A Hunguest Hotel Pelion konyhája méltán vált híressé az elmúlt évek alatt. Hétről hétre felejthetetlen ételkülönlegességekkel, tapasztalt konyhafőnökünk jóízű gasztronómiai remekeivel várja új és visszatérő vendégeit Orchidea Éttermünk. A fakupolás, 300 fős étterem kellemes, hangulatos helyszíne minden étkezésnek.
A Hunguest Hotel Pelion konyhája méltán vált híressé az elmúlt évek alatt. Hétről hétre felejthetetlen ételkülönlegességekkel, tapasztalt konyhafőnökünk jóízű gasztronómiai remekeivel várja új és visszatérő vendégeit Orchidea Éttermünk. A fakupolás, 300 fős étterem kellemes, hangulatos helyszíne minden étkezésnek.
A Hunguest Hotel Pelion konyhája méltán vált híressé az elmúlt évek alatt. Hétről hétre felejthetetlen ételkülönlegességekkel, tapasztalt konyhafőnökünk jóízű gasztronómiai remekeivel várja új és visszatérő vendégeit Orchidea Éttermünk. A fakupolás, 300 fős étterem kellemes, hangulatos helyszíne minden étkezésnek.
Az Öreghegy-Fogadó a Balaton – felvidéki Nemzeti – park területén található a Káli – medencében, Szentbékkállán a Balatontól kb. 10 km-re. A parasztbarokk stílusban épült fogadót kellemes park övezi, kilátással a nyugalmat árasztó természet harmóniájára, a Káli-medencére. Idelátogató vendégeink számára színes és sokrétű szolgáltatást biztosítunk..Éttermünk 80, teraszunk 40, fedett kerthelyiségünk 70 fő fogadására alkalmas. Ételeink ízeikben saját jellegűek, választékosak és minőségiek.
Az Öreghegy-Fogadó a Balaton – felvidéki Nemzeti – park területén található a Káli – medencében, Szentbékkállán a Balatontól kb. 10 km-re. A parasztbarokk stílusban épült fogadót kellemes park övezi, kilátással a nyugalmat árasztó természet harmóniájára, a Káli-medencére. Idelátogató vendégeink számára színes és sokrétű szolgáltatást biztosítunk..Éttermünk 80, teraszunk 40, fedett kerthelyiségünk 70 fő fogadására alkalmas. Ételeink ízeikben saját jellegűek, választékosak és minőségiek.
Az Öreghegy-Fogadó a Balaton – felvidéki Nemzeti – park területén található a Káli – medencében, Szentbékkállán a Balatontól kb. 10 km-re. A parasztbarokk stílusban épült fogadót kellemes park övezi, kilátással a nyugalmat árasztó természet harmóniájára, a Káli-medencére. Idelátogató vendégeink számára színes és sokrétű szolgáltatást biztosítunk..Éttermünk 80, teraszunk 40, fedett kerthelyiségünk 70 fő fogadására alkalmas. Ételeink ízeikben saját jellegűek, választékosak és minőségiek.
Szeretettel várunk a Pajta lakásétteremben Bakonykoppányon, ahol a legjobb kulináris különlegességek várnak rátok. A magyar konyha szeretete mellett, a nemzetközi ételek is igen meghatározó szerepet játszanak az életünkben. Régi vendéglátós családként nem csak a főzés, hanem a vendégek szeretete is a vérünkben van. Légy a vendégünk, és ismerd meg a Pajta lakásétterem pazar gasztronómiáját.
Szeretettel várunk a Pajta lakásétteremben Bakonykoppányon, ahol a legjobb kulináris különlegességek várnak rátok. A magyar konyha szeretete mellett, a nemzetközi ételek is igen meghatározó szerepet játszanak az életünkben. Régi vendéglátós családként nem csak a főzés, hanem a vendégek szeretete is a vérünkben van. Légy a vendégünk, és ismerd meg a Pajta lakásétterem pazar gasztronómiáját.
