Turizmus Program

Zsolnay Fényfesztivál

Strandok éjszakája

Utcazene Kavalkád

Balatonalmádi Nyár

Sissi operett

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

Pest vármegyei gasztronómia

Népszerűség

Igazi városi garzonborászat, több borvidékről származó szőlőt dolgoz fel. Kóstolj meg a különböző borokat a különböző borvidékekről, amelyek mind a belvárosi pincében készültek Kérhet degusztációs menüt is a borkóstoló mellé, így lesz teljesen kerek ez az élmény. Bejárhatja a különleges pincét is,

Igazi városi garzonborászat, több borvidékről származó szőlőt dolgoz fel. Kóstolj meg a különböző borokat a különböző borvidékekről, amelyek mind a belvárosi pincében készültek Kérhet degusztációs menüt is a borkóstoló mellé, így lesz teljesen kerek ez az élmény. Bejárhatja a különleges pincét is,

Igazi városi garzonborászat, több borvidékről származó szőlőt dolgoz fel. Kóstolj meg a különböző borokat a különböző borvidékekről, amelyek mind a belvárosi pincében készültek Kérhet degusztációs menüt is a borkóstoló mellé, így lesz teljesen kerek ez az élmény. Bejárhatja a különleges pincét is,

A Maison Bistro & Hotel egy új, bájos rejtett zug a Budai Várban. Stílusos bisztró, ahol klasszikus és modern fogások várják izgalmas tálalásban. A 17 szobás butikhotel egyedien berendezett szobái és a hangulatos belső kert tökéletes pihenésre csábítanak. Rendezvényekhez hangulatos borospince, történelmi környezet, sajátos belsőépítészeti megjelenés társul.

A Maison Bistro & Hotel egy új, bájos rejtett zug a Budai Várban. Stílusos bisztró, ahol klasszikus és modern fogások várják izgalmas tálalásban. A 17 szobás butikhotel egyedien berendezett szobái és a hangulatos belső kert tökéletes pihenésre csábítanak. Rendezvényekhez hangulatos borospince, történelmi környezet, sajátos belsőépítészeti megjelenés társul.

A Maison Bistro & Hotel egy új, bájos rejtett zug a Budai Várban. Stílusos bisztró, ahol klasszikus és modern fogások várják izgalmas tálalásban. A 17 szobás butikhotel egyedien berendezett szobái és a hangulatos belső kert tökéletes pihenésre csábítanak. Rendezvényekhez hangulatos borospince, történelmi környezet, sajátos belsőépítészeti megjelenés társul.

Kultikus gasztrokocsma a városmajori gesztenyefák lombjai alatt. Terasz, árnyék, lampionok, jéghideg limonádé, hófödte táj, mosolygós pincérek, meccsek, forralt bor. Ide várunk téged. Nagy örömmel adunk otthont rendezvényeknek is.

Kultikus gasztrokocsma a városmajori gesztenyefák lombjai alatt. Terasz, árnyék, lampionok, jéghideg limonádé, hófödte táj, mosolygós pincérek, meccsek, forralt bor. Ide várunk téged. Nagy örömmel adunk otthont rendezvényeknek is.

Kultikus gasztrokocsma a városmajori gesztenyefák lombjai alatt. Terasz, árnyék, lampionok, jéghideg limonádé, hófödte táj, mosolygós pincérek, meccsek, forralt bor. Ide várunk téged. Nagy örömmel adunk otthont rendezvényeknek is.

A Major Budaörs kedvenc gasztro találkozóhelye. Újhullámos kávézó, reggeliző, ebédlő, vacsizó hely. Kézműves sörök, natúr borok, nápolyi pizza a fatüzelésű kemencéből.

A Major Budaörs kedvenc gasztro találkozóhelye. Újhullámos kávézó, reggeliző, ebédlő, vacsizó hely. Kézműves sörök, natúr borok, nápolyi pizza a fatüzelésű kemencéből.

A Major Budaörs kedvenc gasztro találkozóhelye. Újhullámos kávézó, reggeliző, ebédlő, vacsizó hely. Kézműves sörök, natúr borok, nápolyi pizza a fatüzelésű kemencéből.

Budapest 11. kerületében, a Major utcában házias ételekkel, napi menü ajánlattal várja vendégeit a Major Vendéglő.

