Turizmus Program

Libabőr Fesztivál

SióFok Gasztro

HorgászShow

Márton-nap

Kastély élmények

Csoki workshop

Kék Zónák

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Libabőr Fesztivál
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Libabőr Fesztivál
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Tiszántúli gasztronómia

Népszerűség

Hajdúböszörményi Sőrfőző Kisüzem - Jó minőségű, friss és változatos sörök.

Hajdúböszörményi Sőrfőző Kisüzem - Jó minőségű, friss és változatos sörök.

Hajdúböszörményi Sőrfőző Kisüzem - Jó minőségű, friss és változatos sörök.

A csárdát közvetlenül a kompnál, a Tisza parton találja. Hangulatos kerthelyiséggel és belső termeinkkel várjuk vendégeinket a hét minden napján. Elsődleges célunk a Tisza menti vidék csodálatos értékeinek védelme, s további szépítése. Az itt fennmaradt régi népszokások felelevenítése, megőrzése, s ezáltali megismertetése a közönséggel úgy, hogy e szépség mindvégig a szívünkben megmaradjon. Elképzelésünk egy festőien szép környezetben lévő halászcsárdában valósul meg, mely a kiránduló, szórakozni és pihenni vágyó vendégeknek ad kikapcsolódási lehetőséget.

A csárdát közvetlenül a kompnál, a Tisza parton találja. Hangulatos kerthelyiséggel és belső termeinkkel várjuk vendégeinket a hét minden napján. Elsődleges célunk a Tisza menti vidék csodálatos értékeinek védelme, s további szépítése. Az itt fennmaradt régi népszokások felelevenítése, megőrzése, s ezáltali megismertetése a közönséggel úgy, hogy e szépség mindvégig a szívünkben megmaradjon. Elképzelésünk egy festőien szép környezetben lévő halászcsárdában valósul meg, mely a kiránduló, szórakozni és pihenni vágyó vendégeknek ad kikapcsolódási lehetőséget.

A csárdát közvetlenül a kompnál, a Tisza parton találja. Hangulatos kerthelyiséggel és belső termeinkkel várjuk vendégeinket a hét minden napján. Elsődleges célunk a Tisza menti vidék csodálatos értékeinek védelme, s további szépítése. Az itt fennmaradt régi népszokások felelevenítése, megőrzése, s ezáltali megismertetése a közönséggel úgy, hogy e szépség mindvégig a szívünkben megmaradjon. Elképzelésünk egy festőien szép környezetben lévő halászcsárdában valósul meg, mely a kiránduló, szórakozni és pihenni vágyó vendégeknek ad kikapcsolódási lehetőséget.

Az A`la cartos étkeztetés mellett a legnagyobb szerepet a menüs rendszerben történő kiszolgálás jelenti, melyben a házias jellegű ételek a legközkedveltebbek, de kis mértékben, az igényeknek megfelelően helyet kapnak a nemzetközi ételek különlegességei is. Nagy gondot fordítunk arra, hogy mindig a legjobb minőségű alapanyagot használjuk ételeink elkészítéséhez a legmodernebb konyhai berendezések segítségével. A vendéglőhöz nyitható terasz is tartozik. Mindennapos akciókkal tesszük választékosabbá a vendéglőnket.

Az A`la cartos étkeztetés mellett a legnagyobb szerepet a menüs rendszerben történő kiszolgálás jelenti, melyben a házias jellegű ételek a legközkedveltebbek, de kis mértékben, az igényeknek megfelelően helyet kapnak a nemzetközi ételek különlegességei is. Nagy gondot fordítunk arra, hogy mindig a legjobb minőségű alapanyagot használjuk ételeink elkészítéséhez a legmodernebb konyhai berendezések segítségével. A vendéglőhöz nyitható terasz is tartozik. Mindennapos akciókkal tesszük választékosabbá a vendéglőnket.

Az A`la cartos étkeztetés mellett a legnagyobb szerepet a menüs rendszerben történő kiszolgálás jelenti, melyben a házias jellegű ételek a legközkedveltebbek, de kis mértékben, az igényeknek megfelelően helyet kapnak a nemzetközi ételek különlegességei is. Nagy gondot fordítunk arra, hogy mindig a legjobb minőségű alapanyagot használjuk ételeink elkészítéséhez a legmodernebb konyhai berendezések segítségével. A vendéglőhöz nyitható terasz is tartozik. Mindennapos akciókkal tesszük választékosabbá a vendéglőnket.

