Turizmus Program

Halloween buli Budapest

A halál ünnepe

Siófoki Gasztrohétvége

Balatoni Őszvarázs

PontyShow Horgászkiállítás

Kastély élmények

Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Budapesti gasztronómia

Időrend

Sercli – gasztroséta a malmoktól a kézműves pékségekig, Budapesten. Mi kell a jó kenyérhez? Hát ez a séta! Akár a sütéssel próbálkoznál otthon, akár arra vagy kíváncsi, hogy hol a legízletesebb a kenyér vagy a kakaós csiga - tarts velünk! Hajdani malmok árulják el titkukat, a város legkedvesebb péklegényei osztják meg velünk tapasztalataikat, mi pedig a legfinomabb kóstolókat hozzuk el Neked! De vigyázz, a végére még az is lehet, hogy komolyan elgondolkodsz azon, hogy péksegédnek állsz!

Kiemelt ajánlat

Sercli – gasztroséta a malmoktól a kézműves pékségekig, Budapesten. Mi kell a jó kenyérhez? Hát ez a séta! Akár a sütéssel próbálkoznál otthon, akár arra vagy kíváncsi, hogy hol a legízletesebb a kenyér vagy a kakaós csiga - tarts velünk! Hajdani malmok árulják el titkukat, a város legkedvesebb péklegényei osztják meg velünk tapasztalataikat, mi pedig a legfinomabb kóstolókat hozzuk el Neked! De vigyázz, a végére még az is lehet, hogy komolyan elgondolkodsz azon, hogy péksegédnek állsz!

Kiemelt ajánlat

Sercli – gasztroséta a malmoktól a kézműves pékségekig, Budapesten. Mi kell a jó kenyérhez? Hát ez a séta! Akár a sütéssel próbálkoznál otthon, akár arra vagy kíváncsi, hogy hol a legízletesebb a kenyér vagy a kakaós csiga - tarts velünk! Hajdani malmok árulják el titkukat, a város legkedvesebb péklegényei osztják meg velünk tapasztalataikat, mi pedig a legfinomabb kóstolókat hozzuk el Neked! De vigyázz, a végére még az is lehet, hogy komolyan elgondolkodsz azon, hogy péksegédnek állsz!

Kiemelt ajánlat

A sommelier (magyar kifejezéssel kb. borszakértő) olyan személy, aki főként borok és kisebb mértékben egyéb italok kiválasztásával, ételekhez párosításával és felszolgálásával foglalkozik. Elsősorban színvonalas éttermekben dolgozik, de alkalmaznak sommelier-t a nagyobb pincészetek is.

A sommelier (magyar kifejezéssel kb. borszakértő) olyan személy, aki főként borok és kisebb mértékben egyéb italok kiválasztásával, ételekhez párosításával és felszolgálásával foglalkozik. Elsősorban színvonalas éttermekben dolgozik, de alkalmaznak sommelier-t a nagyobb pincészetek is.

A sommelier (magyar kifejezéssel kb. borszakértő) olyan személy, aki főként borok és kisebb mértékben egyéb italok kiválasztásával, ételekhez párosításával és felszolgálásával foglalkozik. Elsősorban színvonalas éttermekben dolgozik, de alkalmaznak sommelier-t a nagyobb pincészetek is.

Minden hónap második vasárnapján Sunday Brunch Budapesten a Vogue étteremhajón! 2025. november 9-én bőséges büféasztalos kínálattal várjuk minden kedves vendégünket. A fix ár italokat is tartalmaz.Tudjuk, hogy milyen fárasztó minden héten vasárnapi ebéddel készülni a családnak. Ugye havonta egyszer mindenki megérdemli, hogy helyette főzzenek egy elegáns étteremben? Mi ezt kínáljuk! Az asztalfoglalási lehetőséget már megnyitottuk.

Kiemelt ajánlat

Minden hónap második vasárnapján Sunday Brunch Budapesten a Vogue étteremhajón! 2025. november 9-én bőséges büféasztalos kínálattal várjuk minden kedves vendégünket. A fix ár italokat is tartalmaz.Tudjuk, hogy milyen fárasztó minden héten vasárnapi ebéddel készülni a családnak. Ugye havonta egyszer mindenki megérdemli, hogy helyette főzzenek egy elegáns étteremben? Mi ezt kínáljuk! Az asztalfoglalási lehetőséget már megnyitottuk.

Kiemelt ajánlat

Minden hónap második vasárnapján Sunday Brunch Budapesten a Vogue étteremhajón! 2025. november 9-én bőséges büféasztalos kínálattal várjuk minden kedves vendégünket. A fix ár italokat is tartalmaz.Tudjuk, hogy milyen fárasztó minden héten vasárnapi ebéddel készülni a családnak. Ugye havonta egyszer mindenki megérdemli, hogy helyette főzzenek egy elegáns étteremben? Mi ezt kínáljuk! Az asztalfoglalási lehetőséget már megnyitottuk.

Kiemelt ajánlat

Márton-napi menüvel és újbor kóstolóval várja vendégeit 2025. november 11-17. között Budapesten az ARAZ Étterem a belvárosban. A három fogásos menü ajánlat az étterem nyitvatartási idejében érhető el asztalfoglalással.

