Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Az Orsolya Pince egy kis családi birtok, ahol 4 dűlőn, 9 szőlőfajtából sok érdekes bort készítenek hagyományos eszközökkel, a minőséget szem előtt tartva. Az erjedést követően a borok tufapince mélyén, tölgyfahordókban érlelődnek. Pincénkben szeretettel várjuk a borkóstolásra vágyó érdeklődőket, maximum 20 főig. Megmutatjuk az aktuális palackban lévő tételeink mellett az érdekesebb hordómintákat is. A borok mellé hideg falatkákat tudunk biztosítani.
Az Orsolya Pince egy kis családi birtok, ahol 4 dűlőn, 9 szőlőfajtából sok érdekes bort készítenek hagyományos eszközökkel, a minőséget szem előtt tartva. Az erjedést követően a borok tufapince mélyén, tölgyfahordókban érlelődnek. Pincénkben szeretettel várjuk a borkóstolásra vágyó érdeklődőket, maximum 20 főig. Megmutatjuk az aktuális palackban lévő tételeink mellett az érdekesebb hordómintákat is. A borok mellé hideg falatkákat tudunk biztosítani.
Az Orsolya Pince egy kis családi birtok, ahol 4 dűlőn, 9 szőlőfajtából sok érdekes bort készítenek hagyományos eszközökkel, a minőséget szem előtt tartva. Az erjedést követően a borok tufapince mélyén, tölgyfahordókban érlelődnek. Pincénkben szeretettel várjuk a borkóstolásra vágyó érdeklődőket, maximum 20 főig. Megmutatjuk az aktuális palackban lévő tételeink mellett az érdekesebb hordómintákat is. A borok mellé hideg falatkákat tudunk biztosítani.
Pincészetünk családi vállalkozás. 1994 előtt, jó magyar család lévén Dédapám, Nagyapám saját maguknak, kis mennyiségben mindig készítettek bort. Ők csak saját tapasztalataikra hagyatkoztak , érzésből, saját ízlésüknek megfelelően borászkodtak. 1994 után Országh Zoltánt (Édesapámat) érintette meg a szakma szeretete és indult el a minőségi borászkodás útján. Akkor még 3 ha szőlőterülettel rendelkeztünk, legfőképpen Olaszrizlingre és Királyleánykára hagyatkoztunk, ezek a fajták alapozták meg a jövőnket. Édesapám fektette le az alapköveket és az alapelveket, melyek a mai napig jellemeznek minket. Egész gyermekkoromat a Bor mellet töltöttem, és ennek köszönhetően különleges kapcsolat alakult ki „Kettőnk” között.
Pincészetünk családi vállalkozás. 1994 előtt, jó magyar család lévén Dédapám, Nagyapám saját maguknak, kis mennyiségben mindig készítettek bort. Ők csak saját tapasztalataikra hagyatkoztak , érzésből, saját ízlésüknek megfelelően borászkodtak. 1994 után Országh Zoltánt (Édesapámat) érintette meg a szakma szeretete és indult el a minőségi borászkodás útján. Akkor még 3 ha szőlőterülettel rendelkeztünk, legfőképpen Olaszrizlingre és Királyleánykára hagyatkoztunk, ezek a fajták alapozták meg a jövőnket. Édesapám fektette le az alapköveket és az alapelveket, melyek a mai napig jellemeznek minket. Egész gyermekkoromat a Bor mellet töltöttem, és ennek köszönhetően különleges kapcsolat alakult ki „Kettőnk” között.
Pincészetünk családi vállalkozás. 1994 előtt, jó magyar család lévén Dédapám, Nagyapám saját maguknak, kis mennyiségben mindig készítettek bort. Ők csak saját tapasztalataikra hagyatkoztak , érzésből, saját ízlésüknek megfelelően borászkodtak. 1994 után Országh Zoltánt (Édesapámat) érintette meg a szakma szeretete és indult el a minőségi borászkodás útján. Akkor még 3 ha szőlőterülettel rendelkeztünk, legfőképpen Olaszrizlingre és Királyleánykára hagyatkoztunk, ezek a fajták alapozták meg a jövőnket. Édesapám fektette le az alapköveket és az alapelveket, melyek a mai napig jellemeznek minket. Egész gyermekkoromat a Bor mellet töltöttem, és ennek köszönhetően különleges kapcsolat alakult ki „Kettőnk” között.
