Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Üzletünket a 6. kerületben, közel az Andrássy úthoz, a Jókai u. 1. szám alatt találjátok, ahol megkóstolhatjátok Zsófi által készített kézműves cupcakejeinket, isteni kávéinkat és más népszerű finomságainkat, legyen szó reggeliről, nasiról vagy egy kis munka utáni lazításról. Az üzlet galériája kiváló helyszínként funkcionál szülinapi partikhoz, baráti összejövetelekhez, vagy workshopokhoz.
Üzletünket a 6. kerületben, közel az Andrássy úthoz, a Jókai u. 1. szám alatt találjátok, ahol megkóstolhatjátok Zsófi által készített kézműves cupcakejeinket, isteni kávéinkat és más népszerű finomságainkat, legyen szó reggeliről, nasiról vagy egy kis munka utáni lazításról. Az üzlet galériája kiváló helyszínként funkcionál szülinapi partikhoz, baráti összejövetelekhez, vagy workshopokhoz.
Üzletünket a 6. kerületben, közel az Andrássy úthoz, a Jókai u. 1. szám alatt találjátok, ahol megkóstolhatjátok Zsófi által készített kézműves cupcakejeinket, isteni kávéinkat és más népszerű finomságainkat, legyen szó reggeliről, nasiról vagy egy kis munka utáni lazításról. Az üzlet galériája kiváló helyszínként funkcionál szülinapi partikhoz, baráti összejövetelekhez, vagy workshopokhoz.
Kisüsti pálinka főzde. A kisüsti pálinka készítésének, azaz a gyümölcscefre lepárlásának a legrégibb módszere, amely a hozzá használt, viszonylag kis méretű üstökről kapta a nevét. A tradicionális kisüsti módszerrel kiváló pálinka készül, így aztán nem vitatható a bakonyszentiváni pálinka kifőzde létjogosultsága. Magas értéket képvisel, sok esetben egyedi, kiváló minőséget ad. A kisüsti pálinka fontos jellemzője fajsúlyossága, íz- és illatgazdagsága, és a világos, tiszta aromák.
Kisüsti pálinka főzde. A kisüsti pálinka készítésének, azaz a gyümölcscefre lepárlásának a legrégibb módszere, amely a hozzá használt, viszonylag kis méretű üstökről kapta a nevét. A tradicionális kisüsti módszerrel kiváló pálinka készül, így aztán nem vitatható a bakonyszentiváni pálinka kifőzde létjogosultsága. Magas értéket képvisel, sok esetben egyedi, kiváló minőséget ad. A kisüsti pálinka fontos jellemzője fajsúlyossága, íz- és illatgazdagsága, és a világos, tiszta aromák.
Kisüsti pálinka főzde. A kisüsti pálinka készítésének, azaz a gyümölcscefre lepárlásának a legrégibb módszere, amely a hozzá használt, viszonylag kis méretű üstökről kapta a nevét. A tradicionális kisüsti módszerrel kiváló pálinka készül, így aztán nem vitatható a bakonyszentiváni pálinka kifőzde létjogosultsága. Magas értéket képvisel, sok esetben egyedi, kiváló minőséget ad. A kisüsti pálinka fontos jellemzője fajsúlyossága, íz- és illatgazdagsága, és a világos, tiszta aromák.
A Léránt család szőlőműveléssel és borkészítéssel kapcsolatos emlékei 1890-es évektől datálhatóak, ekkor építette meg Léránt György a borospincéjét, és telepítette a szőlőbirtokát. Ekkor még a települést Nemestördemicznek hívták, és a falu lakossága alig haladta meg a körülbelül 200 lelket. Akkor még maga sem gondolta, hogy majd a dédunokái is ezt a keserédes, egész embert kívánó hivatást továbbviszik…
A Léránt család szőlőműveléssel és borkészítéssel kapcsolatos emlékei 1890-es évektől datálhatóak, ekkor építette meg Léránt György a borospincéjét, és telepítette a szőlőbirtokát. Ekkor még a települést Nemestördemicznek hívták, és a falu lakossága alig haladta meg a körülbelül 200 lelket. Akkor még maga sem gondolta, hogy majd a dédunokái is ezt a keserédes, egész embert kívánó hivatást továbbviszik…
A Léránt család szőlőműveléssel és borkészítéssel kapcsolatos emlékei 1890-es évektől datálhatóak, ekkor építette meg Léránt György a borospincéjét, és telepítette a szőlőbirtokát. Ekkor még a települést Nemestördemicznek hívták, és a falu lakossága alig haladta meg a körülbelül 200 lelket. Akkor még maga sem gondolta, hogy majd a dédunokái is ezt a keserédes, egész embert kívánó hivatást továbbviszik…
A Nem Adom Fel Kávézó és Étterem Budapest első, fogyatékossággal élő emberek által alapított kávézója és étterme, ahol maguk a fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű emberek készítik és szolgálják fel az ételeket és italokat, és közreműködnek a programok szervezésében és lebonyolításában.
A Nem Adom Fel Kávézó és Étterem Budapest első, fogyatékossággal élő emberek által alapított kávézója és étterme, ahol maguk a fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű emberek készítik és szolgálják fel az ételeket és italokat, és közreműködnek a programok szervezésében és lebonyolításában.
A Nem Adom Fel Kávézó és Étterem Budapest első, fogyatékossággal élő emberek által alapított kávézója és étterme, ahol maguk a fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű emberek készítik és szolgálják fel az ételeket és italokat, és közreműködnek a programok szervezésében és lebonyolításában.
A háromcsillagos Offi Ház Hotel és Aranyoroszlán Étterem és Borozó Eger szívében, a Kis Dobó téren található egy meseszép, 18. századi későbarokk épületben. A hotel és étterem egyben elengáns rendezvényhelyszín a belvárosban, amely ideális környezetet biztosít esküvők, fogadások, bálok, konferenciák, képzések, céges rendezvények lebonyolításához.
A háromcsillagos Offi Ház Hotel és Aranyoroszlán Étterem és Borozó Eger szívében, a Kis Dobó téren található egy meseszép, 18. századi későbarokk épületben. A hotel és étterem egyben elengáns rendezvényhelyszín a belvárosban, amely ideális környezetet biztosít esküvők, fogadások, bálok, konferenciák, képzések, céges rendezvények lebonyolításához.
A háromcsillagos Offi Ház Hotel és Aranyoroszlán Étterem és Borozó Eger szívében, a Kis Dobó téren található egy meseszép, 18. századi későbarokk épületben. A hotel és étterem egyben elengáns rendezvényhelyszín a belvárosban, amely ideális környezetet biztosít esküvők, fogadások, bálok, konferenciák, képzések, céges rendezvények lebonyolításához.