Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
A Tarjányi Pince Eger egyik legmodernebb technológiával rendelkező, legszebb kis pincéje, ami az egri Kistályai úti pincesor fölötti szép helyen fekszik, gyönyörű panorámával. Büszkeségünk a 35 fős kóstolóterem, a kemence, a sparhelt, a szőlőlugas 25 főre és persze a Naplemente Néző Pad a nagy diófa alatt, továbbá a 20,5 hektár szőlőterület a Grand Superior besorolású Pajdos-dűlőben.
A Tarjányi Pince Eger egyik legmodernebb technológiával rendelkező, legszebb kis pincéje, ami az egri Kistályai úti pincesor fölötti szép helyen fekszik, gyönyörű panorámával. Büszkeségünk a 35 fős kóstolóterem, a kemence, a sparhelt, a szőlőlugas 25 főre és persze a Naplemente Néző Pad a nagy diófa alatt, továbbá a 20,5 hektár szőlőterület a Grand Superior besorolású Pajdos-dűlőben.
A Tarjányi Pince Eger egyik legmodernebb technológiával rendelkező, legszebb kis pincéje, ami az egri Kistályai úti pincesor fölötti szép helyen fekszik, gyönyörű panorámával. Büszkeségünk a 35 fős kóstolóterem, a kemence, a sparhelt, a szőlőlugas 25 főre és persze a Naplemente Néző Pad a nagy diófa alatt, továbbá a 20,5 hektár szőlőterület a Grand Superior besorolású Pajdos-dűlőben.
Tarka Boci Portánkat 2003-ban alapítottuk, azóta, persze változó lendülettel, épül és bővül. Festői dombhátakon és völgyekben legelnek állataink, ódon hangulatú parasztházunk tiszta szobájából alakítottuk ki vendégszobánkat. Gazdaságunk a kezdetek óta tanúsított biogazdaság. Portánkon a sokféleség jellemző, alapvetően az önellátásra és helyi termékek előállítására törekszünk, ezen termékeink kerülnek vásárlóink kosarába és vendégeink asztalára is. Portánkon előállított kézműves termékeink helyi alapanyagok felhasználásával készülnek.
Tarka Boci Portánkat 2003-ban alapítottuk, azóta, persze változó lendülettel, épül és bővül. Festői dombhátakon és völgyekben legelnek állataink, ódon hangulatú parasztházunk tiszta szobájából alakítottuk ki vendégszobánkat. Gazdaságunk a kezdetek óta tanúsított biogazdaság. Portánkon a sokféleség jellemző, alapvetően az önellátásra és helyi termékek előállítására törekszünk, ezen termékeink kerülnek vásárlóink kosarába és vendégeink asztalára is. Portánkon előállított kézműves termékeink helyi alapanyagok felhasználásával készülnek.
Tarka Boci Portánkat 2003-ban alapítottuk, azóta, persze változó lendülettel, épül és bővül. Festői dombhátakon és völgyekben legelnek állataink, ódon hangulatú parasztházunk tiszta szobájából alakítottuk ki vendégszobánkat. Gazdaságunk a kezdetek óta tanúsított biogazdaság. Portánkon a sokféleség jellemző, alapvetően az önellátásra és helyi termékek előállítására törekszünk, ezen termékeink kerülnek vásárlóink kosarába és vendégeink asztalára is. Portánkon előállított kézműves termékeink helyi alapanyagok felhasználásával készülnek.
Az önkiszolgáló étteremben gondoskodunk a finom ízekről és minőségi ételekről. Reggel frissen készített reggelikkel, napközben készétellel és frissensülttel várjuk vendégeinket. Ellentétben a gyorsbüfékkel, nálunk családias hangulatban fogyaszthatja friss ételeinket, amelyek között minden nap megtalálhatók fogyókúrás, illetve vegetáriánus ételek is. Célunk, hogy elfogadható áron minőségi ételeket készítsünk és szolgáljunk fel kedves vendégeinknek.
