Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.

A Dózsa György utca végén található az új pince, illetve feldolgozó. Itt zajlik a borkészítés minden folyamata. Ez az épület ad helyet a feldolgozó, palackozó, címkéző üzemeknek illetve a raktározás és az értékesítés nagy része is itt zajlik. Ezen felül megtalálható itt egy mesterségesen kialakított, klimatizált pince, melynek érdekessége, hogy a földfelszínnel egy szintben hagyományos formát megőrizve van kialakítva, amihez egy vendégtér is párosul.
A Dózsa György utca végén található az új pince, illetve feldolgozó. Itt zajlik a borkészítés minden folyamata. Ez az épület ad helyet a feldolgozó, palackozó, címkéző üzemeknek illetve a raktározás és az értékesítés nagy része is itt zajlik. Ezen felül megtalálható itt egy mesterségesen kialakított, klimatizált pince, melynek érdekessége, hogy a földfelszínnel egy szintben hagyományos formát megőrizve van kialakítva, amihez egy vendégtér is párosul.

A Dózsa György utca végén található az új pince, illetve feldolgozó. Itt zajlik a borkészítés minden folyamata. Ez az épület ad helyet a feldolgozó, palackozó, címkéző üzemeknek illetve a raktározás és az értékesítés nagy része is itt zajlik. Ezen felül megtalálható itt egy mesterségesen kialakított, klimatizált pince, melynek érdekessége, hogy a földfelszínnel egy szintben hagyományos formát megőrizve van kialakítva, amihez egy vendégtér is párosul.

Éttermünk Nyíregyházán, a 41-es fő út mentén, a városközponttól 3 és fél km-re található. A csárda befogadó képessége 450 fő, amely 2 rendezvényteremből áll a nagyobb 230 fő a kisebb 130 fő befogadására alkalmas. 3 apartman szobával ezen felül 2, 3 és 4 ágyas szobákkal, zuhanyzóval állunk szálló vendégeink részére.Kamerával megfigyelt, zárt parkolási lehetőség.
Éttermünk Nyíregyházán, a 41-es fő út mentén, a városközponttól 3 és fél km-re található. A csárda befogadó képessége 450 fő, amely 2 rendezvényteremből áll a nagyobb 230 fő a kisebb 130 fő befogadására alkalmas. 3 apartman szobával ezen felül 2, 3 és 4 ágyas szobákkal, zuhanyzóval állunk szálló vendégeink részére.Kamerával megfigyelt, zárt parkolási lehetőség.

Éttermünk Nyíregyházán, a 41-es fő út mentén, a városközponttól 3 és fél km-re található. A csárda befogadó képessége 450 fő, amely 2 rendezvényteremből áll a nagyobb 230 fő a kisebb 130 fő befogadására alkalmas. 3 apartman szobával ezen felül 2, 3 és 4 ágyas szobákkal, zuhanyzóval állunk szálló vendégeink részére.Kamerával megfigyelt, zárt parkolási lehetőség.

Ópusztaszer csárdája magyaros levesekkel, bográcsételekkel, halételekkel, marhahúsból, szürkemarhából, mangalicából készült ételekkel, kemencés ételekkel, valamint vegetáriánus ételekkel várja vendégeit. Éttermünk kialakításánál különös hangsúlyt fektettünk az otthonosságra és a családokra, teraszunkon helyet foglalva kényelmes fa faragású bútorokkal várjuk önöket.
Ópusztaszer csárdája magyaros levesekkel, bográcsételekkel, halételekkel, marhahúsból, szürkemarhából, mangalicából készült ételekkel, kemencés ételekkel, valamint vegetáriánus ételekkel várja vendégeit. Éttermünk kialakításánál különös hangsúlyt fektettünk az otthonosságra és a családokra, teraszunkon helyet foglalva kényelmes fa faragású bútorokkal várjuk önöket.

Ópusztaszer csárdája magyaros levesekkel, bográcsételekkel, halételekkel, marhahúsból, szürkemarhából, mangalicából készült ételekkel, kemencés ételekkel, valamint vegetáriánus ételekkel várja vendégeit. Éttermünk kialakításánál különös hangsúlyt fektettünk az otthonosságra és a családokra, teraszunkon helyet foglalva kényelmes fa faragású bútorokkal várjuk önöket.

