Turizmus Program

Siófoki Gasztrohétvége

Halloween

Balatoni Őszvarázs

PontyShow Horgászkiállítás

Csoki workshop

Kastély élmények

Európa-élményközpont

Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Budapesti gasztronómia

A piacon kizárólag a szervezők rostáján átjutott, minőségi háztáji, kézműves élelmiszereket árusító termelők kínálják termékeiket az Infopark E épület előtt 8.00 - 15.00 óra között.

A piacon kizárólag a szervezők rostáján átjutott, minőségi háztáji, kézműves élelmiszereket árusító termelők kínálják termékeiket az Infopark E épület előtt 8.00 - 15.00 óra között.

A piacon kizárólag a szervezők rostáján átjutott, minőségi háztáji, kézműves élelmiszereket árusító termelők kínálják termékeiket az Infopark E épület előtt 8.00 - 15.00 óra között.

Pálinka események, rendezvények programajánló.

Pálinka események, rendezvények programajánló.

Pálinka események, rendezvények programajánló.

2025.11.07. (péntek)

Borvacsora a Libamájban

Éttermek és borászatok találkozása, ínyenc gasztronómiai élvezetek. Borvidékek és borok, a legjobb borászok és éttermek borvacsorái. Gasztronómiai kalandozások Magyarország történelmi borvidékein.

2025.11.07. (péntek)

Borvacsora a Libamájban

Éttermek és borászatok találkozása, ínyenc gasztronómiai élvezetek. Borvidékek és borok, a legjobb borászok és éttermek borvacsorái. Gasztronómiai kalandozások Magyarország történelmi borvidékein.

2025.11.07. (péntek)

Borvacsora a Libamájban

Éttermek és borászatok találkozása, ínyenc gasztronómiai élvezetek. Borvidékek és borok, a legjobb borászok és éttermek borvacsorái. Gasztronómiai kalandozások Magyarország történelmi borvidékein.

A sommelier (magyar kifejezéssel kb. borszakértő) olyan személy, aki főként borok és kisebb mértékben egyéb italok kiválasztásával, ételekhez párosításával és felszolgálásával foglalkozik. Elsősorban színvonalas éttermekben dolgozik, de alkalmaznak sommelier-t a nagyobb pincészetek is.

A sommelier (magyar kifejezéssel kb. borszakértő) olyan személy, aki főként borok és kisebb mértékben egyéb italok kiválasztásával, ételekhez párosításával és felszolgálásával foglalkozik. Elsősorban színvonalas éttermekben dolgozik, de alkalmaznak sommelier-t a nagyobb pincészetek is.

A sommelier (magyar kifejezéssel kb. borszakértő) olyan személy, aki főként borok és kisebb mértékben egyéb italok kiválasztásával, ételekhez párosításával és felszolgálásával foglalkozik. Elsősorban színvonalas éttermekben dolgozik, de alkalmaznak sommelier-t a nagyobb pincészetek is.

Vidék Mustra termelői piac Budapest belvárosában, az Apáczai Csere János utca 9-ben, (a Vigadó mellett) minden hónap második péntekén 8:00 és 12:00 óra között.

Vidék Mustra termelői piac Budapest belvárosában, az Apáczai Csere János utca 9-ben, (a Vigadó mellett) minden hónap második péntekén 8:00 és 12:00 óra között.

Vidék Mustra termelői piac Budapest belvárosában, az Apáczai Csere János utca 9-ben, (a Vigadó mellett) minden hónap második péntekén 8:00 és 12:00 óra között.

2025.11.14. (péntek)

Versben pezseg a világ - Irodalom és buborékok

Pezsgős programajánló. A pezsgő egy különleges bortípus, ma már nem csak ünnepi alkalmakra. A pezsgős programok is különleges eseményeknek számítanak a látogatók körében. A pezsgő neve Champagne-ból származik. A pezsgő készítése időigényes és munkaigényes folyamat, ezért az ára általában magasabb, mint a hagyományos boroké. A pezsgőt különböző stílusokban készítik. Lehet száraz, félszáraz és édes pezsgő is.

2025.11.14. (péntek)

Versben pezseg a világ - Irodalom és buborékok

Pezsgős programajánló. A pezsgő egy különleges bortípus, ma már nem csak ünnepi alkalmakra. A pezsgős programok is különleges eseményeknek számítanak a látogatók körében. A pezsgő neve Champagne-ból származik. A pezsgő készítése időigényes és munkaigényes folyamat, ezért az ára általában magasabb, mint a hagyományos boroké. A pezsgőt különböző stílusokban készítik. Lehet száraz, félszáraz és édes pezsgő is.

