Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.
A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.
A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.
Ötvözzük a hagyományokra, megérzésekre épült szőlőtermesztést az új technológiával. 55 hektáron gazdálkodunk a tolnai borrégióban. A borkészítést, természeti folyamatként kezeljük, ahol az adottságokat kiemeljük, megtartva a fajta jellegzetességét. Sok érdekes, egyedi terméket készítünk, mindenki talál nálunk “testreszabott” finomságot.
Ötvözzük a hagyományokra, megérzésekre épült szőlőtermesztést az új technológiával. 55 hektáron gazdálkodunk a tolnai borrégióban. A borkészítést, természeti folyamatként kezeljük, ahol az adottságokat kiemeljük, megtartva a fajta jellegzetességét. Sok érdekes, egyedi terméket készítünk, mindenki talál nálunk “testreszabott” finomságot.
Ötvözzük a hagyományokra, megérzésekre épült szőlőtermesztést az új technológiával. 55 hektáron gazdálkodunk a tolnai borrégióban. A borkészítést, természeti folyamatként kezeljük, ahol az adottságokat kiemeljük, megtartva a fajta jellegzetességét. Sok érdekes, egyedi terméket készítünk, mindenki talál nálunk “testreszabott” finomságot.
Borászatunk a Duna-Tisza közén, a 44-es főút mellett Kecskemét várostól 18 km-re helyezkedik el, az egykori Koháry István főnemes birtokán és 1990. január 1. óta működik a jelenlegi formában. Fő profilja a szőlőfeldolgozás, borászat. A borászati tevékenységet az idő előre haladtával egyéb élelmiszeripari termékek gyártása egészítette ki. Ma már az értékesítésük nagy részét teszi ki ez a termékkör. Ezek közül a legismertebb a híres Piroska gyümölcsszörpcsalád és a közkedvelt Tini alkoholmentes pezsgőcsalád.
Borászatunk a Duna-Tisza közén, a 44-es főút mellett Kecskemét várostól 18 km-re helyezkedik el, az egykori Koháry István főnemes birtokán és 1990. január 1. óta működik a jelenlegi formában. Fő profilja a szőlőfeldolgozás, borászat. A borászati tevékenységet az idő előre haladtával egyéb élelmiszeripari termékek gyártása egészítette ki. Ma már az értékesítésük nagy részét teszi ki ez a termékkör. Ezek közül a legismertebb a híres Piroska gyümölcsszörpcsalád és a közkedvelt Tini alkoholmentes pezsgőcsalád.
Borászatunk a Duna-Tisza közén, a 44-es főút mellett Kecskemét várostól 18 km-re helyezkedik el, az egykori Koháry István főnemes birtokán és 1990. január 1. óta működik a jelenlegi formában. Fő profilja a szőlőfeldolgozás, borászat. A borászati tevékenységet az idő előre haladtával egyéb élelmiszeripari termékek gyártása egészítette ki. Ma már az értékesítésük nagy részét teszi ki ez a termékkör. Ezek közül a legismertebb a híres Piroska gyümölcsszörpcsalád és a közkedvelt Tini alkoholmentes pezsgőcsalád.
A Szikszai Pálinka Manufaktúrát 2010-ben indítottuk, és hamar híre ment a nálunk készült jó minőségű pálinkának. A főzde Kékcsén épült, könnyen megtalálható. Tiszakanyár, vagy a B.A.Z.-megyéből érkezőknek, az első épület bal kéztől. Kisvárda, 4-es sz. főút felől pedig értelemszerűen az utolsó épület az út mentén jobbra.
A Szikszai Pálinka Manufaktúrát 2010-ben indítottuk, és hamar híre ment a nálunk készült jó minőségű pálinkának. A főzde Kékcsén épült, könnyen megtalálható. Tiszakanyár, vagy a B.A.Z.-megyéből érkezőknek, az első épület bal kéztől. Kisvárda, 4-es sz. főút felől pedig értelemszerűen az utolsó épület az út mentén jobbra.
A Szikszai Pálinka Manufaktúrát 2010-ben indítottuk, és hamar híre ment a nálunk készült jó minőségű pálinkának. A főzde Kékcsén épült, könnyen megtalálható. Tiszakanyár, vagy a B.A.Z.-megyéből érkezőknek, az első épület bal kéztől. Kisvárda, 4-es sz. főút felől pedig értelemszerűen az utolsó épület az út mentén jobbra.
Szeretettel várjuk lovasberényi pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok. Ezeken a rendezvényeken, borkóstolásokon részletes szakmai információt adok az általam termelt borok paramétereiről, készítésük technológiájáról, miközben vendégeinknek lehetőséget adunk arra, hogy meg is ízleljék azokat. Így később könnyebb kiválasztani, hogy melyik borból kívánnak fogyasztani, vagy vásárolni.
Szeretettel várjuk lovasberényi pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok. Ezeken a rendezvényeken, borkóstolásokon részletes szakmai információt adok az általam termelt borok paramétereiről, készítésük technológiájáról, miközben vendégeinknek lehetőséget adunk arra, hogy meg is ízleljék azokat. Így később könnyebb kiválasztani, hogy melyik borból kívánnak fogyasztani, vagy vásárolni.
Szeretettel várjuk lovasberényi pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok. Ezeken a rendezvényeken, borkóstolásokon részletes szakmai információt adok az általam termelt borok paramétereiről, készítésük technológiájáról, miközben vendégeinknek lehetőséget adunk arra, hogy meg is ízleljék azokat. Így később könnyebb kiválasztani, hogy melyik borból kívánnak fogyasztani, vagy vásárolni.