
Családunk örömmel várja az érdeklődőket kóstolóhelységünkben, ahol télen cserépkályha ad kellemes meleget. A kóstolt tételek változhatnak kéréstől és hangulattól függően, de igyekszünk bemutatni a száraz és édes borokat, amelyek készülhetnek sárgamuskotályból, furmintból, hárslevelűből illetve sauvignon blanc-ból.
Családunk örömmel várja az érdeklődőket kóstolóhelységünkben, ahol télen cserépkályha ad kellemes meleget. A kóstolt tételek változhatnak kéréstől és hangulattól függően, de igyekszünk bemutatni a száraz és édes borokat, amelyek készülhetnek sárgamuskotályból, furmintból, hárslevelűből illetve sauvignon blanc-ból.

Családunk örömmel várja az érdeklődőket kóstolóhelységünkben, ahol télen cserépkályha ad kellemes meleget. A kóstolt tételek változhatnak kéréstől és hangulattól függően, de igyekszünk bemutatni a száraz és édes borokat, amelyek készülhetnek sárgamuskotályból, furmintból, hárslevelűből illetve sauvignon blanc-ból.

Borászatunk 2003-ban nyílt meg az egykori Tokaji Polgári Kaszinó háromszintes neoklasszicista épületében. Dűlőink változatosságához igazítva a borokat kisméretű tartályokban, illetve hordókban (230-500 literes) erjesztjük. Egyszerűbb, frissebben piacra kerülő tételeink tartályban erjednek, és csak részben kapnak fahordós érlelést. 2011-től pezsgőt is készítünk. Kóstolóinkra borászatunkba egyéni megbeszélés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.
Borászatunk 2003-ban nyílt meg az egykori Tokaji Polgári Kaszinó háromszintes neoklasszicista épületében. Dűlőink változatosságához igazítva a borokat kisméretű tartályokban, illetve hordókban (230-500 literes) erjesztjük. Egyszerűbb, frissebben piacra kerülő tételeink tartályban erjednek, és csak részben kapnak fahordós érlelést. 2011-től pezsgőt is készítünk. Kóstolóinkra borászatunkba egyéni megbeszélés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.

Borászatunk 2003-ban nyílt meg az egykori Tokaji Polgári Kaszinó háromszintes neoklasszicista épületében. Dűlőink változatosságához igazítva a borokat kisméretű tartályokban, illetve hordókban (230-500 literes) erjesztjük. Egyszerűbb, frissebben piacra kerülő tételeink tartályban erjednek, és csak részben kapnak fahordós érlelést. 2011-től pezsgőt is készítünk. Kóstolóinkra borászatunkba egyéni megbeszélés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.