Szeretettel várunk minden kedves ínyenc vendéget finom, magyaros tájjellegű ételeinkkel őrségi gasztroportánkon. Ételeink főként saját gazdaságunkból származó alapanyagaink felhasználásával készülnek: mangalica, növényi étkezési olajok, szörp, lekvár, savanyúság, tökmagliszt. A hiányzó alapanyagokat a helyi termelőktől vásároljuk, így biztosítjuk az Őrség ízvilágának megőrzését. Az ételek mindig frissen, aznap készülnek el és kerülnek szervírozásra. Nyitott szívvel, örömmel várunk minden vendéget, aki kedveli a házias ízeket. Meghirdetett időpontok esetében bejelentkezést mindig a tervezett érkezés előtti napon kérünk délután 17 óráig. Egyéb időpontokat előzetesen kérünk egyeztetni megadott elérhetőségeinken.
Kiemelt ajánlat
Szeretettel várunk minden kedves ínyenc vendéget finom, magyaros tájjellegű ételeinkkel őrségi gasztroportánkon. Ételeink főként saját gazdaságunkból származó alapanyagaink felhasználásával készülnek: mangalica, növényi étkezési olajok, szörp, lekvár, savanyúság, tökmagliszt. A hiányzó alapanyagokat a helyi termelőktől vásároljuk, így biztosítjuk az Őrség ízvilágának megőrzését. Az ételek mindig frissen, aznap készülnek el és kerülnek szervírozásra. Nyitott szívvel, örömmel várunk minden vendéget, aki kedveli a házias ízeket. Meghirdetett időpontok esetében bejelentkezést mindig a tervezett érkezés előtti napon kérünk délután 17 óráig. Egyéb időpontokat előzetesen kérünk egyeztetni megadott elérhetőségeinken.
Kiemelt ajánlat
Szeretettel várunk minden kedves ínyenc vendéget finom, magyaros tájjellegű ételeinkkel őrségi gasztroportánkon. Ételeink főként saját gazdaságunkból származó alapanyagaink felhasználásával készülnek: mangalica, növényi étkezési olajok, szörp, lekvár, savanyúság, tökmagliszt. A hiányzó alapanyagokat a helyi termelőktől vásároljuk, így biztosítjuk az Őrség ízvilágának megőrzését. Az ételek mindig frissen, aznap készülnek el és kerülnek szervírozásra. Nyitott szívvel, örömmel várunk minden vendéget, aki kedveli a házias ízeket. Meghirdetett időpontok esetében bejelentkezést mindig a tervezett érkezés előtti napon kérünk délután 17 óráig. Egyéb időpontokat előzetesen kérünk egyeztetni megadott elérhetőségeinken.
Kiemelt ajánlat
Az Őrségi Tökfesztivál az Őrség őszi fesztiválja a Nyugat-Dunántúli Régió kiemelt kulturális és örökségturisztikai, valamint a legnagyobb gasztro- turisztikai rendezvénye Őriszentpéter, Magyarszombatfa, Nagyrákos és Szalafő településeken. Az fesztivál középpontjában az olajtök áll: tökmagolajütés, tökös ételek és tökös programok.
Az Őrségi Tökfesztivál az Őrség őszi fesztiválja a Nyugat-Dunántúli Régió kiemelt kulturális és örökségturisztikai, valamint a legnagyobb gasztro- turisztikai rendezvénye Őriszentpéter, Magyarszombatfa, Nagyrákos és Szalafő településeken. Az fesztivál középpontjában az olajtök áll: tökmagolajütés, tökös ételek és tökös programok.
Az Őrségi Tökfesztivál az Őrség őszi fesztiválja a Nyugat-Dunántúli Régió kiemelt kulturális és örökségturisztikai, valamint a legnagyobb gasztro- turisztikai rendezvénye Őriszentpéter, Magyarszombatfa, Nagyrákos és Szalafő településeken. Az fesztivál középpontjában az olajtök áll: tökmagolajütés, tökös ételek és tökös programok.
