Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
A Gerbeaud egy megkerülhetetlen gasztronómia kincs, amely több mint 160 éve várja az ízekben utazni vágyókat a belváros szívében, a Vörösmarty téren. Kézműves jelleggel, teljes szívből dolgozunk páratlan süteményeinken és csomagolt termékeinken. Őrizzük a magyar cukrászat felejthetetlen ízeit, s e gazdag múltból merítve álmodjuk meg a Gerbeaud innovációt akár torta, bonbon vagy szeletsütemény formájában. A Gerbeaud ahogy egykor, úgy ma is Európa egyik legnagyobb és legkiemelkedőbb cukrászdája és kávéháza.
A Gerbeaud egy megkerülhetetlen gasztronómia kincs, amely több mint 160 éve várja az ízekben utazni vágyókat a belváros szívében, a Vörösmarty téren. Kézműves jelleggel, teljes szívből dolgozunk páratlan süteményeinken és csomagolt termékeinken. Őrizzük a magyar cukrászat felejthetetlen ízeit, s e gazdag múltból merítve álmodjuk meg a Gerbeaud innovációt akár torta, bonbon vagy szeletsütemény formájában. A Gerbeaud ahogy egykor, úgy ma is Európa egyik legnagyobb és legkiemelkedőbb cukrászdája és kávéháza.
A Gerbeaud egy megkerülhetetlen gasztronómia kincs, amely több mint 160 éve várja az ízekben utazni vágyókat a belváros szívében, a Vörösmarty téren. Kézműves jelleggel, teljes szívből dolgozunk páratlan süteményeinken és csomagolt termékeinken. Őrizzük a magyar cukrászat felejthetetlen ízeit, s e gazdag múltból merítve álmodjuk meg a Gerbeaud innovációt akár torta, bonbon vagy szeletsütemény formájában. A Gerbeaud ahogy egykor, úgy ma is Európa egyik legnagyobb és legkiemelkedőbb cukrászdája és kávéháza.
A Gergely Borház a Balaton part közelében Zánkától 7 km-re Szent Balázs-hegyen található a Nivegy-völgy szívében, Szentantalfa és Balatoncsicsó falvak határában. Borkultúránk fejlődése és egészségünk megóvása érdekében ajánljuk borainkat mindazoknak, akiknek igényük van bioborra és szeretik a jó magyar bort!
A Gergely Borház a Balaton part közelében Zánkától 7 km-re Szent Balázs-hegyen található a Nivegy-völgy szívében, Szentantalfa és Balatoncsicsó falvak határában. Borkultúránk fejlődése és egészségünk megóvása érdekében ajánljuk borainkat mindazoknak, akiknek igényük van bioborra és szeretik a jó magyar bort!
A Gergely Borház a Balaton part közelében Zánkától 7 km-re Szent Balázs-hegyen található a Nivegy-völgy szívében, Szentantalfa és Balatoncsicsó falvak határában. Borkultúránk fejlődése és egészségünk megóvása érdekében ajánljuk borainkat mindazoknak, akiknek igényük van bioborra és szeretik a jó magyar bort!
Jelenleg mintegy 40 ha szőlőterületen gazdálkodunk, a borkészítés mellett szőlő és gyümölcstermesztéssel is foglalkozunk. Fontosabb fajtáink az Olaszrizling, Chardonnay, Hárslevelű, Cserszegi fűszeres, a borvidéken nagyobb területen csak nálunk termő Tramini, valamint a klasszikus Portugieser és Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Pinot noir. Családi, baráti összejövetelek, céges rendezvények helyszínéül is szolgálunk. Termékeink: borok, pálinkák, lekvárok, gyümölcslevek, sajtok.
Jelenleg mintegy 40 ha szőlőterületen gazdálkodunk, a borkészítés mellett szőlő és gyümölcstermesztéssel is foglalkozunk. Fontosabb fajtáink az Olaszrizling, Chardonnay, Hárslevelű, Cserszegi fűszeres, a borvidéken nagyobb területen csak nálunk termő Tramini, valamint a klasszikus Portugieser és Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Pinot noir. Családi, baráti összejövetelek, céges rendezvények helyszínéül is szolgálunk. Termékeink: borok, pálinkák, lekvárok, gyümölcslevek, sajtok.
Jelenleg mintegy 40 ha szőlőterületen gazdálkodunk, a borkészítés mellett szőlő és gyümölcstermesztéssel is foglalkozunk. Fontosabb fajtáink az Olaszrizling, Chardonnay, Hárslevelű, Cserszegi fűszeres, a borvidéken nagyobb területen csak nálunk termő Tramini, valamint a klasszikus Portugieser és Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Pinot noir. Családi, baráti összejövetelek, céges rendezvények helyszínéül is szolgálunk. Termékeink: borok, pálinkák, lekvárok, gyümölcslevek, sajtok.
