Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
A Szomszéd Bisztró és közösségi tér egy olyan hely, ahol jó enni, inni, beszélgetni. Lehet egy baráti beszélgetés egy kemencés pizza mellett, gourmet vacsora az ízek szerelmeseinek, céges megbeszélés vagy rendezvény, ízelítő a magyar tervezők világából – lényeg, hogy nálunk mindenki megtalálja a helyét.
A Szomszéd Bisztró és közösségi tér egy olyan hely, ahol jó enni, inni, beszélgetni. Lehet egy baráti beszélgetés egy kemencés pizza mellett, gourmet vacsora az ízek szerelmeseinek, céges megbeszélés vagy rendezvény, ízelítő a magyar tervezők világából – lényeg, hogy nálunk mindenki megtalálja a helyét.
A Szomszéd Bisztró és közösségi tér egy olyan hely, ahol jó enni, inni, beszélgetni. Lehet egy baráti beszélgetés egy kemencés pizza mellett, gourmet vacsora az ízek szerelmeseinek, céges megbeszélés vagy rendezvény, ízelítő a magyar tervezők világából – lényeg, hogy nálunk mindenki megtalálja a helyét.
Gyere el és fedezd fel a tereinket: a kényelmes éttermet, a kis kávézó teraszt és a nagy-nagy udvart. Tűzrőlpattant fast casual étterem Csopakon, a falu központjában. Friss, helyi alapanyagok, Yagoona, kemence és grill, bitang blues bulik és laza együttlétek, nagy kert nyáron, kandallós belső tér télen.
Gyere el és fedezd fel a tereinket: a kényelmes éttermet, a kis kávézó teraszt és a nagy-nagy udvart. Tűzrőlpattant fast casual étterem Csopakon, a falu központjában. Friss, helyi alapanyagok, Yagoona, kemence és grill, bitang blues bulik és laza együttlétek, nagy kert nyáron, kandallós belső tér télen.
Gyere el és fedezd fel a tereinket: a kényelmes éttermet, a kis kávézó teraszt és a nagy-nagy udvart. Tűzrőlpattant fast casual étterem Csopakon, a falu központjában. Friss, helyi alapanyagok, Yagoona, kemence és grill, bitang blues bulik és laza együttlétek, nagy kert nyáron, kandallós belső tér télen.
Cégünk egy családi Pincészet Mátraalján, jelenleg 25 hektáros területen gazdálkodunk. A Pincészetnél lehetőség van belepillantani a munkafolyamatokba, pincetúránk szerves része az üzem megismerése és a borok külön stádiumban való kóstolása. Céges rendezvények, borvacsorák és kóstolók a hét minden napján lehetségesek, előre egyeztetett időpontban. A pincészet nyitvatartási idejében a héten bármikor van lehetőség palackos és folyó bor vásárlásra.
Cégünk egy családi Pincészet Mátraalján, jelenleg 25 hektáros területen gazdálkodunk. A Pincészetnél lehetőség van belepillantani a munkafolyamatokba, pincetúránk szerves része az üzem megismerése és a borok külön stádiumban való kóstolása. Céges rendezvények, borvacsorák és kóstolók a hét minden napján lehetségesek, előre egyeztetett időpontban. A pincészet nyitvatartási idejében a héten bármikor van lehetőség palackos és folyó bor vásárlásra.
Cégünk egy családi Pincészet Mátraalján, jelenleg 25 hektáros területen gazdálkodunk. A Pincészetnél lehetőség van belepillantani a munkafolyamatokba, pincetúránk szerves része az üzem megismerése és a borok külön stádiumban való kóstolása. Céges rendezvények, borvacsorák és kóstolók a hét minden napján lehetségesek, előre egyeztetett időpontban. A pincészet nyitvatartási idejében a héten bármikor van lehetőség palackos és folyó bor vásárlásra.
A Szöllősi Pincészet historikus hangulatú pincéjét még gróf Zichy Miklós építtette 1830-ban. Helyreállításával az egyik legszebb földalatti bortároló jött létre, benne a régi hagyomány találkozik a legkorszerűbb technológiával. A pince klímája is tökéletes, 160 hektoliter barrique tölgyfahordóban és 3500 hektoliter hűthető rozsdamentes fémtartályban érlelődnek a szebbnél szebb borok, melyek a Neszmélyi-borvidéken termő szőlőkből készülnek.
A Szöllősi Pincészet historikus hangulatú pincéjét még gróf Zichy Miklós építtette 1830-ban. Helyreállításával az egyik legszebb földalatti bortároló jött létre, benne a régi hagyomány találkozik a legkorszerűbb technológiával. A pince klímája is tökéletes, 160 hektoliter barrique tölgyfahordóban és 3500 hektoliter hűthető rozsdamentes fémtartályban érlelődnek a szebbnél szebb borok, melyek a Neszmélyi-borvidéken termő szőlőkből készülnek.
A Szöllősi Pincészet historikus hangulatú pincéjét még gróf Zichy Miklós építtette 1830-ban. Helyreállításával az egyik legszebb földalatti bortároló jött létre, benne a régi hagyomány találkozik a legkorszerűbb technológiával. A pince klímája is tökéletes, 160 hektoliter barrique tölgyfahordóban és 3500 hektoliter hűthető rozsdamentes fémtartályban érlelődnek a szebbnél szebb borok, melyek a Neszmélyi-borvidéken termő szőlőkből készülnek.