Kiemelt ajánlat

Márton-napi menüvel és újbor kóstolóval várja vendégeit 2025. november 11-17. között Budapesten az ARAZ Étterem a belvárosban. A három fogásos menü ajánlat az étterem nyitvatartási idejében érhető el asztalfoglalással.

Kiemelt ajánlat

Márton-napi menüvel és újbor kóstolóval várja vendégeit 2025. november 11-17. között Budapesten az ARAZ Étterem a belvárosban. A három fogásos menü ajánlat az étterem nyitvatartási idejében érhető el asztalfoglalással.

Kiemelt ajánlat

A Márton nap és a hozzá kapcsolódó hagyományok kihagyhatatlan étele, a liba. Az ARAZ Étteremben Márton-napi libanapokra várjuk vendégeinket 2025. november 11-17. között Budapest belvárosában, a 7. kerületben. Márton-napra készült ételekből és Márton-napi menüből lehet választani a hét folyamán. Előzetes asztalfoglalás szükséges!

Kiemelt ajánlat

A Márton nap és a hozzá kapcsolódó hagyományok kihagyhatatlan étele, a liba. Az ARAZ Étteremben Márton-napi libanapokra várjuk vendégeinket 2025. november 11-17. között Budapest belvárosában, a 7. kerületben. Márton-napra készült ételekből és Márton-napi menüből lehet választani a hét folyamán. Előzetes asztalfoglalás szükséges!

Kiemelt ajánlat

A Márton nap és a hozzá kapcsolódó hagyományok kihagyhatatlan étele, a liba. Az ARAZ Étteremben Márton-napi libanapokra várjuk vendégeinket 2025. november 11-17. között Budapest belvárosában, a 7. kerületben. Márton-napra készült ételekből és Márton-napi menüből lehet választani a hét folyamán. Előzetes asztalfoglalás szükséges!

Kiemelt ajánlat

A japán teaművészet, mint a hagyományos japán művészetek döntő többségét magában foglaló művészeti ág alkalmas arra, hogy mélyebben megértsük a japán kultúrát, vallást, történelmet, életfelfogást.

Kiemelt ajánlat

A japán teaművészet, mint a hagyományos japán művészetek döntő többségét magában foglaló művészeti ág alkalmas arra, hogy mélyebben megértsük a japán kultúrát, vallást, történelmet, életfelfogást.

Kiemelt ajánlat

A japán teaművészet, mint a hagyományos japán művészetek döntő többségét magában foglaló művészeti ág alkalmas arra, hogy mélyebben megértsük a japán kultúrát, vallást, történelmet, életfelfogást.

Kiemelt ajánlat

2025.11.14. (péntek)

Borok a nagyvilágból - Nemzetközi borvacsora

Az ARAZ Étterem havi egy alkalommal borvacsorát szervez neves pincészetek borászainak a részvételével, Budapesten. Tehetséges borászok, zseniális borok és mennyei fogások sorakoztak fel az elmúlt években, és idén sem lesz ez másként. Öt fogás és öt bor a gasztronómia szerelmeseinek. A pincészetet és a borokat maga a borászat szakembere mutatja be, melyek mellé Barka Áron tökéletesen illeszkedő ötfogásos ételsora teszi teljessé az estét. Mindezt élő zene kíséretében élvezhetjük Eliza Bliss jóvoltából.

2025.11.14. (péntek)

Borok a nagyvilágból - Nemzetközi borvacsora

Az ARAZ Étterem havi egy alkalommal borvacsorát szervez neves pincészetek borászainak a részvételével, Budapesten. Tehetséges borászok, zseniális borok és mennyei fogások sorakoztak fel az elmúlt években, és idén sem lesz ez másként. Öt fogás és öt bor a gasztronómia szerelmeseinek. A pincészetet és a borokat maga a borászat szakembere mutatja be, melyek mellé Barka Áron tökéletesen illeszkedő ötfogásos ételsora teszi teljessé az estét. Mindezt élő zene kíséretében élvezhetjük Eliza Bliss jóvoltából.

2025.11.14. (péntek)

Borok a nagyvilágból - Nemzetközi borvacsora

Az ARAZ Étterem havi egy alkalommal borvacsorát szervez neves pincészetek borászainak a részvételével, Budapesten. Tehetséges borászok, zseniális borok és mennyei fogások sorakoztak fel az elmúlt években, és idén sem lesz ez másként. Öt fogás és öt bor a gasztronómia szerelmeseinek. A pincészetet és a borokat maga a borászat szakembere mutatja be, melyek mellé Barka Áron tökéletesen illeszkedő ötfogásos ételsora teszi teljessé az estét. Mindezt élő zene kíséretében élvezhetjük Eliza Bliss jóvoltából.

