A Homola Pincészet birtokközpontja Paloznakon, a hegyen található történelmi szőlőkkel körülvéve. A pincészet összesen 15 hektáron termeszt szőlőt, Tihanytól Alsóörsig. Büszkék vagyunk rá, hogy több évjáratban is sikerült arany fokozatú Csopaki Kódex bort készítenünk, a dűlőszelektált tételeink pedig megmutatják a borvidékben rejlő különleges potenciált.
A Homola Pincészet birtokközpontja Paloznakon, a hegyen található történelmi szőlőkkel körülvéve. A pincészet összesen 15 hektáron termeszt szőlőt, Tihanytól Alsóörsig. Büszkék vagyunk rá, hogy több évjáratban is sikerült arany fokozatú Csopaki Kódex bort készítenünk, a dűlőszelektált tételeink pedig megmutatják a borvidékben rejlő különleges potenciált.
A Homola Pincészet birtokközpontja Paloznakon, a hegyen található történelmi szőlőkkel körülvéve. A pincészet összesen 15 hektáron termeszt szőlőt, Tihanytól Alsóörsig. Büszkék vagyunk rá, hogy több évjáratban is sikerült arany fokozatú Csopaki Kódex bort készítenünk, a dűlőszelektált tételeink pedig megmutatják a borvidékben rejlő különleges potenciált.
A gyönyörűen felújított Horváth-Ház Étterem és Borgaléria egyik meghatározó ikonja Balatonfürednek. A Balaton-régió remekeit felvonultató konyha a helyi és környékbeli termelők friss alapanyagaira és a tökéletes, minőségi ételek alkotására épül. Az épület pincerendszerében bújik meg a 300 négyzetméteres vendéglátóhely, ahol könyvtárszoba és olvasósarok, üzleti megbeszélésekhez VIP tárgyaló, valamint bortrezor várja a vendégeket, a ráhangolódásban finom dzsessz zene segít.
A gyönyörűen felújított Horváth-Ház Étterem és Borgaléria egyik meghatározó ikonja Balatonfürednek. A Balaton-régió remekeit felvonultató konyha a helyi és környékbeli termelők friss alapanyagaira és a tökéletes, minőségi ételek alkotására épül. Az épület pincerendszerében bújik meg a 300 négyzetméteres vendéglátóhely, ahol könyvtárszoba és olvasósarok, üzleti megbeszélésekhez VIP tárgyaló, valamint bortrezor várja a vendégeket, a ráhangolódásban finom dzsessz zene segít.
A gyönyörűen felújított Horváth-Ház Étterem és Borgaléria egyik meghatározó ikonja Balatonfürednek. A Balaton-régió remekeit felvonultató konyha a helyi és környékbeli termelők friss alapanyagaira és a tökéletes, minőségi ételek alkotására épül. Az épület pincerendszerében bújik meg a 300 négyzetméteres vendéglátóhely, ahol könyvtárszoba és olvasósarok, üzleti megbeszélésekhez VIP tárgyaló, valamint bortrezor várja a vendégeket, a ráhangolódásban finom dzsessz zene segít.
Tihanytól hét kilométerre a műemlék-vízimalom szomszédságában áll vendéglőnk. Kétszer negyven fős különteremben és a százfős fedett teraszon várjuk kedves vendégeinket. A teraszról ráláthatunk a saját ingyenes parkolóra, fedett kerékpár tárolóra, gyermek játszótérre. A balatoni bringakörút vendéglőnkkel határos, vendégeink kerékpárjaikat a fedett tárolóba az étteremből jól láthatóan helyezhetik el, míg az étterem szolgáltatásait igénybe véve felfrissülnek.
Tihanytól hét kilométerre a műemlék-vízimalom szomszédságában áll vendéglőnk. Kétszer negyven fős különteremben és a százfős fedett teraszon várjuk kedves vendégeinket. A teraszról ráláthatunk a saját ingyenes parkolóra, fedett kerékpár tárolóra, gyermek játszótérre. A balatoni bringakörút vendéglőnkkel határos, vendégeink kerékpárjaikat a fedett tárolóba az étteremből jól láthatóan helyezhetik el, míg az étterem szolgáltatásait igénybe véve felfrissülnek.
Tihanytól hét kilométerre a műemlék-vízimalom szomszédságában áll vendéglőnk. Kétszer negyven fős különteremben és a százfős fedett teraszon várjuk kedves vendégeinket. A teraszról ráláthatunk a saját ingyenes parkolóra, fedett kerékpár tárolóra, gyermek játszótérre. A balatoni bringakörút vendéglőnkkel határos, vendégeink kerékpárjaikat a fedett tárolóba az étteremből jól láthatóan helyezhetik el, míg az étterem szolgáltatásait igénybe véve felfrissülnek.
Családunk négy nemzedék óta foglalkozik szőlőtermesztéssel a Badacsony illetve a környező tanúhegyek oldalában. Borainkat hagyományos ászkolási technológiával készítjük. Borkülönlegességeink között megtalálhatók: késői szüretelésű desszertborok, Jégbor, Ürmösbor illetve múzeális borok. Borospince-présházunk a Badacsony hegyre felvezető turistaút mellett könnyedén megtalálható.
Családunk négy nemzedék óta foglalkozik szőlőtermesztéssel a Badacsony illetve a környező tanúhegyek oldalában. Borainkat hagyományos ászkolási technológiával készítjük. Borkülönlegességeink között megtalálhatók: késői szüretelésű desszertborok, Jégbor, Ürmösbor illetve múzeális borok. Borospince-présházunk a Badacsony hegyre felvezető turistaút mellett könnyedén megtalálható.
Családunk négy nemzedék óta foglalkozik szőlőtermesztéssel a Badacsony illetve a környező tanúhegyek oldalában. Borainkat hagyományos ászkolási technológiával készítjük. Borkülönlegességeink között megtalálhatók: késői szüretelésű desszertborok, Jégbor, Ürmösbor illetve múzeális borok. Borospince-présházunk a Badacsony hegyre felvezető turistaút mellett könnyedén megtalálható.