A Batha-porta mangalicafarm egy génmegőrző fecskehasú mangalica törzstenyészet is egyben, ahol a Mangalica Tenyésztők Országos Egyesülete felügyeli a génállomány megtartását. Az állatok törzskönyvvel rendelkeznek. A szabad tartás feltételeit 6,5 hektár élőhely biztosítja a számukra, ami ideális nomád életük zavartalanságához. A mangalicák a szabad tartás miatt lassabban fejlődnek az ólban nevelt intenzív tartású disznókhoz képest, körülbelül két év alatt érik el a 120-150 kg közötti súlyt. A rengeteg mozgás és a szabad tartást kiváló, páratlan húsminőséggel hálálják meg. Portánkon igény szerint időszakosan kapható mangalica hús, zsír és füstölt áru. A farmlátogatáshoz vagy a mangalica termékek rendeléséhez kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kiemelt ajánlat
A Batha-porta mangalicafarm egy génmegőrző fecskehasú mangalica törzstenyészet is egyben, ahol a Mangalica Tenyésztők Országos Egyesülete felügyeli a génállomány megtartását. Az állatok törzskönyvvel rendelkeznek. A szabad tartás feltételeit 6,5 hektár élőhely biztosítja a számukra, ami ideális nomád életük zavartalanságához. A mangalicák a szabad tartás miatt lassabban fejlődnek az ólban nevelt intenzív tartású disznókhoz képest, körülbelül két év alatt érik el a 120-150 kg közötti súlyt. A rengeteg mozgás és a szabad tartást kiváló, páratlan húsminőséggel hálálják meg. Portánkon igény szerint időszakosan kapható mangalica hús, zsír és füstölt áru. A farmlátogatáshoz vagy a mangalica termékek rendeléséhez kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kiemelt ajánlat
A Batha-porta mangalicafarm egy génmegőrző fecskehasú mangalica törzstenyészet is egyben, ahol a Mangalica Tenyésztők Országos Egyesülete felügyeli a génállomány megtartását. Az állatok törzskönyvvel rendelkeznek. A szabad tartás feltételeit 6,5 hektár élőhely biztosítja a számukra, ami ideális nomád életük zavartalanságához. A mangalicák a szabad tartás miatt lassabban fejlődnek az ólban nevelt intenzív tartású disznókhoz képest, körülbelül két év alatt érik el a 120-150 kg közötti súlyt. A rengeteg mozgás és a szabad tartást kiváló, páratlan húsminőséggel hálálják meg. Portánkon igény szerint időszakosan kapható mangalica hús, zsír és füstölt áru. A farmlátogatáshoz vagy a mangalica termékek rendeléséhez kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kiemelt ajánlat
Interaktív tökmagolaj olajütés programra hívjuk és várjuk az Őrségben, Batha-Porta gasztroudvarunkban. Ne csak nézze, hanem élje is át az olajütést, ami hagyományos módon kézi eszközökkel és kézi erővel történik, úgy ahogy öreganyáink is készítették. Szalafőn, több, mint 70 éves múltra tekint vissza a tökmagolaj készítés, mely a mai napig a hagyományos, eredeti eljárás és mértékegységek szerint megy végbe, úgy, ahogy azt a szüleinktől, nagyszüleinktől tanultuk, még gyermekkorunkban.
Kiemelt ajánlat
Interaktív tökmagolaj olajütés programra hívjuk és várjuk az Őrségben, Batha-Porta gasztroudvarunkban. Ne csak nézze, hanem élje is át az olajütést, ami hagyományos módon kézi eszközökkel és kézi erővel történik, úgy ahogy öreganyáink is készítették. Szalafőn, több, mint 70 éves múltra tekint vissza a tökmagolaj készítés, mely a mai napig a hagyományos, eredeti eljárás és mértékegységek szerint megy végbe, úgy, ahogy azt a szüleinktől, nagyszüleinktől tanultuk, még gyermekkorunkban.
Kiemelt ajánlat
Interaktív tökmagolaj olajütés programra hívjuk és várjuk az Őrségben, Batha-Porta gasztroudvarunkban. Ne csak nézze, hanem élje is át az olajütést, ami hagyományos módon kézi eszközökkel és kézi erővel történik, úgy ahogy öreganyáink is készítették. Szalafőn, több, mint 70 éves múltra tekint vissza a tökmagolaj készítés, mely a mai napig a hagyományos, eredeti eljárás és mértékegységek szerint megy végbe, úgy, ahogy azt a szüleinktől, nagyszüleinktől tanultuk, még gyermekkorunkban.
Kiemelt ajánlat
A piac minden szombaton 7:00 – 12:00-ig tart nyitva, amely a nyári hónapokban, júniustól szeptemberig kiegészül egy szerdai nappal is. Az árukínálat bőséges és rendkívül széleskörű. Kaphatók kiskerti zöldségfélék, házi készítésű szörpök, ivólevek, sajtok, méz, tökmagolaj és egyéb növényi olajok (mák, dió, mogyoró), húsok, lekvárok, befőttek és egyéb biotermékek.
A piac minden szombaton 7:00 – 12:00-ig tart nyitva, amely a nyári hónapokban, júniustól szeptemberig kiegészül egy szerdai nappal is. Az árukínálat bőséges és rendkívül széleskörű. Kaphatók kiskerti zöldségfélék, házi készítésű szörpök, ivólevek, sajtok, méz, tökmagolaj és egyéb növényi olajok (mák, dió, mogyoró), húsok, lekvárok, befőttek és egyéb biotermékek.
A piac minden szombaton 7:00 – 12:00-ig tart nyitva, amely a nyári hónapokban, júniustól szeptemberig kiegészül egy szerdai nappal is. Az árukínálat bőséges és rendkívül széleskörű. Kaphatók kiskerti zöldségfélék, házi készítésű szörpök, ivólevek, sajtok, méz, tökmagolaj és egyéb növényi olajok (mák, dió, mogyoró), húsok, lekvárok, befőttek és egyéb biotermékek.