Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
z északi sarkkörön túl lakó népek évezredek óta használják a jeget mint építőanyag. Csodáld meg a valószínűtlenül átlátszó, kristálytiszta jégből készített szobrokat, falakat ! A jégből készült bárpultnál ízletes jeges koktélokat kínálunk, természetesen jégpohárban. Foglalj helyet a jégbútorokban és élvezd az egyedülálló sarkköri élményvilágot! A jégbárban a hőmérséklet -1 és -7°C között van. Adunk egy speciális földig érő thermo bélésű meleg kapucnis ponchót és egy pár meleg kesztyűt. Ezt rá lehet venni akár a nyári, akár a téli ruházatra is és kellemes meleg hőmérsékletet fog biztosítani.
z északi sarkkörön túl lakó népek évezredek óta használják a jeget mint építőanyag. Csodáld meg a valószínűtlenül átlátszó, kristálytiszta jégből készített szobrokat, falakat ! A jégből készült bárpultnál ízletes jeges koktélokat kínálunk, természetesen jégpohárban. Foglalj helyet a jégbútorokban és élvezd az egyedülálló sarkköri élményvilágot! A jégbárban a hőmérséklet -1 és -7°C között van. Adunk egy speciális földig érő thermo bélésű meleg kapucnis ponchót és egy pár meleg kesztyűt. Ezt rá lehet venni akár a nyári, akár a téli ruházatra is és kellemes meleg hőmérsékletet fog biztosítani.
z északi sarkkörön túl lakó népek évezredek óta használják a jeget mint építőanyag. Csodáld meg a valószínűtlenül átlátszó, kristálytiszta jégből készített szobrokat, falakat ! A jégből készült bárpultnál ízletes jeges koktélokat kínálunk, természetesen jégpohárban. Foglalj helyet a jégbútorokban és élvezd az egyedülálló sarkköri élményvilágot! A jégbárban a hőmérséklet -1 és -7°C között van. Adunk egy speciális földig érő thermo bélésű meleg kapucnis ponchót és egy pár meleg kesztyűt. Ezt rá lehet venni akár a nyári, akár a téli ruházatra is és kellemes meleg hőmérsékletet fog biztosítani.
Autentikus mexikói ételek a város szívében. Étlapunk megjeleníti azokat az ételeket amelyeken felnőttünk: fűszeres Enchilada-k, Burrito-k San Francisco stílusban, ropogós Chimichanga-k, Cory legendás Jalapeno Poppers-e és a Jenő féle Quesadilla! Olyan helyet álmodtunk, ahol kitűnő mexikói-amerikai kedvenceinket fogyaszthatjuk vidám baráti társaságban hideg sör és Margarita kíséretében.
Autentikus mexikói ételek a város szívében. Étlapunk megjeleníti azokat az ételeket amelyeken felnőttünk: fűszeres Enchilada-k, Burrito-k San Francisco stílusban, ropogós Chimichanga-k, Cory legendás Jalapeno Poppers-e és a Jenő féle Quesadilla! Olyan helyet álmodtunk, ahol kitűnő mexikói-amerikai kedvenceinket fogyaszthatjuk vidám baráti társaságban hideg sör és Margarita kíséretében.
Autentikus mexikói ételek a város szívében. Étlapunk megjeleníti azokat az ételeket amelyeken felnőttünk: fűszeres Enchilada-k, Burrito-k San Francisco stílusban, ropogós Chimichanga-k, Cory legendás Jalapeno Poppers-e és a Jenő féle Quesadilla! Olyan helyet álmodtunk, ahol kitűnő mexikói-amerikai kedvenceinket fogyaszthatjuk vidám baráti társaságban hideg sör és Margarita kíséretében.
A Dél-Balaton kiváló fekvésű dombjai között, Balatonlelle határában meghúzódó Rádpuszta évszázadokon keresztül a Tihanyi Apátság nagy becsben tartott szőlőbirtoka volt. Itt épült fel néhány borszerető ember munkájának gyümölcseként az Ikon pincészet. Az Ikon borok stílusához a pincészet egyik megalkotója Konyári János balatonlellei borász szakértelme biztosít alapot. A borászat pillanatnyilag 39 hektáron, új telepítésű szőlőből gazdálkodik a következő fajtákból: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Syrah, Pinot Noir. A fehér borokat a termelők együttműködésével készítjük. Borkóstolásra és pincelátogatásra egész évben szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket, előre egyeztetett időpontban.
A Dél-Balaton kiváló fekvésű dombjai között, Balatonlelle határában meghúzódó Rádpuszta évszázadokon keresztül a Tihanyi Apátság nagy becsben tartott szőlőbirtoka volt. Itt épült fel néhány borszerető ember munkájának gyümölcseként az Ikon pincészet. Az Ikon borok stílusához a pincészet egyik megalkotója Konyári János balatonlellei borász szakértelme biztosít alapot. A borászat pillanatnyilag 39 hektáron, új telepítésű szőlőből gazdálkodik a következő fajtákból: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Syrah, Pinot Noir. A fehér borokat a termelők együttműködésével készítjük. Borkóstolásra és pincelátogatásra egész évben szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket, előre egyeztetett időpontban.
A Dél-Balaton kiváló fekvésű dombjai között, Balatonlelle határában meghúzódó Rádpuszta évszázadokon keresztül a Tihanyi Apátság nagy becsben tartott szőlőbirtoka volt. Itt épült fel néhány borszerető ember munkájának gyümölcseként az Ikon pincészet. Az Ikon borok stílusához a pincészet egyik megalkotója Konyári János balatonlellei borász szakértelme biztosít alapot. A borászat pillanatnyilag 39 hektáron, új telepítésű szőlőből gazdálkodik a következő fajtákból: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Syrah, Pinot Noir. A fehér borokat a termelők együttműködésével készítjük. Borkóstolásra és pincelátogatásra egész évben szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket, előre egyeztetett időpontban.
Az étterem jellegzetes magyar ételeivel várja kedves vendégeit. A XX. század eleji magyar konyha használati tárgyaival főzéshez, sütéshez használt eszközeivel körülvett környezetben fogyaszthatják az ételeket-italokat. Ez a magyaros étterem azt a világot idézi fel melyet hajdanán nagyszüleink, dédszüleink átélhettek miközben betértek valahova egy ízletes ebédre.
Az étterem jellegzetes magyar ételeivel várja kedves vendégeit. A XX. század eleji magyar konyha használati tárgyaival főzéshez, sütéshez használt eszközeivel körülvett környezetben fogyaszthatják az ételeket-italokat. Ez a magyaros étterem azt a világot idézi fel melyet hajdanán nagyszüleink, dédszüleink átélhettek miközben betértek valahova egy ízletes ebédre.
Az étterem jellegzetes magyar ételeivel várja kedves vendégeit. A XX. század eleji magyar konyha használati tárgyaival főzéshez, sütéshez használt eszközeivel körülvett környezetben fogyaszthatják az ételeket-italokat. Ez a magyaros étterem azt a világot idézi fel melyet hajdanán nagyszüleink, dédszüleink átélhettek miközben betértek valahova egy ízletes ebédre.