Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
A Katedrális Étterem igazán különleges helyet foglal el a város szívében, a mesés Szegedi Dóm alatt. A mesélő falak mellett mesterien tálalt ínycsiklandó fogások a legkényesebb ínyenceket is ámulatba ejtik: friss ízek és különleges ételtársítások közül válogathatnak az á la carte étlapról, ugyanakkor hívogató helyszínül szolgál egy baráti találkozó vagy business meeting keretein belül elfogyasztott ízletes ebédhez vagy vacsorához. A professzionális csapat a vendéglátás hagyományait 21. századi megközelítéssel és dinamizmussal fűszerezi, kreatív konyhával és a jelen kifinomult gasztronómiai kínálatával várja vendégeit, megjelenítve a mediterrán konyha ízei mellett a hagyományos magyar konyha legkiválóbb remekeit. Meleg nyári napokon ajánljuk figyelmükbe hangulatos teraszunkat a Dömötör-torony árnyékában.
A Katedrális Étterem igazán különleges helyet foglal el a város szívében, a mesés Szegedi Dóm alatt. A mesélő falak mellett mesterien tálalt ínycsiklandó fogások a legkényesebb ínyenceket is ámulatba ejtik: friss ízek és különleges ételtársítások közül válogathatnak az á la carte étlapról, ugyanakkor hívogató helyszínül szolgál egy baráti találkozó vagy business meeting keretein belül elfogyasztott ízletes ebédhez vagy vacsorához. A professzionális csapat a vendéglátás hagyományait 21. századi megközelítéssel és dinamizmussal fűszerezi, kreatív konyhával és a jelen kifinomult gasztronómiai kínálatával várja vendégeit, megjelenítve a mediterrán konyha ízei mellett a hagyományos magyar konyha legkiválóbb remekeit. Meleg nyári napokon ajánljuk figyelmükbe hangulatos teraszunkat a Dömötör-torony árnyékában.
A Katedrális Étterem igazán különleges helyet foglal el a város szívében, a mesés Szegedi Dóm alatt. A mesélő falak mellett mesterien tálalt ínycsiklandó fogások a legkényesebb ínyenceket is ámulatba ejtik: friss ízek és különleges ételtársítások közül válogathatnak az á la carte étlapról, ugyanakkor hívogató helyszínül szolgál egy baráti találkozó vagy business meeting keretein belül elfogyasztott ízletes ebédhez vagy vacsorához. A professzionális csapat a vendéglátás hagyományait 21. századi megközelítéssel és dinamizmussal fűszerezi, kreatív konyhával és a jelen kifinomult gasztronómiai kínálatával várja vendégeit, megjelenítve a mediterrán konyha ízei mellett a hagyományos magyar konyha legkiválóbb remekeit. Meleg nyári napokon ajánljuk figyelmükbe hangulatos teraszunkat a Dömötör-torony árnyékában.
Boraink a nyári napsugarat, az aranyló fürtöket, a tavaszi friss erőt és a termékeny földet rejtik palackba. Az eredmény: tiszta, gyümölcs ízű, zamatos borok, finom savtartalommal. A Katona Borház 1996 őszén alakult, amely felélesztette a családi hagyományokat. Pincészetünk jelenleg 45 hektáron termeszt szőlőt a Balaton déli oldalán, a Balatonboglári Borvidéken, 2006 óta pedig 1 hektárt művelünk Tokaj Hegyalján! A szőlőt boglári pincészetünkben dolgozzuk fel és érleljük is palackozásig, de van, hogy kierjedt boraink egy részét budafoki pincénkbe szállítjuk további kezelésre, érlelésre. Itt történik a palackozás és ezután az értékesítés is.
Boraink a nyári napsugarat, az aranyló fürtöket, a tavaszi friss erőt és a termékeny földet rejtik palackba. Az eredmény: tiszta, gyümölcs ízű, zamatos borok, finom savtartalommal. A Katona Borház 1996 őszén alakult, amely felélesztette a családi hagyományokat. Pincészetünk jelenleg 45 hektáron termeszt szőlőt a Balaton déli oldalán, a Balatonboglári Borvidéken, 2006 óta pedig 1 hektárt művelünk Tokaj Hegyalján! A szőlőt boglári pincészetünkben dolgozzuk fel és érleljük is palackozásig, de van, hogy kierjedt boraink egy részét budafoki pincénkbe szállítjuk további kezelésre, érlelésre. Itt történik a palackozás és ezután az értékesítés is.
Boraink a nyári napsugarat, az aranyló fürtöket, a tavaszi friss erőt és a termékeny földet rejtik palackba. Az eredmény: tiszta, gyümölcs ízű, zamatos borok, finom savtartalommal. A Katona Borház 1996 őszén alakult, amely felélesztette a családi hagyományokat. Pincészetünk jelenleg 45 hektáron termeszt szőlőt a Balaton déli oldalán, a Balatonboglári Borvidéken, 2006 óta pedig 1 hektárt művelünk Tokaj Hegyalján! A szőlőt boglári pincészetünkben dolgozzuk fel és érleljük is palackozásig, de van, hogy kierjedt boraink egy részét budafoki pincénkbe szállítjuk további kezelésre, érlelésre. Itt történik a palackozás és ezután az értékesítés is.