Budapest 11. kerületében, a Major utcában házias ételekkel, napi menü ajánlattal várja vendégeit a Major Vendéglő.

Budapest 11. kerületében, a Major utcában házias ételekkel, napi menü ajánlattal várja vendégeit a Major Vendéglő.

Innovatív konyha, mai interpretáció, modern európai étterem. A MÁK célja a csúcsgasztronómia könnyed, külsőségektől mentes biztosítása a lehető legszélesebb rétegek, így a fiatalok számára is. Konyhánkban rendkívüli minőségű alapanyagokat használunk, és fontos szerepet kap a nagyfokú kreativitás, az alkotó konyhai művészet, valamint az innovatív technológia, ám mindez laza, letisztult és közérthető formában interpretálva.

Innovatív konyha, mai interpretáció, modern európai étterem. A MÁK célja a csúcsgasztronómia könnyed, külsőségektől mentes biztosítása a lehető legszélesebb rétegek, így a fiatalok számára is. Konyhánkban rendkívüli minőségű alapanyagokat használunk, és fontos szerepet kap a nagyfokú kreativitás, az alkotó konyhai művészet, valamint az innovatív technológia, ám mindez laza, letisztult és közérthető formában interpretálva.

Innovatív konyha, mai interpretáció, modern európai étterem. A MÁK célja a csúcsgasztronómia könnyed, külsőségektől mentes biztosítása a lehető legszélesebb rétegek, így a fiatalok számára is. Konyhánkban rendkívüli minőségű alapanyagokat használunk, és fontos szerepet kap a nagyfokú kreativitás, az alkotó konyhai művészet, valamint az innovatív technológia, ám mindez laza, letisztult és közérthető formában interpretálva.

Könnyed, külsőségektől mentes csúcsgasztronómia. A MÁK egy fine dining étterem, a konyhája magas minőségű alapanyagokat használ, és fontos szerepet kap a kreativitás, az alkotó konyhai művészet, valamint az innovatív technológia.

Könnyed, külsőségektől mentes csúcsgasztronómia. A MÁK egy fine dining étterem, a konyhája magas minőségű alapanyagokat használ, és fontos szerepet kap a kreativitás, az alkotó konyhai művészet, valamint az innovatív technológia.

Könnyed, külsőségektől mentes csúcsgasztronómia. A MÁK egy fine dining étterem, a konyhája magas minőségű alapanyagokat használ, és fontos szerepet kap a kreativitás, az alkotó konyhai művészet, valamint az innovatív technológia.

Nálunk csendes, meghitt környezetben tölthet el pár órát, amit a nyári szezonban a kellemes, hangulatos kerthelyiségünk is lehetővé tesz. Étlapunk kínálatában olyan közkedvelt magyaros fogások szerepelnek, mint a Jókai bableves, a vadas marhaszeletek szalvétagombóccal, vagy a rántott borjúláb. Házias jellegű ételeink mellé kiváló magyar borokat és csapolt sört kínálunk.

Nálunk csendes, meghitt környezetben tölthet el pár órát, amit a nyári szezonban a kellemes, hangulatos kerthelyiségünk is lehetővé tesz. Étlapunk kínálatában olyan közkedvelt magyaros fogások szerepelnek, mint a Jókai bableves, a vadas marhaszeletek szalvétagombóccal, vagy a rántott borjúláb. Házias jellegű ételeink mellé kiváló magyar borokat és csapolt sört kínálunk.

Nálunk csendes, meghitt környezetben tölthet el pár órát, amit a nyári szezonban a kellemes, hangulatos kerthelyiségünk is lehetővé tesz. Étlapunk kínálatában olyan közkedvelt magyaros fogások szerepelnek, mint a Jókai bableves, a vadas marhaszeletek szalvétagombóccal, vagy a rántott borjúláb. Házias jellegű ételeink mellé kiváló magyar borokat és csapolt sört kínálunk.

Étlapunkon a hagyományos magyar konyha remekei mellett megtalálhatók specialitásaink, így a faszénen ropogósra piruló malac, nyárson sült oldalas, kacsa, és a kemencés csülök is. Mindezekhez helyben sütött friss kenyeret szolgálunk fel. Ételeinket Kiváló hazai alapanyagokból készítjük, és hagyományos fűszerekkel gazdagítjuk.

