Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Pécs történelmi belvárosában, a sétálóutca közepén, a Színház Téren található a kétszintes Eozin-Corso étterem, mely olvasztótégelye és fő találkozóhelye több generációnak, és közkedvelt a turisták, külföldi diákok között is jó hangulata és magas minőségű szolgáltatása végett. Az étterem alsó és felső szintjén is 50-50 fő a befogadóképességünk, a teraszokon pedig újabb 80 fő tud kényelmesen étkezni, kávézni, megvitatni a mindennapokat. Széleskörű borkínálattal, koktélokkal, a megszokott grill-ízvilággal és a Corso látványkonyha-hangulatával várjuk kedves vendégeinket!
Pécs történelmi belvárosában, a sétálóutca közepén, a Színház Téren található a kétszintes Eozin-Corso étterem, mely olvasztótégelye és fő találkozóhelye több generációnak, és közkedvelt a turisták, külföldi diákok között is jó hangulata és magas minőségű szolgáltatása végett. Az étterem alsó és felső szintjén is 50-50 fő a befogadóképességünk, a teraszokon pedig újabb 80 fő tud kényelmesen étkezni, kávézni, megvitatni a mindennapokat. Széleskörű borkínálattal, koktélokkal, a megszokott grill-ízvilággal és a Corso látványkonyha-hangulatával várjuk kedves vendégeinket!
Pécs történelmi belvárosában, a sétálóutca közepén, a Színház Téren található a kétszintes Eozin-Corso étterem, mely olvasztótégelye és fő találkozóhelye több generációnak, és közkedvelt a turisták, külföldi diákok között is jó hangulata és magas minőségű szolgáltatása végett. Az étterem alsó és felső szintjén is 50-50 fő a befogadóképességünk, a teraszokon pedig újabb 80 fő tud kényelmesen étkezni, kávézni, megvitatni a mindennapokat. Széleskörű borkínálattal, koktélokkal, a megszokott grill-ízvilággal és a Corso látványkonyha-hangulatával várjuk kedves vendégeinket!
Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.
Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.
Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.
Az osztrák határtól 2 km-re és a Fertő tótól 15 percnyire. Mosonmagyaróvárnál az autópályától 10 km-re vendégházunkban várjuk a kikapcsolódni vágyókat! 2-ágyas, 3-ágyas, 4-ágyas és 6-ágyas szobák valamint 3, 4, 5 és 6 személyes apartman áll vendégeink rendelkezésére. Kamerával megfigyelt, ingyenes, zárt parkoló az udvaron.
Az osztrák határtól 2 km-re és a Fertő tótól 15 percnyire. Mosonmagyaróvárnál az autópályától 10 km-re vendégházunkban várjuk a kikapcsolódni vágyókat! 2-ágyas, 3-ágyas, 4-ágyas és 6-ágyas szobák valamint 3, 4, 5 és 6 személyes apartman áll vendégeink rendelkezésére. Kamerával megfigyelt, ingyenes, zárt parkoló az udvaron.
Az osztrák határtól 2 km-re és a Fertő tótól 15 percnyire. Mosonmagyaróvárnál az autópályától 10 km-re vendégházunkban várjuk a kikapcsolódni vágyókat! 2-ágyas, 3-ágyas, 4-ágyas és 6-ágyas szobák valamint 3, 4, 5 és 6 személyes apartman áll vendégeink rendelkezésére. Kamerával megfigyelt, ingyenes, zárt parkoló az udvaron.
Az Eredet pince két fiatal borász, Eiler Attila és Ritter Balázs ötlete alapján valósult meg Soltvadkerten. A két család összesen 35 ha szőlőterületet művel. Célunk, hogy a fogyasztói igényeket szem előtt tartva készítsünk olyan borokat, amik a fajta karakterén túl hitelesen tudják bemutatni a borvidék sokszínűségét. Meggyőződésünk, hogy a Kunsági borvidéken is lehet izgalmas borokat alkotni, amik megérdemlik a figyelmet. Főbb szőlőfajtáink jelenleg: cserszegi fűszeres, kékfrankos, rajnai rizling, sauvignon blanc.
Az Eredet pince két fiatal borász, Eiler Attila és Ritter Balázs ötlete alapján valósult meg Soltvadkerten. A két család összesen 35 ha szőlőterületet művel. Célunk, hogy a fogyasztói igényeket szem előtt tartva készítsünk olyan borokat, amik a fajta karakterén túl hitelesen tudják bemutatni a borvidék sokszínűségét. Meggyőződésünk, hogy a Kunsági borvidéken is lehet izgalmas borokat alkotni, amik megérdemlik a figyelmet. Főbb szőlőfajtáink jelenleg: cserszegi fűszeres, kékfrankos, rajnai rizling, sauvignon blanc.
Az Eredet pince két fiatal borász, Eiler Attila és Ritter Balázs ötlete alapján valósult meg Soltvadkerten. A két család összesen 35 ha szőlőterületet művel. Célunk, hogy a fogyasztói igényeket szem előtt tartva készítsünk olyan borokat, amik a fajta karakterén túl hitelesen tudják bemutatni a borvidék sokszínűségét. Meggyőződésünk, hogy a Kunsági borvidéken is lehet izgalmas borokat alkotni, amik megérdemlik a figyelmet. Főbb szőlőfajtáink jelenleg: cserszegi fűszeres, kékfrankos, rajnai rizling, sauvignon blanc.