Különleges novemberi borvacsoránkon a világ hat ikonikus borvidékének ízeit és stílusait ismerhetik meg vendégeink — Franciaországtól Új-Zélandon és Dél-Afrikán át egészen Argentínáig 2025. november 14-én Budapesten, az Araz Étteremben. Az est borait Kovács Tibor borszakértő mutatja be, aki minden tétel mögött feltárja a borvidék karakterét, a borászok filozófiáját és a gasztronómiai párosítások harmóniáját. A Pommery Brut Royal Champagne elegáns nyitánya után üdítő új-zélandi Sauvignon Blanc és bársonyos dél-afrikai Chenin Blanc vezeti be a menü elejét, míg a pugliai Primitivo, az argentín Malbec és a klasszikus bordeaux-i házasítás mély, fűszeres ízvilága koronázza meg az estét. Az estét élőzene varázsolja még hangulatosabbá – Demeter Erik gitáros előadásában.

Kiemelt ajánlat

Különleges novemberi borvacsoránkon a világ hat ikonikus borvidékének ízeit és stílusait ismerhetik meg vendégeink — Franciaországtól Új-Zélandon és Dél-Afrikán át egészen Argentínáig 2025. november 14-én Budapesten, az Araz Étteremben. Az est borait Kovács Tibor borszakértő mutatja be, aki minden tétel mögött feltárja a borvidék karakterét, a borászok filozófiáját és a gasztronómiai párosítások harmóniáját. A Pommery Brut Royal Champagne elegáns nyitánya után üdítő új-zélandi Sauvignon Blanc és bársonyos dél-afrikai Chenin Blanc vezeti be a menü elejét, míg a pugliai Primitivo, az argentín Malbec és a klasszikus bordeaux-i házasítás mély, fűszeres ízvilága koronázza meg az estét. Az estét élőzene varázsolja még hangulatosabbá – Demeter Erik gitáros előadásában.

Kiemelt ajánlat

Különleges novemberi borvacsoránkon a világ hat ikonikus borvidékének ízeit és stílusait ismerhetik meg vendégeink — Franciaországtól Új-Zélandon és Dél-Afrikán át egészen Argentínáig 2025. november 14-én Budapesten, az Araz Étteremben. Az est borait Kovács Tibor borszakértő mutatja be, aki minden tétel mögött feltárja a borvidék karakterét, a borászok filozófiáját és a gasztronómiai párosítások harmóniáját. A Pommery Brut Royal Champagne elegáns nyitánya után üdítő új-zélandi Sauvignon Blanc és bársonyos dél-afrikai Chenin Blanc vezeti be a menü elejét, míg a pugliai Primitivo, az argentín Malbec és a klasszikus bordeaux-i házasítás mély, fűszeres ízvilága koronázza meg az estét. Az estét élőzene varázsolja még hangulatosabbá – Demeter Erik gitáros előadásában.

Kiemelt ajánlat

Vidék Mustra termelői piac Budapest belvárosában, az Apáczai Csere János utca 9-ben, (a Vigadó mellett) minden hónap második péntekén 8:00 és 12:00 óra között.

Vidék Mustra termelői piac Budapest belvárosában, az Apáczai Csere János utca 9-ben, (a Vigadó mellett) minden hónap második péntekén 8:00 és 12:00 óra között.

Vidék Mustra termelői piac Budapest belvárosában, az Apáczai Csere János utca 9-ben, (a Vigadó mellett) minden hónap második péntekén 8:00 és 12:00 óra között.

2025.11.14. (péntek)

Versben pezseg a világ - Irodalom és buborékok

Pezsgős programajánló. A pezsgő egy különleges bortípus, ma már nem csak ünnepi alkalmakra. A pezsgős programok is különleges eseményeknek számítanak a látogatók körében. A pezsgő neve Champagne-ból származik. A pezsgő készítése időigényes és munkaigényes folyamat, ezért az ára általában magasabb, mint a hagyományos boroké. A pezsgőt különböző stílusokban készítik. Lehet száraz, félszáraz és édes pezsgő is.

2025.11.14. (péntek)

Versben pezseg a világ - Irodalom és buborékok

Pezsgős programajánló. A pezsgő egy különleges bortípus, ma már nem csak ünnepi alkalmakra. A pezsgős programok is különleges eseményeknek számítanak a látogatók körében. A pezsgő neve Champagne-ból származik. A pezsgő készítése időigényes és munkaigényes folyamat, ezért az ára általában magasabb, mint a hagyományos boroké. A pezsgőt különböző stílusokban készítik. Lehet száraz, félszáraz és édes pezsgő is.

2025.11.14. (péntek)

Versben pezseg a világ - Irodalom és buborékok

Pezsgős programajánló. A pezsgő egy különleges bortípus, ma már nem csak ünnepi alkalmakra. A pezsgős programok is különleges eseményeknek számítanak a látogatók körében. A pezsgő neve Champagne-ból származik. A pezsgő készítése időigényes és munkaigényes folyamat, ezért az ára általában magasabb, mint a hagyományos boroké. A pezsgőt különböző stílusokban készítik. Lehet száraz, félszáraz és édes pezsgő is.

1...345...7

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Aktív wellness pihenés Tisza-tónál: gazdag programkínálat
Aktív wellness pihenés Tisza-tónál: gazdag programkínálat

Legjobb élmények