Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Rendezvényházunk Nagykörűben, ebben a Szolnoktól 28 km-re lévő, Tisza-parti kis faluban várja vendégeit. Mennyei ételek, izgalmas desszertek és frissítő italok az étteremben. Kényelmes vendégszobák a fogadóban, fürdőszobával, reggelivel. Az ízműhelyben helyi gyümölcsökből különleges lekvárokat készítünk.
Rendezvényházunk Nagykörűben, ebben a Szolnoktól 28 km-re lévő, Tisza-parti kis faluban várja vendégeit. Mennyei ételek, izgalmas desszertek és frissítő italok az étteremben. Kényelmes vendégszobák a fogadóban, fürdőszobával, reggelivel. Az ízműhelyben helyi gyümölcsökből különleges lekvárokat készítünk.
Rendezvényházunk Nagykörűben, ebben a Szolnoktól 28 km-re lévő, Tisza-parti kis faluban várja vendégeit. Mennyei ételek, izgalmas desszertek és frissítő italok az étteremben. Kényelmes vendégszobák a fogadóban, fürdőszobával, reggelivel. Az ízműhelyben helyi gyümölcsökből különleges lekvárokat készítünk.
A Fontányi Borászat családi vállalkozásként működik a Villányi Borvidék Siklósi régiójában. Jelenleg 40 ha saját tulajdonú termő ültetvény, több mint 30 év szakmai tapasztalattal rendelkező tulajdonosok a hagyományos technológiák mellett innovatív elemekkel ötvözik a borkészítés mesterségét. E kettő harmonikus egymásra találása és a mindig korrekt, fajtajelleges minőségi borok készítése a cél.
A Fontányi Borászat családi vállalkozásként működik a Villányi Borvidék Siklósi régiójában. Jelenleg 40 ha saját tulajdonú termő ültetvény, több mint 30 év szakmai tapasztalattal rendelkező tulajdonosok a hagyományos technológiák mellett innovatív elemekkel ötvözik a borkészítés mesterségét. E kettő harmonikus egymásra találása és a mindig korrekt, fajtajelleges minőségi borok készítése a cél.
A Fontányi Borászat családi vállalkozásként működik a Villányi Borvidék Siklósi régiójában. Jelenleg 40 ha saját tulajdonú termő ültetvény, több mint 30 év szakmai tapasztalattal rendelkező tulajdonosok a hagyományos technológiák mellett innovatív elemekkel ötvözik a borkészítés mesterségét. E kettő harmonikus egymásra találása és a mindig korrekt, fajtajelleges minőségi borok készítése a cél.