Turizmus Program

Fénykiállítások

Kék Zónák

Csoki workshop

Előszilveszteri gálavacsora

Európa-élményközpont

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Gasztronómia

Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.

Népszerűség

Naponta több, mint harmincféle süteménnyel várják vendégeiket Békés városában a Juhász Cukrászdában, melyek közt megtaláhatók mind a hagyományos, mind a saját recept alapján készült házi sütemények. A családi vállalkozás mindig a kiváló minőségre törekszik.

Naponta több, mint harmincféle süteménnyel várják vendégeiket Békés városában a Juhász Cukrászdában, melyek közt megtaláhatók mind a hagyományos, mind a saját recept alapján készült házi sütemények. A családi vállalkozás mindig a kiváló minőségre törekszik.

Naponta több, mint harmincféle süteménnyel várják vendégeiket Békés városában a Juhász Cukrászdában, melyek közt megtaláhatók mind a hagyományos, mind a saját recept alapján készült házi sütemények. A családi vállalkozás mindig a kiváló minőségre törekszik.

A festői szépségű birtokon felépített látványborászatban a minőségi borokat korszerű technológiai berendezések segítségével állítják elő. A borászat palackozott nedűit olyan ismert szőlőfajtákból készítik, mint a chardonnay, sauvignon blanc vagy cabernet sauvignon.

A festői szépségű birtokon felépített látványborászatban a minőségi borokat korszerű technológiai berendezések segítségével állítják elő. A borászat palackozott nedűit olyan ismert szőlőfajtákból készítik, mint a chardonnay, sauvignon blanc vagy cabernet sauvignon.

A festői szépségű birtokon felépített látványborászatban a minőségi borokat korszerű technológiai berendezések segítségével állítják elő. A borászat palackozott nedűit olyan ismert szőlőfajtákból készítik, mint a chardonnay, sauvignon blanc vagy cabernet sauvignon.

Keszeg-Ér Vendéglő házias ételekkel Markotabödögén.

Keszeg-Ér Vendéglő házias ételekkel Markotabödögén.

Keszeg-Ér Vendéglő házias ételekkel Markotabödögén.

Üzletünket a 6. kerületben, közel az Andrássy úthoz, a Jókai u. 1. szám alatt találjátok, ahol megkóstolhatjátok Zsófi által készített kézműves cupcakejeinket, isteni kávéinkat és más népszerű finomságainkat, legyen szó reggeliről, nasiról vagy egy kis munka utáni lazításról. Az üzlet galériája kiváló helyszínként funkcionál szülinapi partikhoz, baráti összejövetelekhez, vagy workshopokhoz.

Üzletünket a 6. kerületben, közel az Andrássy úthoz, a Jókai u. 1. szám alatt találjátok, ahol megkóstolhatjátok Zsófi által készített kézműves cupcakejeinket, isteni kávéinkat és más népszerű finomságainkat, legyen szó reggeliről, nasiról vagy egy kis munka utáni lazításról. Az üzlet galériája kiváló helyszínként funkcionál szülinapi partikhoz, baráti összejövetelekhez, vagy workshopokhoz.

Üzletünket a 6. kerületben, közel az Andrássy úthoz, a Jókai u. 1. szám alatt találjátok, ahol megkóstolhatjátok Zsófi által készített kézműves cupcakejeinket, isteni kávéinkat és más népszerű finomságainkat, legyen szó reggeliről, nasiról vagy egy kis munka utáni lazításról. Az üzlet galériája kiváló helyszínként funkcionál szülinapi partikhoz, baráti összejövetelekhez, vagy workshopokhoz.

Kisüsti pálinka főzde. A kisüsti pálinka készítésének, azaz a gyümölcscefre lepárlásának a legrégibb módszere, amely a hozzá használt, viszonylag kis méretű üstökről kapta a nevét. A tradicionális kisüsti módszerrel kiváló pálinka készül, így aztán nem vitatható a bakonyszentiváni pálinka kifőzde létjogosultsága. Magas értéket képvisel, sok esetben egyedi, kiváló minőséget ad. A kisüsti pálinka fontos jellemzője fajsúlyossága, íz- és illatgazdagsága, és a világos, tiszta aromák.

Kisüsti pálinka főzde. A kisüsti pálinka készítésének, azaz a gyümölcscefre lepárlásának a legrégibb módszere, amely a hozzá használt, viszonylag kis méretű üstökről kapta a nevét. A tradicionális kisüsti módszerrel kiváló pálinka készül, így aztán nem vitatható a bakonyszentiváni pálinka kifőzde létjogosultsága. Magas értéket képvisel, sok esetben egyedi, kiváló minőséget ad. A kisüsti pálinka fontos jellemzője fajsúlyossága, íz- és illatgazdagsága, és a világos, tiszta aromák.