Kemencés Csárda Hajdúszoboszló - Tradíció, hagyomány, új mentében … továbbgondolva. A régi csárdák a falu szélén, utak mellett, a szeretett Alföldünk első vendéglátó egységei voltak. Mi mai csárdagazdák szeretnénk megőrizni, illetve bemutatni hazai és külföldi Vendégeinknek elődeink életének értékeit mai kornak megfelelően. Ennek szellemében alakítottuk ki az étterem étlapját és belső berendezését.
Kemencés Csárda Hajdúszoboszló - Tradíció, hagyomány, új mentében … továbbgondolva. A régi csárdák a falu szélén, utak mellett, a szeretett Alföldünk első vendéglátó egységei voltak. Mi mai csárdagazdák szeretnénk megőrizni, illetve bemutatni hazai és külföldi Vendégeinknek elődeink életének értékeit mai kornak megfelelően. Ennek szellemében alakítottuk ki az étterem étlapját és belső berendezését.

Kemencés Csárda Hajdúszoboszló - Tradíció, hagyomány, új mentében … továbbgondolva. A régi csárdák a falu szélén, utak mellett, a szeretett Alföldünk első vendéglátó egységei voltak. Mi mai csárdagazdák szeretnénk megőrizni, illetve bemutatni hazai és külföldi Vendégeinknek elődeink életének értékeit mai kornak megfelelően. Ennek szellemében alakítottuk ki az étterem étlapját és belső berendezését.

Pizzáinkat és más ételeinket is saját recept alapján, helyben készítjük. Az elmúlt évek elegendőek voltak számunkra, hogy tökéletesítsük a receptúrákat, így biztos lehetsz abban, hogy a tőlünk rendelt pizzák, raguk, spagettik, pennék, desszertek és mártások ízvilága jól tükrözik filozófiánkat – „minőségi alapanyagokból, különleges ételeket”.
Pizzáinkat és más ételeinket is saját recept alapján, helyben készítjük. Az elmúlt évek elegendőek voltak számunkra, hogy tökéletesítsük a receptúrákat, így biztos lehetsz abban, hogy a tőlünk rendelt pizzák, raguk, spagettik, pennék, desszertek és mártások ízvilága jól tükrözik filozófiánkat – „minőségi alapanyagokból, különleges ételeket”.

Pizzáinkat és más ételeinket is saját recept alapján, helyben készítjük. Az elmúlt évek elegendőek voltak számunkra, hogy tökéletesítsük a receptúrákat, így biztos lehetsz abban, hogy a tőlünk rendelt pizzák, raguk, spagettik, pennék, desszertek és mártások ízvilága jól tükrözik filozófiánkat – „minőségi alapanyagokból, különleges ételeket”.

Újdonsággal jelentkezünk a családias környezetet kedvelő vendégeink részére. 6 - 30 vendég kényelmes kiszolgálására van lehetőségünk, melynek során a kemencében sült ételeken kivűl megkóstolhatják a gazda által készített házi sonkát, kolbászt és szalonnát, pálinkát,a nagy gonddal összeválogatott borkinálatot, kézműves házi csapolt sört és a háziasszony különleges egyedi recept alapján készült szörpjeit és réteseit.
Újdonsággal jelentkezünk a családias környezetet kedvelő vendégeink részére. 6 - 30 vendég kényelmes kiszolgálására van lehetőségünk, melynek során a kemencében sült ételeken kivűl megkóstolhatják a gazda által készített házi sonkát, kolbászt és szalonnát, pálinkát,a nagy gonddal összeválogatott borkinálatot, kézműves házi csapolt sört és a háziasszony különleges egyedi recept alapján készült szörpjeit és réteseit.

Újdonsággal jelentkezünk a családias környezetet kedvelő vendégeink részére. 6 - 30 vendég kényelmes kiszolgálására van lehetőségünk, melynek során a kemencében sült ételeken kivűl megkóstolhatják a gazda által készített házi sonkát, kolbászt és szalonnát, pálinkát,a nagy gonddal összeválogatott borkinálatot, kézműves házi csapolt sört és a háziasszony különleges egyedi recept alapján készült szörpjeit és réteseit.