Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
A szögedi halászlé, mint fogalom, szinte egybeforrt a Roosevelt téri Halászcsárdával, népszerűbb és közismertebb nevén a Sótartóval. Az étterem neve fogalommá vált az elmúlt néhány évtized alatt nemcsak a városban, de országszerte, sőt az sem túlzás, ha azt állítjuk, hogy világszerte. Ha távoli vendég érkezik Szegedre, akkor vagy korábbi hallomásai alapján, vagy az itt élő ismerősök, rokonok invitálására biztos, hogy felkeresi a város egyik legismertebb és legnépszerűbb éttermét, a Roosevelt téri halászcsárdát.
A szögedi halászlé, mint fogalom, szinte egybeforrt a Roosevelt téri Halászcsárdával, népszerűbb és közismertebb nevén a Sótartóval. Az étterem neve fogalommá vált az elmúlt néhány évtized alatt nemcsak a városban, de országszerte, sőt az sem túlzás, ha azt állítjuk, hogy világszerte. Ha távoli vendég érkezik Szegedre, akkor vagy korábbi hallomásai alapján, vagy az itt élő ismerősök, rokonok invitálására biztos, hogy felkeresi a város egyik legismertebb és legnépszerűbb éttermét, a Roosevelt téri halászcsárdát.
A szögedi halászlé, mint fogalom, szinte egybeforrt a Roosevelt téri Halászcsárdával, népszerűbb és közismertebb nevén a Sótartóval. Az étterem neve fogalommá vált az elmúlt néhány évtized alatt nemcsak a városban, de országszerte, sőt az sem túlzás, ha azt állítjuk, hogy világszerte. Ha távoli vendég érkezik Szegedre, akkor vagy korábbi hallomásai alapján, vagy az itt élő ismerősök, rokonok invitálására biztos, hogy felkeresi a város egyik legismertebb és legnépszerűbb éttermét, a Roosevelt téri halászcsárdát.
Siófokon, a Szabadság téren egy mindig pezsgő, hangulatos hely várja a betérni vágyó városlakókat és turistákat: a Roxy Café & Restaurant. Rendszeresen megújuló étlapunk változatosságot hoz az állandó és állandóan változó vendégkör számára. Az étlapot böngésző választhat a frissensültek garmadájából, ugyanakkor pazar a pizzák és az olasz tésztakülönlegességek kínálata is. Ugyanezen igényességgel készült borlapról a konyha ízeihez párosuló borkínálatunkból választhat a vendég.
Siófokon, a Szabadság téren egy mindig pezsgő, hangulatos hely várja a betérni vágyó városlakókat és turistákat: a Roxy Café & Restaurant. Rendszeresen megújuló étlapunk változatosságot hoz az állandó és állandóan változó vendégkör számára. Az étlapot böngésző választhat a frissensültek garmadájából, ugyanakkor pazar a pizzák és az olasz tésztakülönlegességek kínálata is. Ugyanezen igényességgel készült borlapról a konyha ízeihez párosuló borkínálatunkból választhat a vendég.
Siófokon, a Szabadság téren egy mindig pezsgő, hangulatos hely várja a betérni vágyó városlakókat és turistákat: a Roxy Café & Restaurant. Rendszeresen megújuló étlapunk változatosságot hoz az állandó és állandóan változó vendégkör számára. Az étlapot böngésző választhat a frissensültek garmadájából, ugyanakkor pazar a pizzák és az olasz tésztakülönlegességek kínálata is. Ugyanezen igényességgel készült borlapról a konyha ízeihez párosuló borkínálatunkból választhat a vendég.
Közép-Európa egyik legmodernebb pezsgőgyára, amely a nagy múltú izsáki pezsgőüzemet felvásárolva 2009-ben jött létre. A pincészet Európa egyik legnagyobb ilyen üzeme. Kizárólag magyar alapanyagot használ fel, a több évszázados izsáki szőlő- és borkultúra hagyományaira támaszkodva működik. A pezsgők őshazájában, Franciaországban aratott sikert a pincészet a Szent István muskotályos pezsgőjével. A nevében királyi ital a zsűri értékelése szerint is kiváló kvalitásokkal rendelkezik, ezüstéremmel jutalmazták.
