A Sörárium egy különleges gasztrokultúrális tér, sörkedvelőknek, baráti társaságoknak, családoknak!
A Sörárium egy különleges gasztrokultúrális tér, sörkedvelőknek, baráti társaságoknak, családoknak!

Hungi Vigadó

A mindennapi rohanásban barátságos környezetben elfogyasztanál egy finom kávét, friss croissant-nal? Barátnőiddel édes, habos forró csokoládé mellett osztanád meg legféltettebb titkaidat meghitt hangulatban? Munka után stílusos belvárosi helyen szeretnétek kiereszteni a fáradt gőzt minőségi borok társaságában? Akkor a Stefánia park patináns épülete, a Hungi Vigadó a kedvenc szórakozóhelyed lesz!


Örömmel jelentjük be, hogy megnyílt Szeged Vigadója, a Hungi, ahol biztosan jól fogod érezni magad! Olyan színes programokat kínálunk, hogy kár lenne otthon maradnod: akusztikus koncertek és kortárs zenekarok fellépése mellett, táncdalestekkel és a ”stand up” műfaj jeles képviselőivel találkozhatsz nálunk, kövesd figyelemmel színes programajánlatainkat!

Álmunk megvalósult, és a koncerteknek otthont nagytermünkben hétköznap a fiatalabb korosztály, míg a vasárnapokra tervezett dalestekkel a középkorosztály kedvében szeretnénk járni, hogy újra átélhessék a sokuknak oly kedves emléket, mely a régi Hungáriához köti őket. Ezen felül rendszeres gasztronómiai eseményeket tartunk, az együttműködő borászokkal karöltve borkóstolóknak, és napjainkban divatos olivaolaj-, sajt- és csokoládé-kóstoló rendezvényeknek fog otthont adni az étterem, valamint színpadi produkciókkal, klubkoncertekkel színesítjük Szeged kulturális életét.

A Nagyterem több száz fő befogadására, és magas színvonalú szórakoztatására alkalmas, így természetes, hogy például Szilveszteri buli, farsangi bálok, gimnáziumok, cégek, és hivatalok ünnepségének ideális helyszíne lesz.

Szeretnénk, ha a Hungi Vigadó a szegedi vendéglátás és a kultúra összefonódásaként működjön mindannyiunk örömére!

Forrás: A szórakozóhely honlapja és Facebook oldala

2017.01.01 - 2017.12.31

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Hungi Vigadó