Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Az Egri borvidék minden kétséget kizáróan az egyik legismertebb bortermő területe Magyarországnak, itthon és külföldön egyaránt. Főleg vörösboraival, azon belül is a bikavérrel azonosítják. A Bikavér Borozó Egerben középkori hangulatot idéző Lovagtermében az év bármely szakában lehetőség nyílik a borokkal való ismerkedésre , egyénileg és csoportosan is.
Az Egri borvidék minden kétséget kizáróan az egyik legismertebb bortermő területe Magyarországnak, itthon és külföldön egyaránt. Főleg vörösboraival, azon belül is a bikavérrel azonosítják. A Bikavér Borozó Egerben középkori hangulatot idéző Lovagtermében az év bármely szakában lehetőség nyílik a borokkal való ismerkedésre , egyénileg és csoportosan is.
Az Egri borvidék minden kétséget kizáróan az egyik legismertebb bortermő területe Magyarországnak, itthon és külföldön egyaránt. Főleg vörösboraival, azon belül is a bikavérrel azonosítják. A Bikavér Borozó Egerben középkori hangulatot idéző Lovagtermében az év bármely szakában lehetőség nyílik a borokkal való ismerkedésre , egyénileg és csoportosan is.
Üdvözlünk Magyarország első, ízig-vérig BIO ételműhelyében. Vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban dús, tápláló ételek kerülnek ki szakácsaink kezei közül, akik olyan főzési technológiákat használnak, amivel ezek az aranyat érő zöldségek és gyümölcsök vajmi keveset veszítenek tápértékükből. Ha étrended glutén-, netán tejmentes, akkor tényleg nálunk a helyed, persze a hagyományos konyha kedvelői is találnak maguknak finomságokat
Üdvözlünk Magyarország első, ízig-vérig BIO ételműhelyében. Vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban dús, tápláló ételek kerülnek ki szakácsaink kezei közül, akik olyan főzési technológiákat használnak, amivel ezek az aranyat érő zöldségek és gyümölcsök vajmi keveset veszítenek tápértékükből. Ha étrended glutén-, netán tejmentes, akkor tényleg nálunk a helyed, persze a hagyományos konyha kedvelői is találnak maguknak finomságokat
Üdvözlünk Magyarország első, ízig-vérig BIO ételműhelyében. Vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban dús, tápláló ételek kerülnek ki szakácsaink kezei közül, akik olyan főzési technológiákat használnak, amivel ezek az aranyat érő zöldségek és gyümölcsök vajmi keveset veszítenek tápértékükből. Ha étrended glutén-, netán tejmentes, akkor tényleg nálunk a helyed, persze a hagyományos konyha kedvelői is találnak maguknak finomságokat
A pincészet Magyarország első bioszőlészete és bioborászata. A Szent György-hegyen 25 hektár ültetvényen termesztenek szőlőt: olaszrizlinget, szürkebarátot, sárga muskotályt, kéknyelűt és hárslevelűt. Egész évben, előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Amennyiben a látogatás során szeretnének megismerkedni a pincészet boraival, úgy borbemutató keretében erre lehetőséget biztosítunk.
A pincészet Magyarország első bioszőlészete és bioborászata. A Szent György-hegyen 25 hektár ültetvényen termesztenek szőlőt: olaszrizlinget, szürkebarátot, sárga muskotályt, kéknyelűt és hárslevelűt. Egész évben, előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Amennyiben a látogatás során szeretnének megismerkedni a pincészet boraival, úgy borbemutató keretében erre lehetőséget biztosítunk.
A pincészet Magyarország első bioszőlészete és bioborászata. A Szent György-hegyen 25 hektár ültetvényen termesztenek szőlőt: olaszrizlinget, szürkebarátot, sárga muskotályt, kéknyelűt és hárslevelűt. Egész évben, előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Amennyiben a látogatás során szeretnének megismerkedni a pincészet boraival, úgy borbemutató keretében erre lehetőséget biztosítunk.
A hagyományoknak megfelelően alacsony művelésmódban műveljük, Izsák és Szabadszállás környékén próbálkozunk más fajták termesztésével is. Az ősi birtokon van egy kis tanya, melyben a nagypapa öreg hordói és szőlőművelő eszközei kaptak helyet. Ezeket az eszközöket a mai napig megőriztük az utókor számára. Az izsáki területek egy részéről jól ismert fajtákat használunk, mint pl. a cserszegi fűszerest.
A hagyományoknak megfelelően alacsony művelésmódban műveljük, Izsák és Szabadszállás környékén próbálkozunk más fajták termesztésével is. Az ősi birtokon van egy kis tanya, melyben a nagypapa öreg hordói és szőlőművelő eszközei kaptak helyet. Ezeket az eszközöket a mai napig megőriztük az utókor számára. Az izsáki területek egy részéről jól ismert fajtákat használunk, mint pl. a cserszegi fűszerest.
A hagyományoknak megfelelően alacsony művelésmódban műveljük, Izsák és Szabadszállás környékén próbálkozunk más fajták termesztésével is. Az ősi birtokon van egy kis tanya, melyben a nagypapa öreg hordói és szőlőművelő eszközei kaptak helyet. Ezeket az eszközöket a mai napig megőriztük az utókor számára. Az izsáki területek egy részéről jól ismert fajtákat használunk, mint pl. a cserszegi fűszerest.
A Biró Borpincészet kézműves családi pincészet, jelenleg 3 hektáron gazdálkodnak. Pázmándfalui ültetvényükön évente átlagosan száz hektoliter bort termelnek, melyet palackozva és folyóborként is értékesítenek. A Biró család fahordós erjesztéssel és érleléssel készült vörös- és testesebb fehérborokkal várja a a borkedvelőket. Biró Borpincészet borai: Olaszrizling, Királyleányka, Szürkebarát, Zweigelt, Pinot noir. Borkóstolóikon akár 20 fős társaságok is részt vehetnek. A vendégeket borkorcsolyával vagy hidegtálakkal és természetesen remek borokkal várják!