Szeretettel várunk a Pajta lakásétteremben Bakonykoppányon, ahol a legjobb kulináris különlegességek várnak rátok. A magyar konyha szeretete mellett, a nemzetközi ételek is igen meghatározó szerepet játszanak az életünkben. Régi vendéglátós családként nem csak a főzés, hanem a vendégek szeretete is a vérünkben van. Légy a vendégünk, és ismerd meg a Pajta lakásétterem pazar gasztronómiáját.
Szőlészetünk és pincészetünk évszázados családi generációkon alapul, ahol a szőlőművelés és borkészítés apáról fiúra száll. Szőlőterületeink a Káli-medencében, Köveskálon a vulkánikus eredetű Fekete-hegy déli lejtőin Kishegy, Cserekút, Kisgyepű és Csákvölgy dűlőiben fekszenek. Célkitűzésünk, hogy az egykor Árpád házi királyainknak szállított Káli-medence borai újra a minőségi borfogyasztók asztalára kerüljenek, ismerté és kedvelté váljanak. A jelenlegi 16 ha területen olaszrizling, szürkebarát, tramini, furmint, juhfark, riesling, pinot noir, cabernet sauvignon, kékfrankos és syrah szőlőt termelünk. Tematikus borkóstolót 8 főtől vállalunk előre egyeztetett időpontban.
Szőlészetünk és pincészetünk évszázados családi generációkon alapul, ahol a szőlőművelés és borkészítés apáról fiúra száll. Szőlőterületeink a Káli-medencében, Köveskálon a vulkánikus eredetű Fekete-hegy déli lejtőin Kishegy, Cserekút, Kisgyepű és Csákvölgy dűlőiben fekszenek. Célkitűzésünk, hogy az egykor Árpád házi királyainknak szállított Káli-medence borai újra a minőségi borfogyasztók asztalára kerüljenek, ismerté és kedvelté váljanak. A jelenlegi 16 ha területen olaszrizling, szürkebarát, tramini, furmint, juhfark, riesling, pinot noir, cabernet sauvignon, kékfrankos és syrah szőlőt termelünk. Tematikus borkóstolót 8 főtől vállalunk előre egyeztetett időpontban.
Szőlészetünk és pincészetünk évszázados családi generációkon alapul, ahol a szőlőművelés és borkészítés apáról fiúra száll. Szőlőterületeink a Káli-medencében, Köveskálon a vulkánikus eredetű Fekete-hegy déli lejtőin Kishegy, Cserekút, Kisgyepű és Csákvölgy dűlőiben fekszenek. Célkitűzésünk, hogy az egykor Árpád házi királyainknak szállított Káli-medence borai újra a minőségi borfogyasztók asztalára kerüljenek, ismerté és kedvelté váljanak. A jelenlegi 16 ha területen olaszrizling, szürkebarát, tramini, furmint, juhfark, riesling, pinot noir, cabernet sauvignon, kékfrankos és syrah szőlőt termelünk. Tematikus borkóstolót 8 főtől vállalunk előre egyeztetett időpontban.
Sümeg legcsodálatosabb terén 1999 tavaszán nyitotta meg ajtaját a közönség előtt a Palota Pince, bormúzeum és borkereskedés. A felújított palota pincében szőlészettel és borászattal kapcsolatos eszközök és század eleji szakmai lapok kiállításán kívül borajánlással, szakmai borkóstoltatással, gasztronómiai programok szervezésével foglalkozunk.
Sümeg legcsodálatosabb terén 1999 tavaszán nyitotta meg ajtaját a közönség előtt a Palota Pince, bormúzeum és borkereskedés. A felújított palota pincében szőlészettel és borászattal kapcsolatos eszközök és század eleji szakmai lapok kiállításán kívül borajánlással, szakmai borkóstoltatással, gasztronómiai programok szervezésével foglalkozunk.
Sümeg legcsodálatosabb terén 1999 tavaszán nyitotta meg ajtaját a közönség előtt a Palota Pince, bormúzeum és borkereskedés. A felújított palota pincében szőlészettel és borászattal kapcsolatos eszközök és század eleji szakmai lapok kiállításán kívül borajánlással, szakmai borkóstoltatással, gasztronómiai programok szervezésével foglalkozunk.