Étlapunkon a hagyományos magyar konyha remekei mellett megtalálhatók specialitásaink, így a faszénen ropogósra piruló malac, nyárson sült oldalas, kacsa, és a kemencés csülök is. Mindezekhez helyben sütött friss kenyeret szolgálunk fel. Ételeinket Kiváló hazai alapanyagokból készítjük, és hagyományos fűszerekkel gazdagítjuk.

Étlapunkon a hagyományos magyar konyha remekei mellett megtalálhatók specialitásaink, így a faszénen ropogósra piruló malac, nyárson sült oldalas, kacsa, és a kemencés csülök is. Mindezekhez helyben sütött friss kenyeret szolgálunk fel. Ételeinket Kiváló hazai alapanyagokból készítjük, és hagyományos fűszerekkel gazdagítjuk.

Malatinszky Csaba nemesi család sarja, a villányi borvidék kiemelkedő alakja. Művészeti pályára készült, ahonnan a történelem fordulatai sodorták a vendéglátás felé. A 80-as évek végén jött vele szembe a továbblépés lehetősége, amikor Rohály Gáborék, a Hét Borbírák rendjével megszervezték az első sommelier-kurzusokat Magyarországon. Csaba számára ekkor lett egyértelmű, mint korábban családjának is, személyes jövője összefonódik a Borral. Ígéretes tehetségére Láng Györgyék figyeltek fel, állást ajánlottak neki, így lett Malatinszky Csaba Magyarország első sommelierje a méltán híres Gundel étterem alkalmazásában. 1992-ben nyitotta meg az első hazai vinotékát Budapesten, a József Attila utcában, ahol különleges, magas minőségű, külföldi és magyar borokkal kereskedik, immáron több, mint 22 éve. Már az üzlet nyitásakor is jelen volt a gondolat, a saját borászat megépítésének ötlete, amelynek megvalósulására 1997-ig kellet várnia, amely év a borászat első évjárata is egyben.

Malatinszky Csaba nemesi család sarja, a villányi borvidék kiemelkedő alakja. Művészeti pályára készült, ahonnan a történelem fordulatai sodorták a vendéglátás felé. A 80-as évek végén jött vele szembe a továbblépés lehetősége, amikor Rohály Gáborék, a Hét Borbírák rendjével megszervezték az első sommelier-kurzusokat Magyarországon. Csaba számára ekkor lett egyértelmű, mint korábban családjának is, személyes jövője összefonódik a Borral. Ígéretes tehetségére Láng Györgyék figyeltek fel, állást ajánlottak neki, így lett Malatinszky Csaba Magyarország első sommelierje a méltán híres Gundel étterem alkalmazásában. 1992-ben nyitotta meg az első hazai vinotékát Budapesten, a József Attila utcában, ahol különleges, magas minőségű, külföldi és magyar borokkal kereskedik, immáron több, mint 22 éve. Már az üzlet nyitásakor is jelen volt a gondolat, a saját borászat megépítésének ötlete, amelynek megvalósulására 1997-ig kellet várnia, amely év a borászat első évjárata is egyben.

Malatinszky Csaba nemesi család sarja, a villányi borvidék kiemelkedő alakja. Művészeti pályára készült, ahonnan a történelem fordulatai sodorták a vendéglátás felé. A 80-as évek végén jött vele szembe a továbblépés lehetősége, amikor Rohály Gáborék, a Hét Borbírák rendjével megszervezték az első sommelier-kurzusokat Magyarországon. Csaba számára ekkor lett egyértelmű, mint korábban családjának is, személyes jövője összefonódik a Borral. Ígéretes tehetségére Láng Györgyék figyeltek fel, állást ajánlottak neki, így lett Malatinszky Csaba Magyarország első sommelierje a méltán híres Gundel étterem alkalmazásában. 1992-ben nyitotta meg az első hazai vinotékát Budapesten, a József Attila utcában, ahol különleges, magas minőségű, külföldi és magyar borokkal kereskedik, immáron több, mint 22 éve. Már az üzlet nyitásakor is jelen volt a gondolat, a saját borászat megépítésének ötlete, amelynek megvalósulására 1997-ig kellet várnia, amely év a borászat első évjárata is egyben.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények