Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.

A Kecskeméti Sörmanufaktúra célja, hogy újjáélessze a város sörtermelésének hagyományait, amelyet Petz János mester kezdett meg 1793-ban a Városi Magisztrátus megbízásából. A kézműves söröket webshopon keresztül lehet megvásárolni. A sörfőzde a városban egy sörházat is üzemeltet, ahol naponta meg lehet kóstolni a finomabbnál-finomabb sörkülönlegességeket.
A Kecskeméti Sörmanufaktúra célja, hogy újjáélessze a város sörtermelésének hagyományait, amelyet Petz János mester kezdett meg 1793-ban a Városi Magisztrátus megbízásából. A kézműves söröket webshopon keresztül lehet megvásárolni. A sörfőzde a városban egy sörházat is üzemeltet, ahol naponta meg lehet kóstolni a finomabbnál-finomabb sörkülönlegességeket.

A Kecskeméti Sörmanufaktúra célja, hogy újjáélessze a város sörtermelésének hagyományait, amelyet Petz János mester kezdett meg 1793-ban a Városi Magisztrátus megbízásából. A kézműves söröket webshopon keresztül lehet megvásárolni. A sörfőzde a városban egy sörházat is üzemeltet, ahol naponta meg lehet kóstolni a finomabbnál-finomabb sörkülönlegességeket.

Pincészetünk kínálatában a villányi fennsíkon, illetve a Kisharsányban termő vörösborok – portugieser, kékfrankos, zweigelt, cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot – a meghatározóak, de mellettük természetesen megtalálhatóak a fehér borok is, mint a rajnai rizling, rizlingszilváni és a chardonnay. Az egyes fajtákból készítünk házasításokat is. Zászlós borunk az amáta cuvée, amely cabernet franc és merlot házasításából születik. Szintén Villányban található borházunk emeletén kialakítottunk két vendégszobát.
Pincészetünk kínálatában a villányi fennsíkon, illetve a Kisharsányban termő vörösborok – portugieser, kékfrankos, zweigelt, cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot – a meghatározóak, de mellettük természetesen megtalálhatóak a fehér borok is, mint a rajnai rizling, rizlingszilváni és a chardonnay. Az egyes fajtákból készítünk házasításokat is. Zászlós borunk az amáta cuvée, amely cabernet franc és merlot házasításából születik. Szintén Villányban található borházunk emeletén kialakítottunk két vendégszobát.

Pincészetünk kínálatában a villányi fennsíkon, illetve a Kisharsányban termő vörösborok – portugieser, kékfrankos, zweigelt, cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot – a meghatározóak, de mellettük természetesen megtalálhatóak a fehér borok is, mint a rajnai rizling, rizlingszilváni és a chardonnay. Az egyes fajtákból készítünk házasításokat is. Zászlós borunk az amáta cuvée, amely cabernet franc és merlot házasításából születik. Szintén Villányban található borházunk emeletén kialakítottunk két vendégszobát.

Törökbálinton az Idamajorban működik a Kecskevilág családi vállakozásként. Elsősorban tejhasznú kecskék tartásával foglalkoznak, de hasonlóan egy hagyományos tanyához nagyon sok fajta állat megtalálható az udvarban. A kecskéken kívül birkák (rackák és merinók), disznók, tyúkok, kacsák, galambok, egy ló és egy póni lakják az udvart. Mindig szívesen látják a gyerekkel érkezőket, és természetesen lehetőség van az állatok simogatására is.
Törökbálinton az Idamajorban működik a Kecskevilág családi vállakozásként. Elsősorban tejhasznú kecskék tartásával foglalkoznak, de hasonlóan egy hagyományos tanyához nagyon sok fajta állat megtalálható az udvarban. A kecskéken kívül birkák (rackák és merinók), disznók, tyúkok, kacsák, galambok, egy ló és egy póni lakják az udvart. Mindig szívesen látják a gyerekkel érkezőket, és természetesen lehetőség van az állatok simogatására is.

Törökbálinton az Idamajorban működik a Kecskevilág családi vállakozásként. Elsősorban tejhasznú kecskék tartásával foglalkoznak, de hasonlóan egy hagyományos tanyához nagyon sok fajta állat megtalálható az udvarban. A kecskéken kívül birkák (rackák és merinók), disznók, tyúkok, kacsák, galambok, egy ló és egy póni lakják az udvart. Mindig szívesen látják a gyerekkel érkezőket, és természetesen lehetőség van az állatok simogatására is.

A különböző anyagok tárolására használt, változó méretű, de szabványos fémhordókat hívják kegnek. A söröket tradicionálisan rozsdamentes acél kegekben tárolták a legutóbbi évtizedekig. A sör nálunk maximálisan megkapja, ami jár neki: az elsőtől a fogyasztás előtti utolsó pillanatig hűtjük, ennek köszönhetően minden cseppje friss. Az alaptípusoktól az extremitásokig, a kis magyar főzdéktől a nemzetközi klasszisok termékéig, színre, erősségre, féleségre, fajtaságra, keserűségre, származásra való tekintet nélkül mindent csapra verünk, ami finom, és nem ipari. 32 csapunk van, mert széles és mély választék kialakítása a célunk.
A különböző anyagok tárolására használt, változó méretű, de szabványos fémhordókat hívják kegnek. A söröket tradicionálisan rozsdamentes acél kegekben tárolták a legutóbbi évtizedekig. A sör nálunk maximálisan megkapja, ami jár neki: az elsőtől a fogyasztás előtti utolsó pillanatig hűtjük, ennek köszönhetően minden cseppje friss. Az alaptípusoktól az extremitásokig, a kis magyar főzdéktől a nemzetközi klasszisok termékéig, színre, erősségre, féleségre, fajtaságra, keserűségre, származásra való tekintet nélkül mindent csapra verünk, ami finom, és nem ipari. 32 csapunk van, mert széles és mély választék kialakítása a célunk.

A különböző anyagok tárolására használt, változó méretű, de szabványos fémhordókat hívják kegnek. A söröket tradicionálisan rozsdamentes acél kegekben tárolták a legutóbbi évtizedekig. A sör nálunk maximálisan megkapja, ami jár neki: az elsőtől a fogyasztás előtti utolsó pillanatig hűtjük, ennek köszönhetően minden cseppje friss. Az alaptípusoktól az extremitásokig, a kis magyar főzdéktől a nemzetközi klasszisok termékéig, színre, erősségre, féleségre, fajtaságra, keserűségre, származásra való tekintet nélkül mindent csapra verünk, ami finom, és nem ipari. 32 csapunk van, mert széles és mély választék kialakítása a célunk.