Párizsi kitérő Budapest szívében. Kávéház, étterem, boutique hotel. A Gerlóczy Kávéház egy párizsi stílusú kávézó és étterem. A reggeli minden nap 7.30-kor kezdődik, a vacsorát 23 óráig szolgálják fel élő hangulatú zene kíséretében. Budapest legjobb éttermei közé tartozik, ahol Nagy Attila séf izgalmas menüt készít magyaros és nemzetközi ételekkel egyaránt. A Gerlóczy Kávéház egy szeretett hollywoodi forgatási helyszín, Budapest belvárosának rejtett gyöngyszeme.
Párizsi kitérő Budapest szívében. Kávéház, étterem, boutique hotel. A Gerlóczy Kávéház egy párizsi stílusú kávézó és étterem. A reggeli minden nap 7.30-kor kezdődik, a vacsorát 23 óráig szolgálják fel élő hangulatú zene kíséretében. Budapest legjobb éttermei közé tartozik, ahol Nagy Attila séf izgalmas menüt készít magyaros és nemzetközi ételekkel egyaránt. A Gerlóczy Kávéház egy szeretett hollywoodi forgatási helyszín, Budapest belvárosának rejtett gyöngyszeme.
Párizsi kitérő Budapest szívében. Kávéház, étterem, boutique hotel. A Gerlóczy Kávéház egy párizsi stílusú kávézó és étterem. A reggeli minden nap 7.30-kor kezdődik, a vacsorát 23 óráig szolgálják fel élő hangulatú zene kíséretében. Budapest legjobb éttermei közé tartozik, ahol Nagy Attila séf izgalmas menüt készít magyaros és nemzetközi ételekkel egyaránt. A Gerlóczy Kávéház egy szeretett hollywoodi forgatási helyszín, Budapest belvárosának rejtett gyöngyszeme.
Gerő Cukrászda Letenyén is várja vendégeit. Annak ellenére, hogy mi is élünk a folyamatosan fejlődő technika adta lehetőségekkel, számos dolgot nem adtunk, és nem is adunk ki a kezünkből. A friss tojásokat magunk törjük, a piskóta tésztát minden nap frissen sütjük, a hazai gyümölcsökből akkor töltjük fel raktárainkat, amikor azok a legérettebbek, és persze az éves lekvártartalékainkat is ekkor főzzük be. A kézzel nyújtott házi rétest pedig még mindig abrosszal tekerjük fel. Az, egy kis üzlettel induló vállalkozás az elmúlt 35 évben folyamatosan növekedett, jelenleg 4 saját cukrászdánkba készítjük kézműves termékeinket, süteményeket, tortákat és fagylaltot.
Gerő Cukrászda Letenyén is várja vendégeit. Annak ellenére, hogy mi is élünk a folyamatosan fejlődő technika adta lehetőségekkel, számos dolgot nem adtunk, és nem is adunk ki a kezünkből. A friss tojásokat magunk törjük, a piskóta tésztát minden nap frissen sütjük, a hazai gyümölcsökből akkor töltjük fel raktárainkat, amikor azok a legérettebbek, és persze az éves lekvártartalékainkat is ekkor főzzük be. A kézzel nyújtott házi rétest pedig még mindig abrosszal tekerjük fel. Az, egy kis üzlettel induló vállalkozás az elmúlt 35 évben folyamatosan növekedett, jelenleg 4 saját cukrászdánkba készítjük kézműves termékeinket, süteményeket, tortákat és fagylaltot.
Gerő Cukrászda Letenyén is várja vendégeit. Annak ellenére, hogy mi is élünk a folyamatosan fejlődő technika adta lehetőségekkel, számos dolgot nem adtunk, és nem is adunk ki a kezünkből. A friss tojásokat magunk törjük, a piskóta tésztát minden nap frissen sütjük, a hazai gyümölcsökből akkor töltjük fel raktárainkat, amikor azok a legérettebbek, és persze az éves lekvártartalékainkat is ekkor főzzük be. A kézzel nyújtott házi rétest pedig még mindig abrosszal tekerjük fel. Az, egy kis üzlettel induló vállalkozás az elmúlt 35 évben folyamatosan növekedett, jelenleg 4 saját cukrászdánkba készítjük kézműves termékeinket, süteményeket, tortákat és fagylaltot.
Cukrászdáinkban kézműves módon előállított fagylaltot kínálunk, mely a legjobb minőségű alapanyagokkal és friss gyümölcs hozzáadásával készül. Fagylaltkínálatunkban is megtalálhatóak a csökkentett energiatartalmú, szója- és rizsalapú termékek, amelyek koleszterin- és gluténmentesek; valamint tejcukor- és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják. Minden szakmai kiállításon részt veszünk, és igyekszünk mindig a legújabb trendekkel, ötletekkel, ízekkel frissíteni kínálatunkat.
Cukrászdáinkban kézműves módon előállított fagylaltot kínálunk, mely a legjobb minőségű alapanyagokkal és friss gyümölcs hozzáadásával készül. Fagylaltkínálatunkban is megtalálhatóak a csökkentett energiatartalmú, szója- és rizsalapú termékek, amelyek koleszterin- és gluténmentesek; valamint tejcukor- és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják. Minden szakmai kiállításon részt veszünk, és igyekszünk mindig a legújabb trendekkel, ötletekkel, ízekkel frissíteni kínálatunkat.
Cukrászdáinkban kézműves módon előállított fagylaltot kínálunk, mely a legjobb minőségű alapanyagokkal és friss gyümölcs hozzáadásával készül. Fagylaltkínálatunkban is megtalálhatóak a csökkentett energiatartalmú, szója- és rizsalapú termékek, amelyek koleszterin- és gluténmentesek; valamint tejcukor- és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják. Minden szakmai kiállításon részt veszünk, és igyekszünk mindig a legújabb trendekkel, ötletekkel, ízekkel frissíteni kínálatunkat.
Cukrászdáinkban kézműves módon előállított fagylaltot kínálunk, mely a legjobb minőségű alapanyagokkal és friss gyümölcs hozzáadásával készül. Fagylaltkínálatunkban is megtalálhatóak a csökkentett energiatartalmú, szója- és rizsalapú termékek, amelyek koleszterin- és gluténmentesek; valamint tejcukor- és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják. Minden szakmai kiállításon részt veszünk, és igyekszünk mindig a legújabb trendekkel, ötletekkel, ízekkel frissíteni kínálatunkat.
Cukrászdáinkban kézműves módon előállított fagylaltot kínálunk, mely a legjobb minőségű alapanyagokkal és friss gyümölcs hozzáadásával készül. Fagylaltkínálatunkban is megtalálhatóak a csökkentett energiatartalmú, szója- és rizsalapú termékek, amelyek koleszterin- és gluténmentesek; valamint tejcukor- és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják. Minden szakmai kiállításon részt veszünk, és igyekszünk mindig a legújabb trendekkel, ötletekkel, ízekkel frissíteni kínálatunkat.
Cukrászdáinkban kézműves módon előállított fagylaltot kínálunk, mely a legjobb minőségű alapanyagokkal és friss gyümölcs hozzáadásával készül. Fagylaltkínálatunkban is megtalálhatóak a csökkentett energiatartalmú, szója- és rizsalapú termékek, amelyek koleszterin- és gluténmentesek; valamint tejcukor- és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják. Minden szakmai kiállításon részt veszünk, és igyekszünk mindig a legújabb trendekkel, ötletekkel, ízekkel frissíteni kínálatunkat.
Gerő Cukrászda Zalaegerszegen is várja vendégeit. Annak ellenére, hogy mi is élünk a folyamatosan fejlődő technika adta lehetőségekkel, számos dolgot nem adtunk, és nem is adunk ki a kezünkből. A friss tojásokat magunk törjük, a piskóta tésztát minden nap frissen sütjük, a hazai gyümölcsökből akkor töltjük fel raktárainkat, amikor azok a legérettebbek, és persze az éves lekvártartalékainkat is ekkor főzzük be. A kézzel nyújtott házi rétest pedig még mindig abrosszal tekerjük fel. Az, egy kis üzlettel induló vállalkozás az elmúlt 35 évben folyamatosan növekedett, jelenleg 4 saját cukrászdánkba készítjük kézműves termékeinket, süteményeket, tortákat és fagylaltot.
Gerő Cukrászda Zalaegerszegen is várja vendégeit. Annak ellenére, hogy mi is élünk a folyamatosan fejlődő technika adta lehetőségekkel, számos dolgot nem adtunk, és nem is adunk ki a kezünkből. A friss tojásokat magunk törjük, a piskóta tésztát minden nap frissen sütjük, a hazai gyümölcsökből akkor töltjük fel raktárainkat, amikor azok a legérettebbek, és persze az éves lekvártartalékainkat is ekkor főzzük be. A kézzel nyújtott házi rétest pedig még mindig abrosszal tekerjük fel. Az, egy kis üzlettel induló vállalkozás az elmúlt 35 évben folyamatosan növekedett, jelenleg 4 saját cukrászdánkba készítjük kézműves termékeinket, süteményeket, tortákat és fagylaltot.
Gerő Cukrászda Zalaegerszegen is várja vendégeit. Annak ellenére, hogy mi is élünk a folyamatosan fejlődő technika adta lehetőségekkel, számos dolgot nem adtunk, és nem is adunk ki a kezünkből. A friss tojásokat magunk törjük, a piskóta tésztát minden nap frissen sütjük, a hazai gyümölcsökből akkor töltjük fel raktárainkat, amikor azok a legérettebbek, és persze az éves lekvártartalékainkat is ekkor főzzük be. A kézzel nyújtott házi rétest pedig még mindig abrosszal tekerjük fel. Az, egy kis üzlettel induló vállalkozás az elmúlt 35 évben folyamatosan növekedett, jelenleg 4 saját cukrászdánkba készítjük kézműves termékeinket, süteményeket, tortákat és fagylaltot.