Az Aquincum Hotel Budapest Apicius étterme hagyományos magyar ételeket kínál újragondolva. Igazi gasztronómiai élmény lehet a magyar és nemzetközi konyha kedvelőinek is. Tökéletes választás üzleti vagy privát ebédek, vacsorák lebonyolításához. Ételeink mellé kiváló magyar borokat ajánlunk az ország emblematikus tájegységeiből.
Az Aquincum Hotel Budapest Apicius étterme hagyományos magyar ételeket kínál újragondolva. Igazi gasztronómiai élmény lehet a magyar és nemzetközi konyha kedvelőinek is. Tökéletes választás üzleti vagy privát ebédek, vacsorák lebonyolításához. Ételeink mellé kiváló magyar borokat ajánlunk az ország emblematikus tájegységeiből.
Az Aquincum Hotel Budapest Apicius étterme hagyományos magyar ételeket kínál újragondolva. Igazi gasztronómiai élmény lehet a magyar és nemzetközi konyha kedvelőinek is. Tökéletes választás üzleti vagy privát ebédek, vacsorák lebonyolításához. Ételeink mellé kiváló magyar borokat ajánlunk az ország emblematikus tájegységeiből.
Asztalfoglalás
Asztalfoglalás
Vendéglőnk már évtizedek óta családi vállalkozásként üzemel, ahol mindig kiemelt hangsúlyt fektettünk a színvonalas vendéglátásra és a tradicionális magyar konyha kínálta gasztronómiai élmények megőrzésére. Méltóan az Aranyhal névhez, a hazai halétel különlegességek széles választékát kínáljuk; korhely halászlénk, rácpontyunk, vagy sistergős harcsa filénk egyaránt páratlan kulináris élvezetet nyújt.
Vendéglőnk már évtizedek óta családi vállalkozásként üzemel, ahol mindig kiemelt hangsúlyt fektettünk a színvonalas vendéglátásra és a tradicionális magyar konyha kínálta gasztronómiai élmények megőrzésére. Méltóan az Aranyhal névhez, a hazai halétel különlegességek széles választékát kínáljuk; korhely halászlénk, rácpontyunk, vagy sistergős harcsa filénk egyaránt páratlan kulináris élvezetet nyújt.
Vendéglőnk már évtizedek óta családi vállalkozásként üzemel, ahol mindig kiemelt hangsúlyt fektettünk a színvonalas vendéglátásra és a tradicionális magyar konyha kínálta gasztronómiai élmények megőrzésére. Méltóan az Aranyhal névhez, a hazai halétel különlegességek széles választékát kínáljuk; korhely halászlénk, rácpontyunk, vagy sistergős harcsa filénk egyaránt páratlan kulináris élvezetet nyújt.
Az Arany Hordó Étterem egykor a király főpohárnokának rezidenciája volt a Budai Várnegyed szívében. Terméskövekből kirakott pinceborozónkat a már 500 éves épület alatt húzódó Budai Labirintus egyik ágából alakítottuk ki, ahol borbemutatókkal, vacsorákkal és kóstolókkal várjuk Vendégeinket. A gyertyafényes borozóban eltöltött idő visszarepíti Önöket Mátyás király udvarába.
Az Arany Hordó Étterem egykor a király főpohárnokának rezidenciája volt a Budai Várnegyed szívében. Terméskövekből kirakott pinceborozónkat a már 500 éves épület alatt húzódó Budai Labirintus egyik ágából alakítottuk ki, ahol borbemutatókkal, vacsorákkal és kóstolókkal várjuk Vendégeinket. A gyertyafényes borozóban eltöltött idő visszarepíti Önöket Mátyás király udvarába.
Az Arany Hordó Étterem egykor a király főpohárnokának rezidenciája volt a Budai Várnegyed szívében. Terméskövekből kirakott pinceborozónkat a már 500 éves épület alatt húzódó Budai Labirintus egyik ágából alakítottuk ki, ahol borbemutatókkal, vacsorákkal és kóstolókkal várjuk Vendégeinket. A gyertyafényes borozóban eltöltött idő visszarepíti Önöket Mátyás király udvarába.
Az Arany Kaviár több mint húsz éve van jelen a magyar gasztronómia palettáján. A legjobb fine dining éttermek között tartanak minket számon, a robosztus cári pompát ötvözzük a modern elegancia könnyedségével. A Gault Millau Étteremkalauz 2010 óta egy szakács sapkával jutalmazza az Arany Kaviárt, a Michelin Guide pedig 2009 óta ajánlja.
Az Arany Kaviár több mint húsz éve van jelen a magyar gasztronómia palettáján. A legjobb fine dining éttermek között tartanak minket számon, a robosztus cári pompát ötvözzük a modern elegancia könnyedségével. A Gault Millau Étteremkalauz 2010 óta egy szakács sapkával jutalmazza az Arany Kaviárt, a Michelin Guide pedig 2009 óta ajánlja.
Az Arany Kaviár több mint húsz éve van jelen a magyar gasztronómia palettáján. A legjobb fine dining éttermek között tartanak minket számon, a robosztus cári pompát ötvözzük a modern elegancia könnyedségével. A Gault Millau Étteremkalauz 2010 óta egy szakács sapkával jutalmazza az Arany Kaviárt, a Michelin Guide pedig 2009 óta ajánlja.