teljes vertikumával bezárólag.
A Porgányi Családi Pincészetet 2004-ben alapítottuk, gazdagítva ezzel is Tokajhegyalja mozaikszerűen épülő és szépülő szőlészetét és borászatát. Feladatunk, a hagyományokhoz híven a szőlőtermesztés, szőlőfeldolgozás, borkészítés, klasszikus fahordós oxidatív minőségi borérlelés, Tokaji borkülönlegességek szamorodnik aszúborok készítése és érlelése, valamint újabban reduktív minőségi borok készítése, készrekezelése, palackozása az érékesítés teljes vertikumával bezárólag.
A Porgányi Családi Pincészetet 2004-ben alapítottuk, gazdagítva ezzel is Tokajhegyalja mozaikszerűen épülő és szépülő szőlészetét és borászatát. Feladatunk, a hagyományokhoz híven a szőlőtermesztés, szőlőfeldolgozás, borkészítés, klasszikus fahordós oxidatív minőségi borérlelés, Tokaji borkülönlegességek szamorodnik aszúborok készítése és érlelése, valamint újabban reduktív minőségi borok készítése, készrekezelése, palackozása az érékesítés teljes vertikumával bezárólag.
A Posta család az őshonos szőlőfajtákból készült borok választékával várja vendégeit. A család három löszbe vájt nemes penésszel borított falú, optimális hőmérsékletű pincével rendelkezik: egy feldolgozóval, egy érlelővel és egy vendégváróval. Borkóstolást és igény szerint hidegtálat biztosít a különlegesen kialakított társalgóban.
A Posta család az őshonos szőlőfajtákból készült borok választékával várja vendégeit. A család három löszbe vájt nemes penésszel borított falú, optimális hőmérsékletű pincével rendelkezik: egy feldolgozóval, egy érlelővel és egy vendégváróval. Borkóstolást és igény szerint hidegtálat biztosít a különlegesen kialakított társalgóban.
A Posta család az őshonos szőlőfajtákból készült borok választékával várja vendégeit. A család három löszbe vájt nemes penésszel borított falú, optimális hőmérsékletű pincével rendelkezik: egy feldolgozóval, egy érlelővel és egy vendégváróval. Borkóstolást és igény szerint hidegtálat biztosít a különlegesen kialakított társalgóban.
Fontosnak tartjuk, hogy valós képet kapjon a vendég a térség borkínálatáról, ismerje egy-egy település vagy akár termelő sajátosságait. Az induláskor ismeretségi alapon választjuk ki azokat a borászokat, melyeket méltónak találtunk a helyhez és a vendégekhez. Véleményünk szerint az ár/érték arány a legfontosabb, és hogy mindenki megtalálja nálunk a saját egyéni igényeinek legmegfelelőbb tételt.
Fontosnak tartjuk, hogy valós képet kapjon a vendég a térség borkínálatáról, ismerje egy-egy település vagy akár termelő sajátosságait. Az induláskor ismeretségi alapon választjuk ki azokat a borászokat, melyeket méltónak találtunk a helyhez és a vendégekhez. Véleményünk szerint az ár/érték arány a legfontosabb, és hogy mindenki megtalálja nálunk a saját egyéni igényeinek legmegfelelőbb tételt.
Fontosnak tartjuk, hogy valós képet kapjon a vendég a térség borkínálatáról, ismerje egy-egy település vagy akár termelő sajátosságait. Az induláskor ismeretségi alapon választjuk ki azokat a borászokat, melyeket méltónak találtunk a helyhez és a vendégekhez. Véleményünk szerint az ár/érték arány a legfontosabb, és hogy mindenki megtalálja nálunk a saját egyéni igényeinek legmegfelelőbb tételt.
Az Erdőbényén, a tokaji borvidék szívében található Préselő Pincészet és Vendégház két szomszédos házban működik, amelyek a Préselő Ház és a Csillagfogadó. A gyönyörűen felújított és jól felszerelt szobákon kívül, közös társalgó, valamint hangulatos kert és terasz áll a vendégek rendelkezésre, grillezési lehetőséggel. Pincénkben borkóstolásra is van lehetőség.
Az Erdőbényén, a tokaji borvidék szívében található Préselő Pincészet és Vendégház két szomszédos házban működik, amelyek a Préselő Ház és a Csillagfogadó. A gyönyörűen felújított és jól felszerelt szobákon kívül, közös társalgó, valamint hangulatos kert és terasz áll a vendégek rendelkezésre, grillezési lehetőséggel. Pincénkben borkóstolásra is van lehetőség.
Az Erdőbényén, a tokaji borvidék szívében található Préselő Pincészet és Vendégház két szomszédos házban működik, amelyek a Préselő Ház és a Csillagfogadó. A gyönyörűen felújított és jól felszerelt szobákon kívül, közös társalgó, valamint hangulatos kert és terasz áll a vendégek rendelkezésre, grillezési lehetőséggel. Pincénkben borkóstolásra is van lehetőség.
Fedezze fel Tokaj egyik legjobb, a város legnagyobb kínálatával rendelkező borbárját és vinotékáját! A kínálatunk összeállításánál arra törekszünk, hogy borvidék legtöbb települése és annak egy-egy emblematikus borásza/borászata helyet kapjon nálunk. A Prés Borbár pincéjében borvacsora jelenthet felejthetetlen élményt. A főutcán található, kis méretű téglából kirakott, látványos, összességében több mint 100 méteres pincerendszerben borkóstolóra várjuk a csoportokat és az egyéni vendégeket is.
Fedezze fel Tokaj egyik legjobb, a város legnagyobb kínálatával rendelkező borbárját és vinotékáját! A kínálatunk összeállításánál arra törekszünk, hogy borvidék legtöbb települése és annak egy-egy emblematikus borásza/borászata helyet kapjon nálunk. A Prés Borbár pincéjében borvacsora jelenthet felejthetetlen élményt. A főutcán található, kis méretű téglából kirakott, látványos, összességében több mint 100 méteres pincerendszerben borkóstolóra várjuk a csoportokat és az egyéni vendégeket is.
Fedezze fel Tokaj egyik legjobb, a város legnagyobb kínálatával rendelkező borbárját és vinotékáját! A kínálatunk összeállításánál arra törekszünk, hogy borvidék legtöbb települése és annak egy-egy emblematikus borásza/borászata helyet kapjon nálunk. A Prés Borbár pincéjében borvacsora jelenthet felejthetetlen élményt. A főutcán található, kis méretű téglából kirakott, látványos, összességében több mint 100 méteres pincerendszerben borkóstolóra várjuk a csoportokat és az egyéni vendégeket is.