A Hamsza nyitásakor nem csupán Debrecen első kóser étterme került megnyitásra, hanem egyúttal egy modern belső térrel, nemzetközi inspirációkkal és friss fine dining koncepcióval is bemutatkozott a város gasztronómiai palettáján. Ezáltal új és izgalmas színfoltként jelenik meg a debreceni étteremkínálatban. Élvezze a mediterrán konyha frissességét és a közel-keleti konyha fűszerességét. Megtapasztalhatja a séf kreatív művészetét, aki egyedi ízekkel varázsolja el minden kedves vendégünket és elrepíti őket a közel-keleti modern konyha káprázatos világába.

A Hamsza nyitásakor nem csupán Debrecen első kóser étterme került megnyitásra, hanem egyúttal egy modern belső térrel, nemzetközi inspirációkkal és friss fine dining koncepcióval is bemutatkozott a város gasztronómiai palettáján. Ezáltal új és izgalmas színfoltként jelenik meg a debreceni étteremkínálatban. Élvezze a mediterrán konyha frissességét és a közel-keleti konyha fűszerességét. Megtapasztalhatja a séf kreatív művészetét, aki egyedi ízekkel varázsolja el minden kedves vendégünket és elrepíti őket a közel-keleti modern konyha káprázatos világába.

A Hamsza nyitásakor nem csupán Debrecen első kóser étterme került megnyitásra, hanem egyúttal egy modern belső térrel, nemzetközi inspirációkkal és friss fine dining koncepcióval is bemutatkozott a város gasztronómiai palettáján. Ezáltal új és izgalmas színfoltként jelenik meg a debreceni étteremkínálatban. Élvezze a mediterrán konyha frissességét és a közel-keleti konyha fűszerességét. Megtapasztalhatja a séf kreatív művészetét, aki egyedi ízekkel varázsolja el minden kedves vendégünket és elrepíti őket a közel-keleti modern konyha káprázatos világába.

Fő profilunk a jersey fajtájú szarvasmarháink tejének feldolgozása, különböző tejtermékek készítése hagyományos kézműves technológiával. Az állattenyésztés mellett szántóföldi növénytermesztéssel is foglalkozunk. Gazdaságunk igen sokrétű, a tejelő marha tartáson kívül rendezvények szervezését is vállaljuk.

Fő profilunk a jersey fajtájú szarvasmarháink tejének feldolgozása, különböző tejtermékek készítése hagyományos kézműves technológiával. Az állattenyésztés mellett szántóföldi növénytermesztéssel is foglalkozunk. Gazdaságunk igen sokrétű, a tejelő marha tartáson kívül rendezvények szervezését is vállaljuk.

Fő profilunk a jersey fajtájú szarvasmarháink tejének feldolgozása, különböző tejtermékek készítése hagyományos kézműves technológiával. Az állattenyésztés mellett szántóföldi növénytermesztéssel is foglalkozunk. Gazdaságunk igen sokrétű, a tejelő marha tartáson kívül rendezvények szervezését is vállaljuk.

Minden nap frissen készített, házias ételek.

Minden nap frissen készített, házias ételek.

Minden nap frissen készített, házias ételek.

Jó hangulat, szórakoztató programok.

Jó hangulat, szórakoztató programok.

Jó hangulat, szórakoztató programok.

A Horgonyzó Kisvendéglő, a Tiszalöki Ősi Üdülőtelep 50 éves fái között megbúvó, hangulatos családi étterem, Patla Máté Séf és Pataky Péter kreatív Séffel az élén. A két tulajdonos, Kecskés Andi és Tamás mindent elkövet, hogy itt mindenki otthonosan érezze magát, függetlenül attól, hogy első teraszon, az elegáns hátsó kerthelyiségben, vagy akár télen, a kandalló mellett foglal helyet. A Horgonyzó nemcsak egy kitérőt, hanem egy külön kirándulást is megér!

A Horgonyzó Kisvendéglő, a Tiszalöki Ősi Üdülőtelep 50 éves fái között megbúvó, hangulatos családi étterem, Patla Máté Séf és Pataky Péter kreatív Séffel az élén. A két tulajdonos, Kecskés Andi és Tamás mindent elkövet, hogy itt mindenki otthonosan érezze magát, függetlenül attól, hogy első teraszon, az elegáns hátsó kerthelyiségben, vagy akár télen, a kandalló mellett foglal helyet. A Horgonyzó nemcsak egy kitérőt, hanem egy külön kirándulást is megér!

A Horgonyzó Kisvendéglő, a Tiszalöki Ősi Üdülőtelep 50 éves fái között megbúvó, hangulatos családi étterem, Patla Máté Séf és Pataky Péter kreatív Séffel az élén. A két tulajdonos, Kecskés Andi és Tamás mindent elkövet, hogy itt mindenki otthonosan érezze magát, függetlenül attól, hogy első teraszon, az elegáns hátsó kerthelyiségben, vagy akár télen, a kandalló mellett foglal helyet. A Horgonyzó nemcsak egy kitérőt, hanem egy külön kirándulást is megér!

