Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Birtokunk a Nivegy-völgyben, a Hegyestű lábánál található gazdálkodás, mely része a Balaton-felvidéki Nemzeti Parknak. A területünk közel 4 ha, mely új és régi telepítésű szőlőt, valamint 60 gyümölcsfát foglal magában. Saját gondozású 600 nm-es konyhakertünkben, több mint 30 különféle zöldség, és fűszernövény biztosítja a friss alapanyagot családunknak, és barátainknak. Az itt termesztett zöldségekből, gyümölcsökből, falusi vendégasztallal, házi készítésű ételekkel várunk, előre egyeztetett időpontban, vagy nyílt birtoknapjainkon. Rendszeresen szervezünk kirándulást, bicikli túrázást, vitorlázást is.
Birtokunk a Nivegy-völgyben, a Hegyestű lábánál található gazdálkodás, mely része a Balaton-felvidéki Nemzeti Parknak. A területünk közel 4 ha, mely új és régi telepítésű szőlőt, valamint 60 gyümölcsfát foglal magában. Saját gondozású 600 nm-es konyhakertünkben, több mint 30 különféle zöldség, és fűszernövény biztosítja a friss alapanyagot családunknak, és barátainknak. Az itt termesztett zöldségekből, gyümölcsökből, falusi vendégasztallal, házi készítésű ételekkel várunk, előre egyeztetett időpontban, vagy nyílt birtoknapjainkon. Rendszeresen szervezünk kirándulást, bicikli túrázást, vitorlázást is.
Birtokunk a Nivegy-völgyben, a Hegyestű lábánál található gazdálkodás, mely része a Balaton-felvidéki Nemzeti Parknak. A területünk közel 4 ha, mely új és régi telepítésű szőlőt, valamint 60 gyümölcsfát foglal magában. Saját gondozású 600 nm-es konyhakertünkben, több mint 30 különféle zöldség, és fűszernövény biztosítja a friss alapanyagot családunknak, és barátainknak. Az itt termesztett zöldségekből, gyümölcsökből, falusi vendégasztallal, házi készítésű ételekkel várunk, előre egyeztetett időpontban, vagy nyílt birtoknapjainkon. Rendszeresen szervezünk kirándulást, bicikli túrázást, vitorlázást is.
A Tahina Bite egyedi megoldást kínál a vegán gyorséttermi piacon belül; egészséges, növényi alapú fogásokat kínáló gyorsétterem. Étlapuk összeállításánál az inspirációt a Közel-Keleti konyha és a modern vegán trendek összekapcsolása adja. Kínálatukban megtalálhatóak többek között a már védjegyükké vált Hummusz vagy Baba Ghanouj, valamint falafel-alapú szendvicsek és tálak.
A Tahina Bite egyedi megoldást kínál a vegán gyorséttermi piacon belül; egészséges, növényi alapú fogásokat kínáló gyorsétterem. Étlapuk összeállításánál az inspirációt a Közel-Keleti konyha és a modern vegán trendek összekapcsolása adja. Kínálatukban megtalálhatóak többek között a már védjegyükké vált Hummusz vagy Baba Ghanouj, valamint falafel-alapú szendvicsek és tálak.
A Tahina Bite egyedi megoldást kínál a vegán gyorséttermi piacon belül; egészséges, növényi alapú fogásokat kínáló gyorsétterem. Étlapuk összeállításánál az inspirációt a Közel-Keleti konyha és a modern vegán trendek összekapcsolása adja. Kínálatukban megtalálhatóak többek között a már védjegyükké vált Hummusz vagy Baba Ghanouj, valamint falafel-alapú szendvicsek és tálak.
Vadonatúj, modern, a mai kor igényeinek megfelelően talán mondhatnánk, hogy Budapest legszebb és legszínvonalasabb biliárdszalonjaként várjuk a régi és az új vendégeket. Az alsó szinten 6 db snooker asztallal és 11 db Centurion pool asztallal, míg az emeleten 14 db Metró 9` pool asztallal, vagyis összesen 31 db asztallal várjuk a biliárdozni vágyókat közel 1200 m²-en.
Vadonatúj, modern, a mai kor igényeinek megfelelően talán mondhatnánk, hogy Budapest legszebb és legszínvonalasabb biliárdszalonjaként várjuk a régi és az új vendégeket. Az alsó szinten 6 db snooker asztallal és 11 db Centurion pool asztallal, míg az emeleten 14 db Metró 9` pool asztallal, vagyis összesen 31 db asztallal várjuk a biliárdozni vágyókat közel 1200 m²-en.
