Turizmus Program

Zsolnay Fényfesztivál

Utcazene Kavalkád

Balatoni borkoncertek

Tihanyi Levendulanapok

Balatonalmádi Nyár

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

Kiemelt ajánlatok

Kiskunsági gasztronómia

Népszerűség

A szüreti munkák megkezdése előtt rendezik meg hagyományosan a szüretváró napokat Kecelen.

A szüreti munkák megkezdése előtt rendezik meg hagyományosan a szüretváró napokat Kecelen.

A szüreti munkák megkezdése előtt rendezik meg hagyományosan a szüretváró napokat Kecelen.

Szüreti nap birkafőző verseny Kecelen. A rendezvényen kedvezményesen lehet birkapörköltet vásárolni.

Szüreti nap birkafőző verseny Kecelen. A rendezvényen kedvezményesen lehet birkapörköltet vásárolni.

Szüreti nap birkafőző verseny Kecelen. A rendezvényen kedvezményesen lehet birkapörköltet vásárolni.

Minden évben novemberben tartják településünk egyik legnagyobb rendezvényét; a Bócsator - Böllértalálkozót. Idén ez november 15-én lesz a Parkerdőben.

Minden évben novemberben tartják településünk egyik legnagyobb rendezvényét; a Bócsator - Böllértalálkozót. Idén ez november 15-én lesz a Parkerdőben.

Minden évben novemberben tartják településünk egyik legnagyobb rendezvényét; a Bócsator - Böllértalálkozót. Idén ez november 15-én lesz a Parkerdőben.

A szezon során a csárda étlapját a jobbnál jobb húsételek uralják, azonban ezen a hétvégén teret engedünk az errefelé `tájidegennek` számító halas ételeknek, hiszen ezek is magyaros konyha részét képezik. Várunk minden kedves `halrajongót` a Karikás Csárdában bajai halászlével pontyból és harcsából is, valamint olyan különlegességekkel, mint például a Kárpáti-módon elkészített fogasfilé, a paprikás lisztben forgatott pontypatkó, vagy tejszínes-lazacos tagliatelle. A megszokott minőség garantált!

A szezon során a csárda étlapját a jobbnál jobb húsételek uralják, azonban ezen a hétvégén teret engedünk az errefelé `tájidegennek` számító halas ételeknek, hiszen ezek is magyaros konyha részét képezik. Várunk minden kedves `halrajongót` a Karikás Csárdában bajai halászlével pontyból és harcsából is, valamint olyan különlegességekkel, mint például a Kárpáti-módon elkészített fogasfilé, a paprikás lisztben forgatott pontypatkó, vagy tejszínes-lazacos tagliatelle. A megszokott minőség garantált!

A szezon során a csárda étlapját a jobbnál jobb húsételek uralják, azonban ezen a hétvégén teret engedünk az errefelé `tájidegennek` számító halas ételeknek, hiszen ezek is magyaros konyha részét képezik. Várunk minden kedves `halrajongót` a Karikás Csárdában bajai halászlével pontyból és harcsából is, valamint olyan különlegességekkel, mint például a Kárpáti-módon elkészített fogasfilé, a paprikás lisztben forgatott pontypatkó, vagy tejszínes-lazacos tagliatelle. A megszokott minőség garantált!

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Kiemelt ajánlatok

Legjobb élmények