Több mint 300 éve várja az utazókat az egykori sóút mellett, a Kilenclyukú híd tövében ez a gyönyörű, nemrégiben felújított műemléképület, mely a világörökség részét is képezi. Történetét, a vándorok életét, a pusztát felfedező nagyjaink alakját bemutató kiállítás látható az egykori vendégszobákban. Az ivóban hagyományos pásztorételeinket és a pusztában termett alapanyagokból – szürke marhából, rackából, gyöngytyúkból, mangalicából, halakból – sütött-főzött ínyencségeket kínálunk, melyeket jóféle magyar pálinkákkal és borokkal kísérhet az utazó.

Több mint 300 éve várja az utazókat az egykori sóút mellett, a Kilenclyukú híd tövében ez a gyönyörű, nemrégiben felújított műemléképület, mely a világörökség részét is képezi. Történetét, a vándorok életét, a pusztát felfedező nagyjaink alakját bemutató kiállítás látható az egykori vendégszobákban. Az ivóban hagyományos pásztorételeinket és a pusztában termett alapanyagokból – szürke marhából, rackából, gyöngytyúkból, mangalicából, halakból – sütött-főzött ínyencségeket kínálunk, melyeket jóféle magyar pálinkákkal és borokkal kísérhet az utazó.

Több mint 300 éve várja az utazókat az egykori sóút mellett, a Kilenclyukú híd tövében ez a gyönyörű, nemrégiben felújított műemléképület, mely a világörökség részét is képezi. Történetét, a vándorok életét, a pusztát felfedező nagyjaink alakját bemutató kiállítás látható az egykori vendégszobákban. Az ivóban hagyományos pásztorételeinket és a pusztában termett alapanyagokból – szürke marhából, rackából, gyöngytyúkból, mangalicából, halakból – sütött-főzött ínyencségeket kínálunk, melyeket jóféle magyar pálinkákkal és borokkal kísérhet az utazó.

A szegedi éjszaka meghatározó szórakozóhelyeként várjuk az igényes, felnőtt „bulik” iránt érdeklődőket. A nagy belmagasságú bálterem és az emeleten található kisebb termek széleskörű lehetőségeket kínálnak rendezvények megtartására. Ajánlatunk teljes körű vendéglátás, catering szolgáltatás 400 főig, a házias ízvilágtól az egyedi elképzelésekig. Ebédmenü, rendezvények, éjszakai szórakozási lehetőségek, változatos programok. Professzionális hang és fénytechnika, illetve széleskörű szolgáltatások állnak rendelkezésre. A Hungi Vigadó klasszikus, mégis modern környezetben vállalja (esküvői) rendezvények megvalósítását 200 főig. Egyedi és különleges hangulat, tágas terasz várja az ünneplőket,

A szegedi éjszaka meghatározó szórakozóhelyeként várjuk az igényes, felnőtt „bulik” iránt érdeklődőket. A nagy belmagasságú bálterem és az emeleten található kisebb termek széleskörű lehetőségeket kínálnak rendezvények megtartására. Ajánlatunk teljes körű vendéglátás, catering szolgáltatás 400 főig, a házias ízvilágtól az egyedi elképzelésekig. Ebédmenü, rendezvények, éjszakai szórakozási lehetőségek, változatos programok. Professzionális hang és fénytechnika, illetve széleskörű szolgáltatások állnak rendelkezésre. A Hungi Vigadó klasszikus, mégis modern környezetben vállalja (esküvői) rendezvények megvalósítását 200 főig. Egyedi és különleges hangulat, tágas terasz várja az ünneplőket,

A szegedi éjszaka meghatározó szórakozóhelyeként várjuk az igényes, felnőtt „bulik” iránt érdeklődőket. A nagy belmagasságú bálterem és az emeleten található kisebb termek széleskörű lehetőségeket kínálnak rendezvények megtartására. Ajánlatunk teljes körű vendéglátás, catering szolgáltatás 400 főig, a házias ízvilágtól az egyedi elképzelésekig. Ebédmenü, rendezvények, éjszakai szórakozási lehetőségek, változatos programok. Professzionális hang és fénytechnika, illetve széleskörű szolgáltatások állnak rendelkezésre. A Hungi Vigadó klasszikus, mégis modern környezetben vállalja (esküvői) rendezvények megvalósítását 200 főig. Egyedi és különleges hangulat, tágas terasz várja az ünneplőket,

1...101112...28

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel
Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel

Legjobb élmények