Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.

A borászat a Villányi Borvidék közepén Siklóson, az Akasztófa dűlőben található. 7 ha szőlőterületen olaszrizling, kékfrankos, merlot, cabernet sauvignon és cabernet franc szőlőfajtákat termel. A vállalkozás saját szőlőterületein kívül bérmunkában szőlőművelést, bér borfeldolgozást, bér borpalackozást is végez. A borok megvásárolhatóak a borászatban, ahol előzetes egyeztetéssel borkóstolásra is van lehetőség, melyhez házi készítésű falatokat szolgálnak fel.
A borászat a Villányi Borvidék közepén Siklóson, az Akasztófa dűlőben található. 7 ha szőlőterületen olaszrizling, kékfrankos, merlot, cabernet sauvignon és cabernet franc szőlőfajtákat termel. A vállalkozás saját szőlőterületein kívül bérmunkában szőlőművelést, bér borfeldolgozást, bér borpalackozást is végez. A borok megvásárolhatóak a borászatban, ahol előzetes egyeztetéssel borkóstolásra is van lehetőség, melyhez házi készítésű falatokat szolgálnak fel.

A borászat a Villányi Borvidék közepén Siklóson, az Akasztófa dűlőben található. 7 ha szőlőterületen olaszrizling, kékfrankos, merlot, cabernet sauvignon és cabernet franc szőlőfajtákat termel. A vállalkozás saját szőlőterületein kívül bérmunkában szőlőművelést, bér borfeldolgozást, bér borpalackozást is végez. A borok megvásárolhatóak a borászatban, ahol előzetes egyeztetéssel borkóstolásra is van lehetőség, melyhez házi készítésű falatokat szolgálnak fel.

A csepeli Rizmajer Sörfőzde már több mint két évtizede gyárt kézműves söröket, amelyek különleges, egyedi ízvilágát, valamint minőségét a hagyományos, „konzervatív” sörfőző eljárások határozzák meg, melyek ugyanakkor kéz a kézben járnak a legújabb technológiák, innovatív eszközök és berendezések alkalmazásával. Sörfőzdénkben a sörök gyártásakor kizárólag természetes alapanyagokat használunk fel.
A csepeli Rizmajer Sörfőzde már több mint két évtizede gyárt kézműves söröket, amelyek különleges, egyedi ízvilágát, valamint minőségét a hagyományos, „konzervatív” sörfőző eljárások határozzák meg, melyek ugyanakkor kéz a kézben járnak a legújabb technológiák, innovatív eszközök és berendezések alkalmazásával. Sörfőzdénkben a sörök gyártásakor kizárólag természetes alapanyagokat használunk fel.

A csepeli Rizmajer Sörfőzde már több mint két évtizede gyárt kézműves söröket, amelyek különleges, egyedi ízvilágát, valamint minőségét a hagyományos, „konzervatív” sörfőző eljárások határozzák meg, melyek ugyanakkor kéz a kézben járnak a legújabb technológiák, innovatív eszközök és berendezések alkalmazásával. Sörfőzdénkben a sörök gyártásakor kizárólag természetes alapanyagokat használunk fel.