Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
A Balaton déli partjának lankáin fekvő borászatunk 7 éve készít díjnyertes borokat. Hisszük, hogy csak a tápanyagban és humuszban gazdag, élő és egészséges talaj adhatja a legjobb alapanyagot. A birtok életének minden területén törekszünk arra, hogy a lehető legkisebb ökológia lábnyommal létezzünk és dolgozzunk - a természet részeként. Minden döntésünkben a fenntarthatóságot helyezzük az első helyre, olyan apró részletek esetében is, mint a palack súlyának kiválasztása, a megújuló energiaellátás alkalmazása, a házi kovászos kenyér készítése vagy akár az egyszer használatos műanyagok elhagyása. Úgy érezzük, hogy ez a jó irány, örömmel indulunk el rajta.
A Balaton déli partjának lankáin fekvő borászatunk 7 éve készít díjnyertes borokat. Hisszük, hogy csak a tápanyagban és humuszban gazdag, élő és egészséges talaj adhatja a legjobb alapanyagot. A birtok életének minden területén törekszünk arra, hogy a lehető legkisebb ökológia lábnyommal létezzünk és dolgozzunk - a természet részeként. Minden döntésünkben a fenntarthatóságot helyezzük az első helyre, olyan apró részletek esetében is, mint a palack súlyának kiválasztása, a megújuló energiaellátás alkalmazása, a házi kovászos kenyér készítése vagy akár az egyszer használatos műanyagok elhagyása. Úgy érezzük, hogy ez a jó irány, örömmel indulunk el rajta.
A Balaton déli partjának lankáin fekvő borászatunk 7 éve készít díjnyertes borokat. Hisszük, hogy csak a tápanyagban és humuszban gazdag, élő és egészséges talaj adhatja a legjobb alapanyagot. A birtok életének minden területén törekszünk arra, hogy a lehető legkisebb ökológia lábnyommal létezzünk és dolgozzunk - a természet részeként. Minden döntésünkben a fenntarthatóságot helyezzük az első helyre, olyan apró részletek esetében is, mint a palack súlyának kiválasztása, a megújuló energiaellátás alkalmazása, a házi kovászos kenyér készítése vagy akár az egyszer használatos műanyagok elhagyása. Úgy érezzük, hogy ez a jó irány, örömmel indulunk el rajta.
A város egyik legjobb reggeliző helye, ahol minden nap saját készítésű pékáruval, baristánk által helyben pörkölt kávéval, ropogós szendvicsekkel és abbahagyhatatlan meleg ételekkel várunk. Ha délben érkezel, nemzetközi séfünk napi menüvel vár, melyet a lehető leghamarabb, a látványkonyhánkban készítünk el, kizárólag friss, tartósítószer mentes alapanyagokból. Lélegzetelállító panoráma, meghitt, családias hangulat a belváros szívében. A hely, ahová garantáltan visszatérsz.
A város egyik legjobb reggeliző helye, ahol minden nap saját készítésű pékáruval, baristánk által helyben pörkölt kávéval, ropogós szendvicsekkel és abbahagyhatatlan meleg ételekkel várunk. Ha délben érkezel, nemzetközi séfünk napi menüvel vár, melyet a lehető leghamarabb, a látványkonyhánkban készítünk el, kizárólag friss, tartósítószer mentes alapanyagokból. Lélegzetelállító panoráma, meghitt, családias hangulat a belváros szívében. A hely, ahová garantáltan visszatérsz.
A város egyik legjobb reggeliző helye, ahol minden nap saját készítésű pékáruval, baristánk által helyben pörkölt kávéval, ropogós szendvicsekkel és abbahagyhatatlan meleg ételekkel várunk. Ha délben érkezel, nemzetközi séfünk napi menüvel vár, melyet a lehető leghamarabb, a látványkonyhánkban készítünk el, kizárólag friss, tartósítószer mentes alapanyagokból. Lélegzetelállító panoráma, meghitt, családias hangulat a belváros szívében. A hely, ahová garantáltan visszatérsz.
Nádfedeles csárdánkba betérni több, mint egy éttermi megálló: ízletes időutazás Rózsa Sándor és Krúdy Gyula asztalához, ahol fenséges ízek nagy gondolatokat szültek. A Kukorica Csárda majd 40 éve fogadja a magyar konyha ízeire éhes vendégeket, hogy aztán jóllakassa és elvarázsolja őket páratlan népi-kulturális miliőjével.
Nádfedeles csárdánkba betérni több, mint egy éttermi megálló: ízletes időutazás Rózsa Sándor és Krúdy Gyula asztalához, ahol fenséges ízek nagy gondolatokat szültek. A Kukorica Csárda majd 40 éve fogadja a magyar konyha ízeire éhes vendégeket, hogy aztán jóllakassa és elvarázsolja őket páratlan népi-kulturális miliőjével.
Nádfedeles csárdánkba betérni több, mint egy éttermi megálló: ízletes időutazás Rózsa Sándor és Krúdy Gyula asztalához, ahol fenséges ízek nagy gondolatokat szültek. A Kukorica Csárda majd 40 éve fogadja a magyar konyha ízeire éhes vendégeket, hogy aztán jóllakassa és elvarázsolja őket páratlan népi-kulturális miliőjével.