
Pezsgős programajánló. A pezsgő egy különleges bortípus, ma már nem csak ünnepi alkalmakra. A pezsgős programok is különleges eseményeknek számítanak a látogatók körében. A pezsgő neve Champagne-ból származik. A pezsgő készítése időigényes és munkaigényes folyamat, ezért az ára általában magasabb, mint a hagyományos boroké. A pezsgőt különböző stílusokban készítik. Lehet száraz, félszáraz és édes pezsgő is.
Pezsgős programajánló. A pezsgő egy különleges bortípus, ma már nem csak ünnepi alkalmakra. A pezsgős programok is különleges eseményeknek számítanak a látogatók körében. A pezsgő neve Champagne-ból származik. A pezsgő készítése időigényes és munkaigényes folyamat, ezért az ára általában magasabb, mint a hagyományos boroké. A pezsgőt különböző stílusokban készítik. Lehet száraz, félszáraz és édes pezsgő is.

Kreinbacher X Máz - Pezsgő & Champagne kóstoló
Pezsgős programajánló. A pezsgő egy különleges bortípus, ma már nem csak ünnepi alkalmakra. A pezsgős programok is különleges eseményeknek számítanak a látogatók körében. A pezsgő neve Champagne-ból származik. A pezsgő készítése időigényes és munkaigényes folyamat, ezért az ára általában magasabb, mint a hagyományos boroké. A pezsgőt különböző stílusokban készítik. Lehet száraz, félszáraz és édes pezsgő is.

Márton-napi libalakomára várja kedves vendégeit a tiszafüredi Balneum Hotel 2025. november 14-16. között. Wellness szállás, újbor kóstoló, élő népzenés vacsora, szaunarituálék, a kicsiknek filmvetítés és játszóház. Kóstolja meg a libából készült finomságokat, és élvezze a hagyományokat ezen a hangulatos hétvégén!
Kiemelt ajánlat
Márton-napi libalakomára várja kedves vendégeit a tiszafüredi Balneum Hotel 2025. november 14-16. között. Wellness szállás, újbor kóstoló, élő népzenés vacsora, szaunarituálék, a kicsiknek filmvetítés és játszóház. Kóstolja meg a libából készült finomságokat, és élvezze a hagyományokat ezen a hangulatos hétvégén!
Kiemelt ajánlat

Márton-napi libalakomára várja kedves vendégeit a tiszafüredi Balneum Hotel 2025. november 14-16. között. Wellness szállás, újbor kóstoló, élő népzenés vacsora, szaunarituálék, a kicsiknek filmvetítés és játszóház. Kóstolja meg a libából készült finomságokat, és élvezze a hagyományokat ezen a hangulatos hétvégén!
Kiemelt ajánlat

Bortúra programajánló. Magyarország borvidékein a kisebb-nagyobb pincék rendszeresen szerveznek borkóstolóval, gasztronómiai programokkal egybekötött túrákat, ahol bemutatkozhatnak, pincéiket, bortermő helyeiket, boraikat bemutathatják, az érdeklődőkkel kötetlenül beszélgethetnek. Gasztrokulturális kikapcsolódás finom borokkal, musttal, murcival.
Bortúra programajánló. Magyarország borvidékein a kisebb-nagyobb pincék rendszeresen szerveznek borkóstolóval, gasztronómiai programokkal egybekötött túrákat, ahol bemutatkozhatnak, pincéiket, bortermő helyeiket, boraikat bemutathatják, az érdeklődőkkel kötetlenül beszélgethetnek. Gasztrokulturális kikapcsolódás finom borokkal, musttal, murcival.

Bortúra a Tóti-hegy körül
Bortúra programajánló. Magyarország borvidékein a kisebb-nagyobb pincék rendszeresen szerveznek borkóstolóval, gasztronómiai programokkal egybekötött túrákat, ahol bemutatkozhatnak, pincéiket, bortermő helyeiket, boraikat bemutathatják, az érdeklődőkkel kötetlenül beszélgethetnek. Gasztrokulturális kikapcsolódás finom borokkal, musttal, murcival.
Etyek vibráló hangulata minden évszakban, borok, dallamok, ízek, illatok, ez Etyek. A Gasztrosétány szolgáltatói hétvégenként állandó rendszerességgel kínálják termékeiket a pincészetek, a borokon, házi sajton, vajon, süteményen, csokoládén és sonkán keresztül a meleg ételekig.

Márton-nap idejére befejeződnek a mezőgazdasági munkák. Novemberre kiforr az újbor, és le lehet vágni a tömött libákat, így az emberek a bőséges lakomákkal nemcsak a karácsony előtti 40 napos böjti időszakra készülnek fel, hanem az elkövetkező évre is: az újbor a jövő évi erőt és egészséget, a libalakomák a bőséget jelképezik. Márton-napi programajánló Budaörsön.
Márton-nap idejére befejeződnek a mezőgazdasági munkák. Novemberre kiforr az újbor, és le lehet vágni a tömött libákat, így az emberek a bőséges lakomákkal nemcsak a karácsony előtti 40 napos böjti időszakra készülnek fel, hanem az elkövetkező évre is: az újbor a jövő évi erőt és egészséget, a libalakomák a bőséget jelképezik. Márton-napi programajánló Budaörsön.

Márton-nap idejére befejeződnek a mezőgazdasági munkák. Novemberre kiforr az újbor, és le lehet vágni a tömött libákat, így az emberek a bőséges lakomákkal nemcsak a karácsony előtti 40 napos böjti időszakra készülnek fel, hanem az elkövetkező évre is: az újbor a jövő évi erőt és egészséget, a libalakomák a bőséget jelképezik. Márton-napi programajánló Budaörsön.

A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.

A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat