Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Hazánk egyik legegységesebb építészeti jegyekkel rendelkező pincefaluja Györköny, szeretettel várja vendégeit. A Tolna megyében található györkönyi Pincehegyen több mint 300 présházat találhatunk sok-sok utcácskára tagolva, diófákkal körbevéve. Györkönyben jellemző borfajták: Kékfrankos, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Olaszrizling, Cserszegi Fűszeres.
Hazánk egyik legegységesebb építészeti jegyekkel rendelkező pincefaluja Györköny, szeretettel várja vendégeit. A Tolna megyében található györkönyi Pincehegyen több mint 300 présházat találhatunk sok-sok utcácskára tagolva, diófákkal körbevéve. Györkönyben jellemző borfajták: Kékfrankos, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Olaszrizling, Cserszegi Fűszeres.
Hazánk egyik legegységesebb építészeti jegyekkel rendelkező pincefaluja Györköny, szeretettel várja vendégeit. A Tolna megyében található györkönyi Pincehegyen több mint 300 présházat találhatunk sok-sok utcácskára tagolva, diófákkal körbevéve. Györkönyben jellemző borfajták: Kékfrankos, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Olaszrizling, Cserszegi Fűszeres.
Célunk, hogy az eredeti görög gasztronómiai értékek eljuthassanak mindenkihez. Ehhez természetesen igyekszünk alapvetően görög alapanyagokat, fűszereket használni. Eredeti alapanyagokból, eredeti receptek alapján készítjük ételeinket. A görög származású tulajdonosok, a görög és magyar kollégák mindegyike jól ismeri a görög konyha rejtelmeit. Ezért is állandó a minőség.
Célunk, hogy az eredeti görög gasztronómiai értékek eljuthassanak mindenkihez. Ehhez természetesen igyekszünk alapvetően görög alapanyagokat, fűszereket használni. Eredeti alapanyagokból, eredeti receptek alapján készítjük ételeinket. A görög származású tulajdonosok, a görög és magyar kollégák mindegyike jól ismeri a görög konyha rejtelmeit. Ezért is állandó a minőség.
Célunk, hogy az eredeti görög gasztronómiai értékek eljuthassanak mindenkihez. Ehhez természetesen igyekszünk alapvetően görög alapanyagokat, fűszereket használni. Eredeti alapanyagokból, eredeti receptek alapján készítjük ételeinket. A görög származású tulajdonosok, a görög és magyar kollégák mindegyike jól ismeri a görög konyha rejtelmeit. Ezért is állandó a minőség.
Az első gyulai pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731-ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Gyulai Pálinka Manufaktúra. Illatos, ízes gyümölcsökből főzik tiszta, finom, 100%-os párlataikat, melyeknek, 20 - 22 °C fokon kóstolva, minden egyes cseppjében ott érezhető a gyümölcs bársonyos lelke.
Az első gyulai pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731-ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Gyulai Pálinka Manufaktúra. Illatos, ízes gyümölcsökből főzik tiszta, finom, 100%-os párlataikat, melyeknek, 20 - 22 °C fokon kóstolva, minden egyes cseppjében ott érezhető a gyümölcs bársonyos lelke.
Az első gyulai pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731-ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Gyulai Pálinka Manufaktúra. Illatos, ízes gyümölcsökből főzik tiszta, finom, 100%-os párlataikat, melyeknek, 20 - 22 °C fokon kóstolva, minden egyes cseppjében ott érezhető a gyümölcs bársonyos lelke.
Gyula Rouge - életeseményeid helyszíne. Fogásainkat az izgalmas részletek, színek és ízek harmonikus kombinációja alkotja, melyek új esszenciák felfedezésére invitálnak. Elegáns környezet, élőzene, borkóstolás és ízlésesen tálalt ételek várnak. A hely, ahol a színvonal állandó, de a történetek változnak.
Gyula Rouge - életeseményeid helyszíne. Fogásainkat az izgalmas részletek, színek és ízek harmonikus kombinációja alkotja, melyek új esszenciák felfedezésére invitálnak. Elegáns környezet, élőzene, borkóstolás és ízlésesen tálalt ételek várnak. A hely, ahol a színvonal állandó, de a történetek változnak.
Gyula Rouge - életeseményeid helyszíne. Fogásainkat az izgalmas részletek, színek és ízek harmonikus kombinációja alkotja, melyek új esszenciák felfedezésére invitálnak. Elegáns környezet, élőzene, borkóstolás és ízlésesen tálalt ételek várnak. A hely, ahol a színvonal állandó, de a történetek változnak.
Családi birtokunkon jelenleg 7 hektáron gazdálkodunk és kézműves borok készítésével foglalkozunk, főként vörösborokra specializálódva. A borok széles palettáján túl fehér, rozé és vörös mustot, valamint frissen préselt gyümölcsleveket is készítünk. Néhány éve megvásároltuk a pusztulásnak indult Kerámiaüzemet, így a feldolgozó-palackozó mellett elkészült borkóstolótermünk, három vendégszobánk, idén pedig megnyitottuk borboltunkat és kávézónkat.
Családi birtokunkon jelenleg 7 hektáron gazdálkodunk és kézműves borok készítésével foglalkozunk, főként vörösborokra specializálódva. A borok széles palettáján túl fehér, rozé és vörös mustot, valamint frissen préselt gyümölcsleveket is készítünk. Néhány éve megvásároltuk a pusztulásnak indult Kerámiaüzemet, így a feldolgozó-palackozó mellett elkészült borkóstolótermünk, három vendégszobánk, idén pedig megnyitottuk borboltunkat és kávézónkat.
Családi birtokunkon jelenleg 7 hektáron gazdálkodunk és kézműves borok készítésével foglalkozunk, főként vörösborokra specializálódva. A borok széles palettáján túl fehér, rozé és vörös mustot, valamint frissen préselt gyümölcsleveket is készítünk. Néhány éve megvásároltuk a pusztulásnak indult Kerámiaüzemet, így a feldolgozó-palackozó mellett elkészült borkóstolótermünk, három vendégszobánk, idén pedig megnyitottuk borboltunkat és kávézónkat.