Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.

Egerben a borok bástyájának számít, a borászat kultikus központja a Dobó téren található Bikavér Borház. Borkóstoló és kávéház is, melyet az Ország Első Borbárjának neveztek el. Itt mintegy 50 különböző borászat boraival és kávéházi különlegességekkel találkozhat a betérő vendég. A téli időszakban pedig a forralt bor sem hiányozhat palettájukról.
Egerben a borok bástyájának számít, a borászat kultikus központja a Dobó téren található Bikavér Borház. Borkóstoló és kávéház is, melyet az Ország Első Borbárjának neveztek el. Itt mintegy 50 különböző borászat boraival és kávéházi különlegességekkel találkozhat a betérő vendég. A téli időszakban pedig a forralt bor sem hiányozhat palettájukról.

Egerben a borok bástyájának számít, a borászat kultikus központja a Dobó téren található Bikavér Borház. Borkóstoló és kávéház is, melyet az Ország Első Borbárjának neveztek el. Itt mintegy 50 különböző borászat boraival és kávéházi különlegességekkel találkozhat a betérő vendég. A téli időszakban pedig a forralt bor sem hiányozhat palettájukról.

Az Egri borvidék minden kétséget kizáróan az egyik legismertebb bortermő területe Magyarországnak, itthon és külföldön egyaránt. Főleg vörösboraival, azon belül is a bikavérrel azonosítják. A Bikavér Borozó Egerben középkori hangulatot idéző Lovagtermében az év bármely szakában lehetőség nyílik a borokkal való ismerkedésre , egyénileg és csoportosan is.
Az Egri borvidék minden kétséget kizáróan az egyik legismertebb bortermő területe Magyarországnak, itthon és külföldön egyaránt. Főleg vörösboraival, azon belül is a bikavérrel azonosítják. A Bikavér Borozó Egerben középkori hangulatot idéző Lovagtermében az év bármely szakában lehetőség nyílik a borokkal való ismerkedésre , egyénileg és csoportosan is.

Az Egri borvidék minden kétséget kizáróan az egyik legismertebb bortermő területe Magyarországnak, itthon és külföldön egyaránt. Főleg vörösboraival, azon belül is a bikavérrel azonosítják. A Bikavér Borozó Egerben középkori hangulatot idéző Lovagtermében az év bármely szakában lehetőség nyílik a borokkal való ismerkedésre , egyénileg és csoportosan is.

Üdvözlünk Magyarország első, ízig-vérig BIO ételműhelyében. Vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban dús, tápláló ételek kerülnek ki szakácsaink kezei közül, akik olyan főzési technológiákat használnak, amivel ezek az aranyat érő zöldségek és gyümölcsök vajmi keveset veszítenek tápértékükből. Ha étrended glutén-, netán tejmentes, akkor tényleg nálunk a helyed, persze a hagyományos konyha kedvelői is találnak maguknak finomságokat
Üdvözlünk Magyarország első, ízig-vérig BIO ételműhelyében. Vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban dús, tápláló ételek kerülnek ki szakácsaink kezei közül, akik olyan főzési technológiákat használnak, amivel ezek az aranyat érő zöldségek és gyümölcsök vajmi keveset veszítenek tápértékükből. Ha étrended glutén-, netán tejmentes, akkor tényleg nálunk a helyed, persze a hagyományos konyha kedvelői is találnak maguknak finomságokat

Üdvözlünk Magyarország első, ízig-vérig BIO ételműhelyében. Vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban dús, tápláló ételek kerülnek ki szakácsaink kezei közül, akik olyan főzési technológiákat használnak, amivel ezek az aranyat érő zöldségek és gyümölcsök vajmi keveset veszítenek tápértékükből. Ha étrended glutén-, netán tejmentes, akkor tényleg nálunk a helyed, persze a hagyományos konyha kedvelői is találnak maguknak finomságokat

A pincészet Magyarország első bioszőlészete és bioborászata. A Szent György-hegyen 25 hektár ültetvényen termesztenek szőlőt: olaszrizlinget, szürkebarátot, sárga muskotályt, kéknyelűt és hárslevelűt. Egész évben, előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Amennyiben a látogatás során szeretnének megismerkedni a pincészet boraival, úgy borbemutató keretében erre lehetőséget biztosítunk.
A pincészet Magyarország első bioszőlészete és bioborászata. A Szent György-hegyen 25 hektár ültetvényen termesztenek szőlőt: olaszrizlinget, szürkebarátot, sárga muskotályt, kéknyelűt és hárslevelűt. Egész évben, előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Amennyiben a látogatás során szeretnének megismerkedni a pincészet boraival, úgy borbemutató keretében erre lehetőséget biztosítunk.

A pincészet Magyarország első bioszőlészete és bioborászata. A Szent György-hegyen 25 hektár ültetvényen termesztenek szőlőt: olaszrizlinget, szürkebarátot, sárga muskotályt, kéknyelűt és hárslevelűt. Egész évben, előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Amennyiben a látogatás során szeretnének megismerkedni a pincészet boraival, úgy borbemutató keretében erre lehetőséget biztosítunk.

A hagyományoknak megfelelően alacsony művelésmódban műveljük, Izsák és Szabadszállás környékén próbálkozunk más fajták termesztésével is. Az ősi birtokon van egy kis tanya, melyben a nagypapa öreg hordói és szőlőművelő eszközei kaptak helyet. Ezeket az eszközöket a mai napig megőriztük az utókor számára. Az izsáki területek egy részéről jól ismert fajtákat használunk, mint pl. a cserszegi fűszerest.
A hagyományoknak megfelelően alacsony művelésmódban műveljük, Izsák és Szabadszállás környékén próbálkozunk más fajták termesztésével is. Az ősi birtokon van egy kis tanya, melyben a nagypapa öreg hordói és szőlőművelő eszközei kaptak helyet. Ezeket az eszközöket a mai napig megőriztük az utókor számára. Az izsáki területek egy részéről jól ismert fajtákat használunk, mint pl. a cserszegi fűszerest.

A hagyományoknak megfelelően alacsony művelésmódban műveljük, Izsák és Szabadszállás környékén próbálkozunk más fajták termesztésével is. Az ősi birtokon van egy kis tanya, melyben a nagypapa öreg hordói és szőlőművelő eszközei kaptak helyet. Ezeket az eszközöket a mai napig megőriztük az utókor számára. Az izsáki területek egy részéről jól ismert fajtákat használunk, mint pl. a cserszegi fűszerest.