
A Kecskeméti Belváros szívében a Malom Pláza mellett találjuk a saját konyhával és ízvilággal bővült a Fáklyás Pincét, illetve új nevén a Fáklyás Pince Wine & Grillt. Az étlap a szerb-horvát, a délvidéki, a magyaros, és az olasz konyhára alapoz. Közel 100 féle borral várja kedves vendégeit a tradicionális 100 éves borétterem.
A Kecskeméti Belváros szívében a Malom Pláza mellett találjuk a saját konyhával és ízvilággal bővült a Fáklyás Pincét, illetve új nevén a Fáklyás Pince Wine & Grillt. Az étlap a szerb-horvát, a délvidéki, a magyaros, és az olasz konyhára alapoz. Közel 100 féle borral várja kedves vendégeit a tradicionális 100 éves borétterem.

A Kecskeméti Belváros szívében a Malom Pláza mellett találjuk a saját konyhával és ízvilággal bővült a Fáklyás Pincét, illetve új nevén a Fáklyás Pince Wine & Grillt. Az étlap a szerb-horvát, a délvidéki, a magyaros, és az olasz konyhára alapoz. Közel 100 féle borral várja kedves vendégeit a tradicionális 100 éves borétterem.

A család Magyarország legnagyobb borvidékén, a 28 hektáros családi birtokon termeszti a kiváló minőségű magyar szőlőfajtákat. A borok alapanyaga minden esetben a kitűnő minőségű, válogatott, érett, ízben, összetevőiben kiteljesedett szőlő. Az erre járó borkedvelők egész éven át megismerhetik a Font család által előállított palackozott borokat, és a tulajdonosok vendégszeretetét.
A család Magyarország legnagyobb borvidékén, a 28 hektáros családi birtokon termeszti a kiváló minőségű magyar szőlőfajtákat. A borok alapanyaga minden esetben a kitűnő minőségű, válogatott, érett, ízben, összetevőiben kiteljesedett szőlő. Az erre járó borkedvelők egész éven át megismerhetik a Font család által előállított palackozott borokat, és a tulajdonosok vendégszeretetét.

A család Magyarország legnagyobb borvidékén, a 28 hektáros családi birtokon termeszti a kiváló minőségű magyar szőlőfajtákat. A borok alapanyaga minden esetben a kitűnő minőségű, válogatott, érett, ízben, összetevőiben kiteljesedett szőlő. Az erre járó borkedvelők egész éven át megismerhetik a Font család által előállított palackozott borokat, és a tulajdonosok vendégszeretetét.