Az önkiszolgáló étteremben gondoskodunk a finom ízekről és minőségi ételekről. Reggel frissen készített reggelikkel, napközben készétellel és frissensülttel várjuk vendégeinket. Ellentétben a gyorsbüfékkel, nálunk családias hangulatban fogyaszthatja friss ételeinket, amelyek között minden nap megtalálhatók fogyókúrás, illetve vegetáriánus ételek is. Célunk, hogy elfogadható áron minőségi ételeket készítsünk és szolgáljunk fel kedves vendégeinknek.
Az önkiszolgáló étteremben gondoskodunk a finom ízekről és minőségi ételekről. Reggel frissen készített reggelikkel, napközben készétellel és frissensülttel várjuk vendégeinket. Ellentétben a gyorsbüfékkel, nálunk családias hangulatban fogyaszthatja friss ételeinket, amelyek között minden nap megtalálhatók fogyókúrás, illetve vegetáriánus ételek is. Célunk, hogy elfogadható áron minőségi ételeket készítsünk és szolgáljunk fel kedves vendégeinknek.
TasteVino Borbár & Vinotéka Sopronban. A név egyértelműen tükrözi a hely szellemét. A francia elegancia és a mediterrán lazaság egy helyen jelenik meg, mely elnevezés egyben a tulajdonos szakmájára a sommelier-re is utal. Ez egy olyan hely Sopronban, ahol a borkultúra terjesztésén túl, egyszerűen jól érzik magukat az emberek!
TasteVino Borbár & Vinotéka Sopronban. A név egyértelműen tükrözi a hely szellemét. A francia elegancia és a mediterrán lazaság egy helyen jelenik meg, mely elnevezés egyben a tulajdonos szakmájára a sommelier-re is utal. Ez egy olyan hely Sopronban, ahol a borkultúra terjesztésén túl, egyszerűen jól érzik magukat az emberek!
TasteVino Borbár & Vinotéka Sopronban. A név egyértelműen tükrözi a hely szellemét. A francia elegancia és a mediterrán lazaság egy helyen jelenik meg, mely elnevezés egyben a tulajdonos szakmájára a sommelier-re is utal. Ez egy olyan hely Sopronban, ahol a borkultúra terjesztésén túl, egyszerűen jól érzik magukat az emberek!
Etyeki borászatunk 1994-ben alakult ahol kiváló etyeki borokat állítunk elő a zömében saját 7 hektáros területről. Az Etyek és környéki szőlő területek évi 70-80 mázsa korlátozott termésátlaggal, korszerű, tiszta technológiával készült kiváló minőségű etyeki borok előállítására alkalmasak. Etyek határában lévő pincészetünkben borvásárlásra nyílik lehetőség az év minden napján. Itt kiváló minőségű etyeki borainkat megvásárolhatja, akár üveges kiszerelésben akár folyó bor formájában.
Etyeki borászatunk 1994-ben alakult ahol kiváló etyeki borokat állítunk elő a zömében saját 7 hektáros területről. Az Etyek és környéki szőlő területek évi 70-80 mázsa korlátozott termésátlaggal, korszerű, tiszta technológiával készült kiváló minőségű etyeki borok előállítására alkalmasak. Etyek határában lévő pincészetünkben borvásárlásra nyílik lehetőség az év minden napján. Itt kiváló minőségű etyeki borainkat megvásárolhatja, akár üveges kiszerelésben akár folyó bor formájában.
Etyeki borászatunk 1994-ben alakult ahol kiváló etyeki borokat állítunk elő a zömében saját 7 hektáros területről. Az Etyek és környéki szőlő területek évi 70-80 mázsa korlátozott termésátlaggal, korszerű, tiszta technológiával készült kiváló minőségű etyeki borok előállítására alkalmasak. Etyek határában lévő pincészetünkben borvásárlásra nyílik lehetőség az év minden napján. Itt kiváló minőségű etyeki borainkat megvásárolhatja, akár üveges kiszerelésben akár folyó bor formájában.