Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Vállalkozásunk kézműves sör előállításával foglalkozik, közel 30 éve. A mikro-sörfőzdetechnológián alapuló serfőzdénk soha nem a mennyiségi, annál inkább a minőségi termelést tartja, célkitűzésként maga előtt. Söreink alapanyagai a fellelhető legjobb minőségű alapanyagforrásból származnak, Németországból, Belgiumból, Amerikából és Szlovéniából.
Vállalkozásunk kézműves sör előállításával foglalkozik, közel 30 éve. A mikro-sörfőzdetechnológián alapuló serfőzdénk soha nem a mennyiségi, annál inkább a minőségi termelést tartja, célkitűzésként maga előtt. Söreink alapanyagai a fellelhető legjobb minőségű alapanyagforrásból származnak, Németországból, Belgiumból, Amerikából és Szlovéniából.
Vállalkozásunk kézműves sör előállításával foglalkozik, közel 30 éve. A mikro-sörfőzdetechnológián alapuló serfőzdénk soha nem a mennyiségi, annál inkább a minőségi termelést tartja, célkitűzésként maga előtt. Söreink alapanyagai a fellelhető legjobb minőségű alapanyagforrásból származnak, Németországból, Belgiumból, Amerikából és Szlovéniából.
A francia bisztrók hangulatát idézi meg franciás-magyar éttermünk Budapest belvárosában, ahol a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg francia zamatokkal. Évekkel ezelőtt egy magyaros-franciás éttermet álmodtunk meg, mely a francia bisztrók hangulatát idézné meg Budapest belvárosában. Ebbe a miliőbe olyan ételeket képzeltünk el, melyekben a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg egy kicsit másképp, francia zamatokkal… és egy kis borssal meg sóval. Álmunk 2008 novemberében vált valóra, amikor megnyitottuk a Borssó Bistro-t a Királyi Pál és Képíró utca sarkán, ahol ma már a megújult belváros hangulatos sétálóutcái vesznek minket körül.
A francia bisztrók hangulatát idézi meg franciás-magyar éttermünk Budapest belvárosában, ahol a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg francia zamatokkal. Évekkel ezelőtt egy magyaros-franciás éttermet álmodtunk meg, mely a francia bisztrók hangulatát idézné meg Budapest belvárosában. Ebbe a miliőbe olyan ételeket képzeltünk el, melyekben a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg egy kicsit másképp, francia zamatokkal… és egy kis borssal meg sóval. Álmunk 2008 novemberében vált valóra, amikor megnyitottuk a Borssó Bistro-t a Királyi Pál és Képíró utca sarkán, ahol ma már a megújult belváros hangulatos sétálóutcái vesznek minket körül.
A francia bisztrók hangulatát idézi meg franciás-magyar éttermünk Budapest belvárosában, ahol a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg francia zamatokkal. Évekkel ezelőtt egy magyaros-franciás éttermet álmodtunk meg, mely a francia bisztrók hangulatát idézné meg Budapest belvárosában. Ebbe a miliőbe olyan ételeket képzeltünk el, melyekben a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg egy kicsit másképp, francia zamatokkal… és egy kis borssal meg sóval. Álmunk 2008 novemberében vált valóra, amikor megnyitottuk a Borssó Bistro-t a Királyi Pál és Képíró utca sarkán, ahol ma már a megújult belváros hangulatos sétálóutcái vesznek minket körül.
Borterasz éttermünkben Kelet-Magyarország legszélesebb borkínálatát ajánljuk gasztronómiai élménnyel párosítva, mindezt Debrecen város szívében. Külön teremünk a pincében helyezkedik el. Alkalmas borvacsorák, szülinapok, családi és baráti összejövetelek lebonyolítására. Esküvőkre és céges rendezvényekre külön egyeztetett ételsorral készülünk.
Borterasz éttermünkben Kelet-Magyarország legszélesebb borkínálatát ajánljuk gasztronómiai élménnyel párosítva, mindezt Debrecen város szívében. Külön teremünk a pincében helyezkedik el. Alkalmas borvacsorák, szülinapok, családi és baráti összejövetelek lebonyolítására. Esküvőkre és céges rendezvényekre külön egyeztetett ételsorral készülünk.
Borterasz éttermünkben Kelet-Magyarország legszélesebb borkínálatát ajánljuk gasztronómiai élménnyel párosítva, mindezt Debrecen város szívében. Külön teremünk a pincében helyezkedik el. Alkalmas borvacsorák, szülinapok, családi és baráti összejövetelek lebonyolítására. Esküvőkre és céges rendezvényekre külön egyeztetett ételsorral készülünk.
A magyar konyha finomságai mellett sváb hagyományokat és ízeket is kínálunk vendégeinknek. Az ebéd vagy vacsora mellé ajánljuk a ház borait, amit nyugodt környezetben fogyaszthatnak el éttermünkben vagy kerthelyiségünkben, szőlőlugasaink alatt. Ételeink elkészítésekor igyekszünk mindig az évszaknak megfelelően, szezonális alapanyagokat használni.
A magyar konyha finomságai mellett sváb hagyományokat és ízeket is kínálunk vendégeinknek. Az ebéd vagy vacsora mellé ajánljuk a ház borait, amit nyugodt környezetben fogyaszthatnak el éttermünkben vagy kerthelyiségünkben, szőlőlugasaink alatt. Ételeink elkészítésekor igyekszünk mindig az évszaknak megfelelően, szezonális alapanyagokat használni.
A magyar konyha finomságai mellett sváb hagyományokat és ízeket is kínálunk vendégeinknek. Az ebéd vagy vacsora mellé ajánljuk a ház borait, amit nyugodt környezetben fogyaszthatnak el éttermünkben vagy kerthelyiségünkben, szőlőlugasaink alatt. Ételeink elkészítésekor igyekszünk mindig az évszaknak megfelelően, szezonális alapanyagokat használni.