Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.

A Kancellár Birtok a Nagy-Somlói Borvidék egyik legfiatalabb pincészete. Horváth Ferenc, a Somló és Környéke Borút Egyesület és Borlovagrend Kancellárja, családtagjaival együtt, 2014-ben indította új útjára az akkor 11 hektáros, ma már 20 hektáron szőlőt művelő és karakteres somlói borokat érlelő borbirtokot.
A Kancellár Birtok a Nagy-Somlói Borvidék egyik legfiatalabb pincészete. Horváth Ferenc, a Somló és Környéke Borút Egyesület és Borlovagrend Kancellárja, családtagjaival együtt, 2014-ben indította új útjára az akkor 11 hektáros, ma már 20 hektáron szőlőt művelő és karakteres somlói borokat érlelő borbirtokot.

A Kancellár Birtok a Nagy-Somlói Borvidék egyik legfiatalabb pincészete. Horváth Ferenc, a Somló és Környéke Borút Egyesület és Borlovagrend Kancellárja, családtagjaival együtt, 2014-ben indította új útjára az akkor 11 hektáros, ma már 20 hektáron szőlőt művelő és karakteres somlói borokat érlelő borbirtokot.

Szegedi bisztrónkban törekszünk rövid étlapot összeállítani, ahol előtérbe kerül a szezonalitás, a helyi alapanyagok és a hagyományos magyar konyha. Küldetésünknek érezzük megmutatni nektek, hogy a tradicionális ételeinket is lehet modern és izgalmas formában tálalni. Elsődleges számunkra a minőség, ezért folyamatosan képezzük magunkat a legújabb alapanyagok és technológiák elsajátítása érdekében. A csapattal együtt tanulmányutakon járjuk végig az érdekes vendéglátóhelyeket a halsütődéktől a fine-dining helyekig, felkutatjuk a figyelemreméltó pékséget, fagyizót, sajtmanufaktúrát, sörfőzdét és mindenből elhozzuk a legjavát.
Szegedi bisztrónkban törekszünk rövid étlapot összeállítani, ahol előtérbe kerül a szezonalitás, a helyi alapanyagok és a hagyományos magyar konyha. Küldetésünknek érezzük megmutatni nektek, hogy a tradicionális ételeinket is lehet modern és izgalmas formában tálalni. Elsődleges számunkra a minőség, ezért folyamatosan képezzük magunkat a legújabb alapanyagok és technológiák elsajátítása érdekében. A csapattal együtt tanulmányutakon járjuk végig az érdekes vendéglátóhelyeket a halsütődéktől a fine-dining helyekig, felkutatjuk a figyelemreméltó pékséget, fagyizót, sajtmanufaktúrát, sörfőzdét és mindenből elhozzuk a legjavát.

Szegedi bisztrónkban törekszünk rövid étlapot összeállítani, ahol előtérbe kerül a szezonalitás, a helyi alapanyagok és a hagyományos magyar konyha. Küldetésünknek érezzük megmutatni nektek, hogy a tradicionális ételeinket is lehet modern és izgalmas formában tálalni. Elsődleges számunkra a minőség, ezért folyamatosan képezzük magunkat a legújabb alapanyagok és technológiák elsajátítása érdekében. A csapattal együtt tanulmányutakon járjuk végig az érdekes vendéglátóhelyeket a halsütődéktől a fine-dining helyekig, felkutatjuk a figyelemreméltó pékséget, fagyizót, sajtmanufaktúrát, sörfőzdét és mindenből elhozzuk a legjavát.

Szállodánk Kaposvár főterén található. Megújult szobáinkból egyedülálló panoráma nyílik a történelmi belvárosra. 80 hotelszobánk mindegyike színes televízióval, telefonnal, minibárral, fürdőszobával felszerelt. A szobákban Wifi működik. A hotelhez saját őrzött parkolóház, lift, szolárium, kávézó, étterem, nyaranta hangulatos terasz, konferenciaterem, különböző nagyságú rendezvénytermek tartoznak.
Szállodánk Kaposvár főterén található. Megújult szobáinkból egyedülálló panoráma nyílik a történelmi belvárosra. 80 hotelszobánk mindegyike színes televízióval, telefonnal, minibárral, fürdőszobával felszerelt. A szobákban Wifi működik. A hotelhez saját őrzött parkolóház, lift, szolárium, kávézó, étterem, nyaranta hangulatos terasz, konferenciaterem, különböző nagyságú rendezvénytermek tartoznak.

Szállodánk Kaposvár főterén található. Megújult szobáinkból egyedülálló panoráma nyílik a történelmi belvárosra. 80 hotelszobánk mindegyike színes televízióval, telefonnal, minibárral, fürdőszobával felszerelt. A szobákban Wifi működik. A hotelhez saját őrzött parkolóház, lift, szolárium, kávézó, étterem, nyaranta hangulatos terasz, konferenciaterem, különböző nagyságú rendezvénytermek tartoznak.