Turizmus Program

Királyi Napok

Országos Vízipisztoly Csata!

Bor és Kenyér Ünnep

Virágkarnevál

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei gasztronómia

Népszerűség

Pincészetünk Tarcalon, a Tokaji borvidék egykori rangos mezővárosának szívében található, melynek területei már a régi feljegyzések szerint is kiemelkedő szőlőterületnek számítottak a borvidéken. Jelenleg 7 hektárt művelünk, többnyire furmint és hárslevelű fajtákkal foglalkozunk. Pincészetünkél lehetőség van egyéni, illetve csoportos borkóstolásra (bejelentkezés alapján). A Kikelet Ízműhelyben pedig finom kávé, kézműves sütemény és egyéb különlegességek várják vendégeinket.

Pincészetünk Tarcalon, a Tokaji borvidék egykori rangos mezővárosának szívében található, melynek területei már a régi feljegyzések szerint is kiemelkedő szőlőterületnek számítottak a borvidéken. Jelenleg 7 hektárt művelünk, többnyire furmint és hárslevelű fajtákkal foglalkozunk. Pincészetünkél lehetőség van egyéni, illetve csoportos borkóstolásra (bejelentkezés alapján). A Kikelet Ízműhelyben pedig finom kávé, kézműves sütemény és egyéb különlegességek várják vendégeinket.

Pincészetünk Tarcalon, a Tokaji borvidék egykori rangos mezővárosának szívében található, melynek területei már a régi feljegyzések szerint is kiemelkedő szőlőterületnek számítottak a borvidéken. Jelenleg 7 hektárt művelünk, többnyire furmint és hárslevelű fajtákkal foglalkozunk. Pincészetünkél lehetőség van egyéni, illetve csoportos borkóstolásra (bejelentkezés alapján). A Kikelet Ízműhelyben pedig finom kávé, kézműves sütemény és egyéb különlegességek várják vendégeinket.

A Tokaj Nobilis Szőlőbirtokot 2000-ben alapítottuk, kézműves, családi borászatunk Bodrogkeresztúrban található. Családunkban a szőlőtermelés több generációra tekint vissza. Ma is részben azokat a területeket műveljük, amelyeket nagyapám is kapált.

A Tokaj Nobilis Szőlőbirtokot 2000-ben alapítottuk, kézműves, családi borászatunk Bodrogkeresztúrban található. Családunkban a szőlőtermelés több generációra tekint vissza. Ma is részben azokat a területeket műveljük, amelyeket nagyapám is kapált.

A Tokaj Nobilis Szőlőbirtokot 2000-ben alapítottuk, kézműves, családi borászatunk Bodrogkeresztúrban található. Családunkban a szőlőtermelés több generációra tekint vissza. Ma is részben azokat a területeket műveljük, amelyeket nagyapám is kapált.

A Tokaj Reneszánsz - Tokaji Nagy Borok Egyesülete a kiváló és garantált minőségű Tokaji Nagy Bor védelméért és képviseletéért jött létre. Céljait a tokaji hagyományok tiszteletben tartásával, a tokaji borvidék megőrzésével, ápolásával kívánja elérni.

A Tokaj Reneszánsz - Tokaji Nagy Borok Egyesülete a kiváló és garantált minőségű Tokaji Nagy Bor védelméért és képviseletéért jött létre. Céljait a tokaji hagyományok tiszteletben tartásával, a tokaji borvidék megőrzésével, ápolásával kívánja elérni.

A Tokaj Reneszánsz - Tokaji Nagy Borok Egyesülete a kiváló és garantált minőségű Tokaji Nagy Bor védelméért és képviseletéért jött létre. Céljait a tokaji hagyományok tiszteletben tartásával, a tokaji borvidék megőrzésével, ápolásával kívánja elérni.

Kézműves pincészetünk minden Tokajba érkezőt szeretettel vár és fogad a szőlőbirtokon és a borpincében. Termesztett fajták: furmint, hárslevelű, kövérszőlő, sárga muskotály, kabar.