2025.11.14. (péntek)

Versben pezseg a világ - Irodalom és buborékok

Pezsgős programajánló. A pezsgő egy különleges bortípus, ma már nem csak ünnepi alkalmakra. A pezsgős programok is különleges eseményeknek számítanak a látogatók körében. A pezsgő neve Champagne-ból származik. A pezsgő készítése időigényes és munkaigényes folyamat, ezért az ára általában magasabb, mint a hagyományos boroké. A pezsgőt különböző stílusokban készítik. Lehet száraz, félszáraz és édes pezsgő is.

Termelői piac kéthetente vasárnap Budapesten, Hidegkút szívében, a Klebelsberg Kultúrkúriában. Gyertek nézelődni, kóstolgatni, piacozni, együtt lenni - várunk benneteket!

Termelői piac kéthetente vasárnap Budapesten, Hidegkút szívében, a Klebelsberg Kultúrkúriában. Gyertek nézelődni, kóstolgatni, piacozni, együtt lenni - várunk benneteket!

Termelői piac kéthetente vasárnap Budapesten, Hidegkút szívében, a Klebelsberg Kultúrkúriában. Gyertek nézelődni, kóstolgatni, piacozni, együtt lenni - várunk benneteket!

I. Fővárosi Kolbásztöltő Fesztivál 2025. november 22-én a Magyar Vasúttörténeti Parkban. Ez a fesztivál nem csupán egy gasztronómiai program, hanem igazi közösségi élmény, ahol a zene, a finom ízek és a hamisítatlan hazai hangulat találkozik. Töltsetek együtt, kóstoljatok bátran, mulassatok szabadon!

I. Fővárosi Kolbásztöltő Fesztivál 2025. november 22-én a Magyar Vasúttörténeti Parkban. Ez a fesztivál nem csupán egy gasztronómiai program, hanem igazi közösségi élmény, ahol a zene, a finom ízek és a hamisítatlan hazai hangulat találkozik. Töltsetek együtt, kóstoljatok bátran, mulassatok szabadon!

I. Fővárosi Kolbásztöltő Fesztivál 2025. november 22-én a Magyar Vasúttörténeti Parkban. Ez a fesztivál nem csupán egy gasztronómiai program, hanem igazi közösségi élmény, ahol a zene, a finom ízek és a hamisítatlan hazai hangulat találkozik. Töltsetek együtt, kóstoljatok bátran, mulassatok szabadon!

Ismét vörösbe borul a november! Bordói November Nagykóstoló 2025. november 22-én a Corinthia Budapest Hotelben. A bordói vörösek legnagyobb kóstolója! Fókuszban: cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot és bordeaux-i házasítások.

Ismét vörösbe borul a november! Bordói November Nagykóstoló 2025. november 22-én a Corinthia Budapest Hotelben. A bordói vörösek legnagyobb kóstolója! Fókuszban: cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot és bordeaux-i házasítások.

Ismét vörösbe borul a november! Bordói November Nagykóstoló 2025. november 22-én a Corinthia Budapest Hotelben. A bordói vörösek legnagyobb kóstolója! Fókuszban: cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot és bordeaux-i házasítások.

Az Anker-köz egy kis belvárosi udvar-szerű sétány, sokféle rendezvénynek ad helyet. Az Anker-köz egyszerre városi udvar és rejtett találkozóhely . Nappal kávézók, növényekkel díszített teraszok jellemzik, este pedig hangulatos fényekkel, bárokkal és éttermekkel telik meg. A környezet autómentes, így nyugodt sétára, beszélgetésre és kulturális programokra is ideális.

Az Anker-köz egy kis belvárosi udvar-szerű sétány, sokféle rendezvénynek ad helyet. Az Anker-köz egyszerre városi udvar és rejtett találkozóhely . Nappal kávézók, növényekkel díszített teraszok jellemzik, este pedig hangulatos fényekkel, bárokkal és éttermekkel telik meg. A környezet autómentes, így nyugodt sétára, beszélgetésre és kulturális programokra is ideális.

Az Anker-köz egy kis belvárosi udvar-szerű sétány, sokféle rendezvénynek ad helyet. Az Anker-köz egyszerre városi udvar és rejtett találkozóhely . Nappal kávézók, növényekkel díszített teraszok jellemzik, este pedig hangulatos fényekkel, bárokkal és éttermekkel telik meg. A környezet autómentes, így nyugodt sétára, beszélgetésre és kulturális programokra is ideális.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Őszí wellness Hévíz felnőttbarát szállodájában gasztronómiai élményekkel
Őszí wellness Hévíz felnőttbarát szállodájában gasztronómiai élményekkel

Legjobb élmények