A Biró Borpincészet kézműves családi pincészet, jelenleg 3 hektáron gazdálkodnak. Pázmándfalui ültetvényükön évente átlagosan száz hektoliter bort termelnek, melyet palackozva és folyóborként is értékesítenek. A Biró család fahordós erjesztéssel és érleléssel készült vörös- és testesebb fehérborokkal várja a a borkedvelőket. Biró Borpincészet borai: Olaszrizling, Királyleányka, Szürkebarát, Zweigelt, Pinot noir. Borkóstolóikon akár 20 fős társaságok is részt vehetnek. A vendégeket borkorcsolyával vagy hidegtálakkal és természetesen remek borokkal várják!
A Biró Borpincészet kézműves családi pincészet, jelenleg 3 hektáron gazdálkodnak. Pázmándfalui ültetvényükön évente átlagosan száz hektoliter bort termelnek, melyet palackozva és folyóborként is értékesítenek. A Biró család fahordós erjesztéssel és érleléssel készült vörös- és testesebb fehérborokkal várja a a borkedvelőket. Biró Borpincészet borai: Olaszrizling, Királyleányka, Szürkebarát, Zweigelt, Pinot noir. Borkóstolóikon akár 20 fős társaságok is részt vehetnek. A vendégeket borkorcsolyával vagy hidegtálakkal és természetesen remek borokkal várják!
Célunk, hogy friss alapanyagokból kiváló minőségű ételeket készítsünk vendégeink részére. Fiatalos, kötetlen környezetben várunk mindenkit, így tökéletes helyszín családi és baráti összejövetelekhez, beszélgetésekhez egy finom koktél vagy jó bor mellett. Ételeink ötvözik nagymamáink praktikáit és receptúráit a modern gasztro-szemléletekkel. Így tudjuk élménnyé tenni az étkezést minden vendégünk számára. Rendezvények, fogadások, programok, kulturális események lebonyolítására is készen állunk.
Célunk, hogy friss alapanyagokból kiváló minőségű ételeket készítsünk vendégeink részére. Fiatalos, kötetlen környezetben várunk mindenkit, így tökéletes helyszín családi és baráti összejövetelekhez, beszélgetésekhez egy finom koktél vagy jó bor mellett. Ételeink ötvözik nagymamáink praktikáit és receptúráit a modern gasztro-szemléletekkel. Így tudjuk élménnyé tenni az étkezést minden vendégünk számára. Rendezvények, fogadások, programok, kulturális események lebonyolítására is készen állunk.
Célunk, hogy friss alapanyagokból kiváló minőségű ételeket készítsünk vendégeink részére. Fiatalos, kötetlen környezetben várunk mindenkit, így tökéletes helyszín családi és baráti összejövetelekhez, beszélgetésekhez egy finom koktél vagy jó bor mellett. Ételeink ötvözik nagymamáink praktikáit és receptúráit a modern gasztro-szemléletekkel. Így tudjuk élménnyé tenni az étkezést minden vendégünk számára. Rendezvények, fogadások, programok, kulturális események lebonyolítására is készen állunk.
A Bistorant Kecskemét egy prémium kategóriás szálloda részeként működik, de nem csupán a szállóvendégek színvonalas kiszolgálása a cél. Úgy gondoljuk, mindenkinek jár, hogy az enteriőrtől a kiszolgálásig, a nyersanyagtól a feltálalt ételig, a legtökéletesebbet kapja. Hogy ez a hétköznapokban vagy ünnepnapokon, családdal, barátokkal, üzletfelekkel történik-e, gasztronómiai kiruccanás vagy épp egy aktuális akció keretében, mindegy is. Akár egy jó pohár minőségi borra vagy különleges italra vágyik, akár egy - a hagyományból és tradícióból meritkező, de a legfrissebb trendeket követő ételkölteményre vágyik, éttermünk nyitva áll Ön előtt.
A Bistorant Kecskemét egy prémium kategóriás szálloda részeként működik, de nem csupán a szállóvendégek színvonalas kiszolgálása a cél. Úgy gondoljuk, mindenkinek jár, hogy az enteriőrtől a kiszolgálásig, a nyersanyagtól a feltálalt ételig, a legtökéletesebbet kapja. Hogy ez a hétköznapokban vagy ünnepnapokon, családdal, barátokkal, üzletfelekkel történik-e, gasztronómiai kiruccanás vagy épp egy aktuális akció keretében, mindegy is. Akár egy jó pohár minőségi borra vagy különleges italra vágyik, akár egy - a hagyományból és tradícióból meritkező, de a legfrissebb trendeket követő ételkölteményre vágyik, éttermünk nyitva áll Ön előtt.
A Bistorant Kecskemét egy prémium kategóriás szálloda részeként működik, de nem csupán a szállóvendégek színvonalas kiszolgálása a cél. Úgy gondoljuk, mindenkinek jár, hogy az enteriőrtől a kiszolgálásig, a nyersanyagtól a feltálalt ételig, a legtökéletesebbet kapja. Hogy ez a hétköznapokban vagy ünnepnapokon, családdal, barátokkal, üzletfelekkel történik-e, gasztronómiai kiruccanás vagy épp egy aktuális akció keretében, mindegy is. Akár egy jó pohár minőségi borra vagy különleges italra vágyik, akár egy - a hagyományból és tradícióból meritkező, de a legfrissebb trendeket követő ételkölteményre vágyik, éttermünk nyitva áll Ön előtt.