Kézműves pincészetünk minden Tokajba érkezőt szeretettel vár és fogad a szőlőbirtokon és a borpincében. Termesztett fajták: furmint, hárslevelű, kövérszőlő, sárga muskotály, kabar.

Kézműves pincészetünk minden Tokajba érkezőt szeretettel vár és fogad a szőlőbirtokon és a borpincében. Termesztett fajták: furmint, hárslevelű, kövérszőlő, sárga muskotály, kabar.

A Palota-dűlő tőkéit műveljük ökológia szemléletben. Boraink stílusban a Tokaj Régiót megújító nagy, száraz fehérborokat követik. A méret még kicsi, de kitartó munkával reméljük, hogy megtalálhatjuk helyünket a borvidék termelői és a tokaji borok rajongói között. Sétáljatok velünk a dűlőben egy pohár borral. Látogatás esetén lépjetek velünk kapcsolatba előzetesen!

A Palota-dűlő tőkéit műveljük ökológia szemléletben. Boraink stílusban a Tokaj Régiót megújító nagy, száraz fehérborokat követik. A méret még kicsi, de kitartó munkával reméljük, hogy megtalálhatjuk helyünket a borvidék termelői és a tokaji borok rajongói között. Sétáljatok velünk a dűlőben egy pohár borral. Látogatás esetén lépjetek velünk kapcsolatba előzetesen!

A Palota-dűlő tőkéit műveljük ökológia szemléletben. Boraink stílusban a Tokaj Régiót megújító nagy, száraz fehérborokat követik. A méret még kicsi, de kitartó munkával reméljük, hogy megtalálhatjuk helyünket a borvidék termelői és a tokaji borok rajongói között. Sétáljatok velünk a dűlőben egy pohár borral. Látogatás esetén lépjetek velünk kapcsolatba előzetesen!

A Turján birtok Erdőbényén, a Tokaj Borvidéken található. Célunk magas minőségű borok készítése környezet-tudatos szemlélettel. Az első palackozott évjárat 2009-ben készült. Évente legfeljebb 4 000 palack bor készül.

A Turján birtok Erdőbényén, a Tokaj Borvidéken található. Célunk magas minőségű borok készítése környezet-tudatos szemlélettel. Az első palackozott évjárat 2009-ben készült. Évente legfeljebb 4 000 palack bor készül.

A Turján birtok Erdőbényén, a Tokaj Borvidéken található. Célunk magas minőségű borok készítése környezet-tudatos szemlélettel. Az első palackozott évjárat 2009-ben készült. Évente legfeljebb 4 000 palack bor készül.

Mezőkövesd szívében, az újonnan megnyílt Matyó múzeum épületétől mindössze néhány métere hangulatos vendéglátóhely várja Önöket, a Turul Étterem és Vendéglő. Az ezerhétszázas években épült, valamikori betyárkocsma több átalakuláson ment keresztül míg elérte mai színvonalát.

Mezőkövesd szívében, az újonnan megnyílt Matyó múzeum épületétől mindössze néhány métere hangulatos vendéglátóhely várja Önöket, a Turul Étterem és Vendéglő. Az ezerhétszázas években épült, valamikori betyárkocsma több átalakuláson ment keresztül míg elérte mai színvonalát.

Mezőkövesd szívében, az újonnan megnyílt Matyó múzeum épületétől mindössze néhány métere hangulatos vendéglátóhely várja Önöket, a Turul Étterem és Vendéglő. Az ezerhétszázas években épült, valamikori betyárkocsma több átalakuláson ment keresztül míg elérte mai színvonalát.

Rendeljetek vendéglőnkből és otthonotokba, munkahelyetekre szállítjuk a`la carte ételeinket, hétköznapi és hétvégi menü étkeinket, így varázsolva a Tutajos minőséget az asztalotokra.