Vadonatúj, modern, a mai kor igényeinek megfelelően talán mondhatnánk, hogy Budapest legszebb és legszínvonalasabb biliárdszalonjaként várjuk a régi és az új vendégeket. Az alsó szinten 6 db snooker asztallal és 11 db Centurion pool asztallal, míg az emeleten 14 db Metró 9` pool asztallal, vagyis összesen 31 db asztallal várjuk a biliárdozni vágyókat közel 1200 m²-en.
A kitűnő friss minőségi alapanyagokból, tradicionális receptek alapján megfőzött ételeinkkel az elmúlt évek során egyre nagyobb ismertségre és jó hírnévre tettünk szert Budapesten. Étlapunk az indiai konyha legszélesebb választékát, több mint százféle specialitást kínál. Az indiai kulináris kalandozás mellett érezze jól magát elegáns indiai környezetben tágas, nagy légterű éttermünkben.
A kitűnő friss minőségi alapanyagokból, tradicionális receptek alapján megfőzött ételeinkkel az elmúlt évek során egyre nagyobb ismertségre és jó hírnévre tettünk szert Budapesten. Étlapunk az indiai konyha legszélesebb választékát, több mint százféle specialitást kínál. Az indiai kulináris kalandozás mellett érezze jól magát elegáns indiai környezetben tágas, nagy légterű éttermünkben.
A kitűnő friss minőségi alapanyagokból, tradicionális receptek alapján megfőzött ételeinkkel az elmúlt évek során egyre nagyobb ismertségre és jó hírnévre tettünk szert Budapesten. Étlapunk az indiai konyha legszélesebb választékát, több mint százféle specialitást kínál. Az indiai kulináris kalandozás mellett érezze jól magát elegáns indiai környezetben tágas, nagy légterű éttermünkben.
Tradicionális pincészet - Kézműves borok - Családias hangulat! Látogass el Hozzánk, és egy 500 éves pincerendszer mélyén kóstolhatod meg hordós és palackos tételeinket. A tradicionális ízek mellett felfedezheted újhordós borainkat is, a száraz boroktól kezdve az Aszúig. A hét minden napján nyitva vagyunk! Borvacsorához előzetes bejelentkezés szükséges!
Tradicionális pincészet - Kézműves borok - Családias hangulat! Látogass el Hozzánk, és egy 500 éves pincerendszer mélyén kóstolhatod meg hordós és palackos tételeinket. A tradicionális ízek mellett felfedezheted újhordós borainkat is, a száraz boroktól kezdve az Aszúig. A hét minden napján nyitva vagyunk! Borvacsorához előzetes bejelentkezés szükséges!
Tradicionális pincészet - Kézműves borok - Családias hangulat! Látogass el Hozzánk, és egy 500 éves pincerendszer mélyén kóstolhatod meg hordós és palackos tételeinket. A tradicionális ízek mellett felfedezheted újhordós borainkat is, a száraz boroktól kezdve az Aszúig. A hét minden napján nyitva vagyunk! Borvacsorához előzetes bejelentkezés szükséges!
Pincészetünk immáron 7 fajta borral várja a látogatókat száraz, félszáraz félédes fehér- és vörösborokkal. Valamint rozéval. Különleges borunk a mazsolán érlelt tramini, ami édes desszertbor, és 2 éves ászokolás után kerül palackba, valamint a félédes muskotályos nektár, ami illatával, finom savaival 2003 óta pincészetünk zászlóshajója. Csendes, meghitt helyen kóstolhat minőségi borokat.
Pincészetünk immáron 7 fajta borral várja a látogatókat száraz, félszáraz félédes fehér- és vörösborokkal. Valamint rozéval. Különleges borunk a mazsolán érlelt tramini, ami édes desszertbor, és 2 éves ászokolás után kerül palackba, valamint a félédes muskotályos nektár, ami illatával, finom savaival 2003 óta pincészetünk zászlóshajója. Csendes, meghitt helyen kóstolhat minőségi borokat.
Pincészetünk immáron 7 fajta borral várja a látogatókat száraz, félszáraz félédes fehér- és vörösborokkal. Valamint rozéval. Különleges borunk a mazsolán érlelt tramini, ami édes desszertbor, és 2 éves ászokolás után kerül palackba, valamint a félédes muskotályos nektár, ami illatával, finom savaival 2003 óta pincészetünk zászlóshajója. Csendes, meghitt helyen kóstolhat minőségi borokat.
Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.
Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.
Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.