Kisüsti pálinka főzde. A kisüsti pálinka készítésének, azaz a gyümölcscefre lepárlásának a legrégibb módszere, amely a hozzá használt, viszonylag kis méretű üstökről kapta a nevét. A tradicionális kisüsti módszerrel kiváló pálinka készül, így aztán nem vitatható a bakonyszentiváni pálinka kifőzde létjogosultsága. Magas értéket képvisel, sok esetben egyedi, kiváló minőséget ad. A kisüsti pálinka fontos jellemzője fajsúlyossága, íz- és illatgazdagsága, és a világos, tiszta aromák.

Lanka Pincészet Ceglédbercelen.

Lanka Pincészet Ceglédbercelen.

Lanka Pincészet Ceglédbercelen.

A Léránt család szőlőműveléssel és borkészítéssel kapcsolatos emlékei 1890-es évektől datálhatóak, ekkor építette meg Léránt György a borospincéjét, és telepítette a szőlőbirtokát. Ekkor még a települést Nemestördemicznek hívták, és a falu lakossága alig haladta meg a körülbelül 200 lelket. Akkor még maga sem gondolta, hogy majd a dédunokái is ezt a keserédes, egész embert kívánó hivatást továbbviszik…

A Léránt család szőlőműveléssel és borkészítéssel kapcsolatos emlékei 1890-es évektől datálhatóak, ekkor építette meg Léránt György a borospincéjét, és telepítette a szőlőbirtokát. Ekkor még a települést Nemestördemicznek hívták, és a falu lakossága alig haladta meg a körülbelül 200 lelket. Akkor még maga sem gondolta, hogy majd a dédunokái is ezt a keserédes, egész embert kívánó hivatást továbbviszik…

A Léránt család szőlőműveléssel és borkészítéssel kapcsolatos emlékei 1890-es évektől datálhatóak, ekkor építette meg Léránt György a borospincéjét, és telepítette a szőlőbirtokát. Ekkor még a települést Nemestördemicznek hívták, és a falu lakossága alig haladta meg a körülbelül 200 lelket. Akkor még maga sem gondolta, hogy majd a dédunokái is ezt a keserédes, egész embert kívánó hivatást továbbviszik…

Megújult belső terekkel, légkondícionált helyiségekkel, szezonális terasszal, magyaros és nemzetközi ízekkel várjuk betérő vendégeinket. Napi menüajánlatunk mellett tekintse meg színes ital- és ételválasztékunkat. Rendezvények, születésnapi partik lebonyolítását is vállaljuk 22 fős különtermünkben.

Megújult belső terekkel, légkondícionált helyiségekkel, szezonális terasszal, magyaros és nemzetközi ízekkel várjuk betérő vendégeinket. Napi menüajánlatunk mellett tekintse meg színes ital- és ételválasztékunkat. Rendezvények, születésnapi partik lebonyolítását is vállaljuk 22 fős különtermünkben.

Megújult belső terekkel, légkondícionált helyiségekkel, szezonális terasszal, magyaros és nemzetközi ízekkel várjuk betérő vendégeinket. Napi menüajánlatunk mellett tekintse meg színes ital- és ételválasztékunkat. Rendezvények, születésnapi partik lebonyolítását is vállaljuk 22 fős különtermünkben.

A cukrászda nevéhez igazodva a gyermekek és gyermekes szülőknek lett kialakítva.

A cukrászda nevéhez igazodva a gyermekek és gyermekes szülőknek lett kialakítva.

A cukrászda nevéhez igazodva a gyermekek és gyermekes szülőknek lett kialakítva.

1987-ben építettük vendéglőnket, melyet évről - évre bővítettünk, szépítettünk, megtartva Hollókő régi hagyományát, hisz ebben a miliőben szeretnénk mi is megtartani a hollókői emberek évszázadok óta megőrzött, megszokott és továbbadott vendégszeretetét. Vendéglőnket a Magyar Nemzeti Gasztronómia Szövetség Védnöki Táblával jutalmazta.

1987-ben építettük vendéglőnket, melyet évről - évre bővítettünk, szépítettünk, megtartva Hollókő régi hagyományát, hisz ebben a miliőben szeretnénk mi is megtartani a hollókői emberek évszázadok óta megőrzött, megszokott és továbbadott vendégszeretetét. Vendéglőnket a Magyar Nemzeti Gasztronómia Szövetség Védnöki Táblával jutalmazta.

1987-ben építettük vendéglőnket, melyet évről - évre bővítettünk, szépítettünk, megtartva Hollókő régi hagyományát, hisz ebben a miliőben szeretnénk mi is megtartani a hollókői emberek évszázadok óta megőrzött, megszokott és továbbadott vendégszeretetét. Vendéglőnket a Magyar Nemzeti Gasztronómia Szövetség Védnöki Táblával jutalmazta.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Szilveszter Hévízen a Bonvitalban ünnepi programokkal és wellnessel
Szilveszter Hévízen a Bonvitalban ünnepi programokkal és wellnessel

Legjobb élmények