Főzdénkben a hagyomány és a technológia kéz a kézben jár. Kisüsti, valamint egymenetes, cefreporlasztással erősített lepárlási eljárást is alkalmazunk pálinkáink készítésénél. Semmit nem bízunk a véletlenre, irányított erjesztést alkalmazunk fajélesztők segítségével, a frakció elválasztás pedig mintavételi csap használatával történik. Diplomás főzőmestereink tapasztalata, tudása, garancia a minőségre!
Főzdénkben a hagyomány és a technológia kéz a kézben jár. Kisüsti, valamint egymenetes, cefreporlasztással erősített lepárlási eljárást is alkalmazunk pálinkáink készítésénél. Semmit nem bízunk a véletlenre, irányított erjesztést alkalmazunk fajélesztők segítségével, a frakció elválasztás pedig mintavételi csap használatával történik. Diplomás főzőmestereink tapasztalata, tudása, garancia a minőségre!
Főzdénkben a hagyomány és a technológia kéz a kézben jár. Kisüsti, valamint egymenetes, cefreporlasztással erősített lepárlási eljárást is alkalmazunk pálinkáink készítésénél. Semmit nem bízunk a véletlenre, irányított erjesztést alkalmazunk fajélesztők segítségével, a frakció elválasztás pedig mintavételi csap használatával történik. Diplomás főzőmestereink tapasztalata, tudása, garancia a minőségre!
Pincészetünk családi vállalkozásként működik a Szépasszony-völgyben. Gasztropincénk, mely egyben borkóstolók helyszínéül is szolgál, szomszédságában Borarchívum néven egy borszaküzletet alakítottunk ki, melyben a Magister borcsalád mellett az Egri Borvidék legjobb pincészeteinek a termékei is megtalálhatóak. A hozzánk ellátogatók átfogó képet kaphatnak – látvány pince segítségével - a borkészítés folyamatáról a szüreteléstől egészen a bor palackba kerüléséig, valamint borházunk kibővített borkóstoló helyiségében nagyobb csoportok a minőségi borkóstolás élményével is gazdagodhatnak.
Pincészetünk családi vállalkozásként működik a Szépasszony-völgyben. Gasztropincénk, mely egyben borkóstolók helyszínéül is szolgál, szomszédságában Borarchívum néven egy borszaküzletet alakítottunk ki, melyben a Magister borcsalád mellett az Egri Borvidék legjobb pincészeteinek a termékei is megtalálhatóak. A hozzánk ellátogatók átfogó képet kaphatnak – látvány pince segítségével - a borkészítés folyamatáról a szüreteléstől egészen a bor palackba kerüléséig, valamint borházunk kibővített borkóstoló helyiségében nagyobb csoportok a minőségi borkóstolás élményével is gazdagodhatnak.
Pincészetünk családi vállalkozásként működik a Szépasszony-völgyben. Gasztropincénk, mely egyben borkóstolók helyszínéül is szolgál, szomszédságában Borarchívum néven egy borszaküzletet alakítottunk ki, melyben a Magister borcsalád mellett az Egri Borvidék legjobb pincészeteinek a termékei is megtalálhatóak. A hozzánk ellátogatók átfogó képet kaphatnak – látvány pince segítségével - a borkészítés folyamatáról a szüreteléstől egészen a bor palackba kerüléséig, valamint borházunk kibővített borkóstoló helyiségében nagyobb csoportok a minőségi borkóstolás élményével is gazdagodhatnak.
Az Eged-hegy és a Bükk hegység lábánál, Szilvásvárad, Lillafüred közelében található apartmanunk és éttermünk. Éttermünk a hagyományos, házias, magyaros ízvilágot képviseli. Napi menükkel, a`la carte ételekkel ,hamburgerrel, koktél különlegességekkel várjuk kedves vendégeinket! Ételeinket akár házhoz is szállítjuk!
Az Eged-hegy és a Bükk hegység lábánál, Szilvásvárad, Lillafüred közelében található apartmanunk és éttermünk. Éttermünk a hagyományos, házias, magyaros ízvilágot képviseli. Napi menükkel, a`la carte ételekkel ,hamburgerrel, koktél különlegességekkel várjuk kedves vendégeinket! Ételeinket akár házhoz is szállítjuk!
Az Eged-hegy és a Bükk hegység lábánál, Szilvásvárad, Lillafüred közelében található apartmanunk és éttermünk. Éttermünk a hagyományos, házias, magyaros ízvilágot képviseli. Napi menükkel, a`la carte ételekkel ,hamburgerrel, koktél különlegességekkel várjuk kedves vendégeinket! Ételeinket akár házhoz is szállítjuk!
A kiváló adottságokkal rendelkező létesítmény hiánypótló Gyöngyösön. A Komplexum kialakítása során egyediségre törekedtünk. Célunk, hogy a Malomudvar Étterem Cukrászda Panzió és Rendezvényház hozzájáruljon a város, a szűkebb és a tágabb régió kulturális, üzleti, kereskedelmi és turisztikai életének fellendítéséhez. Hisszük, hogy a kellemes környezeten, kiszolgáláson és a finom ételeken és italokon keresztül új alapra tudjuk helyezni a minőségi vendéglátás fogalmát a régióban.
A kiváló adottságokkal rendelkező létesítmény hiánypótló Gyöngyösön. A Komplexum kialakítása során egyediségre törekedtünk. Célunk, hogy a Malomudvar Étterem Cukrászda Panzió és Rendezvényház hozzájáruljon a város, a szűkebb és a tágabb régió kulturális, üzleti, kereskedelmi és turisztikai életének fellendítéséhez. Hisszük, hogy a kellemes környezeten, kiszolgáláson és a finom ételeken és italokon keresztül új alapra tudjuk helyezni a minőségi vendéglátás fogalmát a régióban.
A kiváló adottságokkal rendelkező létesítmény hiánypótló Gyöngyösön. A Komplexum kialakítása során egyediségre törekedtünk. Célunk, hogy a Malomudvar Étterem Cukrászda Panzió és Rendezvényház hozzájáruljon a város, a szűkebb és a tágabb régió kulturális, üzleti, kereskedelmi és turisztikai életének fellendítéséhez. Hisszük, hogy a kellemes környezeten, kiszolgáláson és a finom ételeken és italokon keresztül új alapra tudjuk helyezni a minőségi vendéglátás fogalmát a régióban.
A pálinkák a Mályinkai Pálinkafőzdében kis mennyiségben készültek, készülnek, limitált termékek. Gyümölcs-ágyon érlelt, fajtánként, évjáratonként 100 l-es saválló tartályokban ill. üvegballonokban. Így garantált, hogy a pálinka megőrzi eredeti, az - adott gyümölcsre jellemző természetes ízét, zamatát.
A pálinkák a Mályinkai Pálinkafőzdében kis mennyiségben készültek, készülnek, limitált termékek. Gyümölcs-ágyon érlelt, fajtánként, évjáratonként 100 l-es saválló tartályokban ill. üvegballonokban. Így garantált, hogy a pálinka megőrzi eredeti, az - adott gyümölcsre jellemző természetes ízét, zamatát.
A pálinkák a Mályinkai Pálinkafőzdében kis mennyiségben készültek, készülnek, limitált termékek. Gyümölcs-ágyon érlelt, fajtánként, évjáratonként 100 l-es saválló tartályokban ill. üvegballonokban. Így garantált, hogy a pálinka megőrzi eredeti, az - adott gyümölcsre jellemző természetes ízét, zamatát.