A kultikus Ostrom utcai bár és étterem sok szeretettel várja régi és új törzsvendégeit egy finom koktélra, ínycsiklandó vacsorára és egy kellemes estére a pultnál. Az Oscar az igényeseknek szól… azoknak, akik szeretnek jókat beszélgetni, azoknak, akik tudják: ha betérnek hozzánk biztosan sok ismerős arccal találkozhatnak.
A kultikus Ostrom utcai bár és étterem sok szeretettel várja régi és új törzsvendégeit egy finom koktélra, ínycsiklandó vacsorára és egy kellemes estére a pultnál. Az Oscar az igényeseknek szól… azoknak, akik szeretnek jókat beszélgetni, azoknak, akik tudják: ha betérnek hozzánk biztosan sok ismerős arccal találkozhatnak.
A kultikus Ostrom utcai bár és étterem sok szeretettel várja régi és új törzsvendégeit egy finom koktélra, ínycsiklandó vacsorára és egy kellemes estére a pultnál. Az Oscar az igényeseknek szól… azoknak, akik szeretnek jókat beszélgetni, azoknak, akik tudják: ha betérnek hozzánk biztosan sok ismerős arccal találkozhatnak.
Pincénk, a Borzbár közel 250 fő befogadására alkalmas. A belső nagyteremben 100-150 fő fér el, itt szoktuk tartani a nagyobb rendezvényeket. A középső pultos rész inkább egy borozó hangulatát idézi, közel 50 fő részére. A terasz maga a csoda. A pince fűtött és jó szellőzésű. Az események, rendezvények mellé igény szerinti fogásokat, harapnivalót biztosítunk.
Pincénk, a Borzbár közel 250 fő befogadására alkalmas. A belső nagyteremben 100-150 fő fér el, itt szoktuk tartani a nagyobb rendezvényeket. A középső pultos rész inkább egy borozó hangulatát idézi, közel 50 fő részére. A terasz maga a csoda. A pince fűtött és jó szellőzésű. Az események, rendezvények mellé igény szerinti fogásokat, harapnivalót biztosítunk.
Pincénk, a Borzbár közel 250 fő befogadására alkalmas. A belső nagyteremben 100-150 fő fér el, itt szoktuk tartani a nagyobb rendezvényeket. A középső pultos rész inkább egy borozó hangulatát idézi, közel 50 fő részére. A terasz maga a csoda. A pince fűtött és jó szellőzésű. Az események, rendezvények mellé igény szerinti fogásokat, harapnivalót biztosítunk.
Borházunk Hajdúhadház külterületi szőlőskertjében, a Gáborkertben található. Tartalmas időtöltést és kikapcsolódási lehetőséget kínál mindazoknak, akik meg szeretnék ismerni a múlt egy szeletét. Bemutatjuk a szőlőtermesztés folyamatát, a szőlőművelés egyes munkafolyamatait, a régi és az új eszközöket. Megismerhetők a szőlőfajták, régiek és újak egyaránt , a szőlő feldolgozás és a borkészítés minden lényeges mozzanata.
Borházunk Hajdúhadház külterületi szőlőskertjében, a Gáborkertben található. Tartalmas időtöltést és kikapcsolódási lehetőséget kínál mindazoknak, akik meg szeretnék ismerni a múlt egy szeletét. Bemutatjuk a szőlőtermesztés folyamatát, a szőlőművelés egyes munkafolyamatait, a régi és az új eszközöket. Megismerhetők a szőlőfajták, régiek és újak egyaránt , a szőlő feldolgozás és a borkészítés minden lényeges mozzanata.
Borházunk Hajdúhadház külterületi szőlőskertjében, a Gáborkertben található. Tartalmas időtöltést és kikapcsolódási lehetőséget kínál mindazoknak, akik meg szeretnék ismerni a múlt egy szeletét. Bemutatjuk a szőlőtermesztés folyamatát, a szőlőművelés egyes munkafolyamatait, a régi és az új eszközöket. Megismerhetők a szőlőfajták, régiek és újak egyaránt , a szőlő feldolgozás és a borkészítés minden lényeges mozzanata.