Rendeljetek vendéglőnkből és otthonotokba, munkahelyetekre szállítjuk a`la carte ételeinket, hétköznapi és hétvégi menü étkeinket, így varázsolva a Tutajos minőséget az asztalotokra.

Rendeljetek vendéglőnkből és otthonotokba, munkahelyetekre szállítjuk a`la carte ételeinket, hétköznapi és hétvégi menü étkeinket, így varázsolva a Tutajos minőséget az asztalotokra.

Bogácson a Vadvirág Étterem olyan családi vállalkozás, ahol az alapítók generációkra visszamenően rendelkeznek vendéglátós hagyományokkal. Küldetésünk, hogy teremtsünk egy helyet, amely a mai rohanó tempójú világban olyan kicsi szigetet jelent az ide betérőknek, ahol hangulatos környezetben, odafigyelő személyzettel körülvéve, illatozó ételek, zamatos borok, vagy épp egy aromás kávé mellett lazíthatnak, testileg és lelkileg feltöltődhetnek. Ezért lett a mottónk: „Egy hely, ahol a gyomor és a lélek felvidul.”

Bogácson a Vadvirág Étterem olyan családi vállalkozás, ahol az alapítók generációkra visszamenően rendelkeznek vendéglátós hagyományokkal. Küldetésünk, hogy teremtsünk egy helyet, amely a mai rohanó tempójú világban olyan kicsi szigetet jelent az ide betérőknek, ahol hangulatos környezetben, odafigyelő személyzettel körülvéve, illatozó ételek, zamatos borok, vagy épp egy aromás kávé mellett lazíthatnak, testileg és lelkileg feltöltődhetnek. Ezért lett a mottónk: „Egy hely, ahol a gyomor és a lélek felvidul.”

Bogácson a Vadvirág Étterem olyan családi vállalkozás, ahol az alapítók generációkra visszamenően rendelkeznek vendéglátós hagyományokkal. Küldetésünk, hogy teremtsünk egy helyet, amely a mai rohanó tempójú világban olyan kicsi szigetet jelent az ide betérőknek, ahol hangulatos környezetben, odafigyelő személyzettel körülvéve, illatozó ételek, zamatos borok, vagy épp egy aromás kávé mellett lazíthatnak, testileg és lelkileg feltöltődhetnek. Ezért lett a mottónk: „Egy hely, ahol a gyomor és a lélek felvidul.”

Az V. András Étterem és Kávéház Sárospatak város központjában, egy műemlék jellegű épületben található. Konyhánk tradicionális magyaros ételekkel várja vendégeinket, amelyhez a megfelelő hegyaljai bort kínáljuk. Az étteremben festménygaléria található, amely főleg sárospataki kötődéssel vagy gyökerekkel rendelkező, híres és elismert festőművészek (Urbán György, Gyémánt László, Puha Ferenc, Aknay János, Somogyi György, feLugossy László) képeit mutatja be.

Az V. András Étterem és Kávéház Sárospatak város központjában, egy műemlék jellegű épületben található. Konyhánk tradicionális magyaros ételekkel várja vendégeinket, amelyhez a megfelelő hegyaljai bort kínáljuk. Az étteremben festménygaléria található, amely főleg sárospataki kötődéssel vagy gyökerekkel rendelkező, híres és elismert festőművészek (Urbán György, Gyémánt László, Puha Ferenc, Aknay János, Somogyi György, feLugossy László) képeit mutatja be.

Az V. András Étterem és Kávéház Sárospatak város központjában, egy műemlék jellegű épületben található. Konyhánk tradicionális magyaros ételekkel várja vendégeinket, amelyhez a megfelelő hegyaljai bort kínáljuk. Az étteremben festménygaléria található, amely főleg sárospataki kötődéssel vagy gyökerekkel rendelkező, híres és elismert festőművészek (Urbán György, Gyémánt László, Puha Ferenc, Aknay János, Somogyi György, feLugossy László) képeit mutatja be.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Székesfehérvári Királyi Napok