Közép-Európa egyik legmodernebb pezsgőgyára, amely a nagy múltú izsáki pezsgőüzemet felvásárolva 2009-ben jött létre. A pincészet Európa egyik legnagyobb ilyen üzeme. Kizárólag magyar alapanyagot használ fel, a több évszázados izsáki szőlő- és borkultúra hagyományaira támaszkodva működik. A pezsgők őshazájában, Franciaországban aratott sikert a pincészet a Szent István muskotályos pezsgőjével. A nevében királyi ital a zsűri értékelése szerint is kiváló kvalitásokkal rendelkezik, ezüstéremmel jutalmazták.
Közép-Európa egyik legmodernebb pezsgőgyára, amely a nagy múltú izsáki pezsgőüzemet felvásárolva 2009-ben jött létre. A pincészet Európa egyik legnagyobb ilyen üzeme. Kizárólag magyar alapanyagot használ fel, a több évszázados izsáki szőlő- és borkultúra hagyományaira támaszkodva működik. A pezsgők őshazájában, Franciaországban aratott sikert a pincészet a Szent István muskotályos pezsgőjével. A nevében királyi ital a zsűri értékelése szerint is kiváló kvalitásokkal rendelkezik, ezüstéremmel jutalmazták.
A mádi székhelyű Royal Tokaji a rendszerváltás után az elsők között jött létre magántulajdonú borászatként 1990-ben. Alapításakor 62 mádi szőlőművelő fogott össze külföldi üzletemberekkel a borvidék csodálatos értékeinek megmentéséért. A borászat alapvető filozófiai célkitűzése az volt, hogy a kiemelkedő minőségű Tokaji borok készítésével visszaszerezze a borvidék világhírnevét.
A mádi székhelyű Royal Tokaji a rendszerváltás után az elsők között jött létre magántulajdonú borászatként 1990-ben. Alapításakor 62 mádi szőlőművelő fogott össze külföldi üzletemberekkel a borvidék csodálatos értékeinek megmentéséért. A borászat alapvető filozófiai célkitűzése az volt, hogy a kiemelkedő minőségű Tokaji borok készítésével visszaszerezze a borvidék világhírnevét.
A mádi székhelyű Royal Tokaji a rendszerváltás után az elsők között jött létre magántulajdonú borászatként 1990-ben. Alapításakor 62 mádi szőlőművelő fogott össze külföldi üzletemberekkel a borvidék csodálatos értékeinek megmentéséért. A borászat alapvető filozófiai célkitűzése az volt, hogy a kiemelkedő minőségű Tokaji borok készítésével visszaszerezze a borvidék világhírnevét.
A ROYESFARM egyéni vállalkozás 2014 nyarán indult néhány fejőstehénnel a Balatontól 5 km-re található kis faluban, a Zánka közeli Szentantalfán. A háttér A termelő, Royes, gyermekkori álmát megvalósítva, sok kitartással, türelemmel, kemény munkával építette fel mai gazdaságát. Jelenleg a szabadtartásban élő több, mint 20 tejelő szarvasmarha szolgáltatja a különféle sajtok és más tejtermékek alapanyagát.
A ROYESFARM egyéni vállalkozás 2014 nyarán indult néhány fejőstehénnel a Balatontól 5 km-re található kis faluban, a Zánka közeli Szentantalfán. A háttér A termelő, Royes, gyermekkori álmát megvalósítva, sok kitartással, türelemmel, kemény munkával építette fel mai gazdaságát. Jelenleg a szabadtartásban élő több, mint 20 tejelő szarvasmarha szolgáltatja a különféle sajtok és más tejtermékek alapanyagát.
A ROYESFARM egyéni vállalkozás 2014 nyarán indult néhány fejőstehénnel a Balatontól 5 km-re található kis faluban, a Zánka közeli Szentantalfán. A háttér A termelő, Royes, gyermekkori álmát megvalósítva, sok kitartással, türelemmel, kemény munkával építette fel mai gazdaságát. Jelenleg a szabadtartásban élő több, mint 20 tejelő szarvasmarha szolgáltatja a különféle sajtok és más tejtermékek alapanyagát.