Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Pannónia legszebb tájainak egyike a Dél-Balatoni Borvidék, ahol már a kelták és a rómaiak is szőlőt termesztettek és bort készítettek. Honfoglaló elődeink a Kaukázus vidékén ismerték meg e növényt. Keresse fel a Dél-Balatoni Borút Egyesület minősített állomásait, ízlelje meg a pincészetek borait, s közben élvezze a szőlőkkel átszőtt Somogyi-dombság lankáinak barátságos, megnyugtató atmoszféráját.
Pannónia legszebb tájainak egyike a Dél-Balatoni Borvidék, ahol már a kelták és a rómaiak is szőlőt termesztettek és bort készítettek. Honfoglaló elődeink a Kaukázus vidékén ismerték meg e növényt. Keresse fel a Dél-Balatoni Borút Egyesület minősített állomásait, ízlelje meg a pincészetek borait, s közben élvezze a szőlőkkel átszőtt Somogyi-dombság lankáinak barátságos, megnyugtató atmoszféráját.
Pannónia legszebb tájainak egyike a Dél-Balatoni Borvidék, ahol már a kelták és a rómaiak is szőlőt termesztettek és bort készítettek. Honfoglaló elődeink a Kaukázus vidékén ismerték meg e növényt. Keresse fel a Dél-Balatoni Borút Egyesület minősített állomásait, ízlelje meg a pincészetek borait, s közben élvezze a szőlőkkel átszőtt Somogyi-dombság lankáinak barátságos, megnyugtató atmoszféráját.
Hiánypótló szakmai összefogást takar a Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter. A Pannon Borrégió négy borvidékének (Pécs, Szekszárd, Tolna és Villány) borászai, borturisztikai szolgáltatói és borász szervezeti fogtak össze azért, hogy egységesen, hatékonyan jelenjenek meg, egyúttal segítve Önt, hogy kényelmesebben, gyorsabban érhesse el kedvenc borait és borászait.
Hiánypótló szakmai összefogást takar a Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter. A Pannon Borrégió négy borvidékének (Pécs, Szekszárd, Tolna és Villány) borászai, borturisztikai szolgáltatói és borász szervezeti fogtak össze azért, hogy egységesen, hatékonyan jelenjenek meg, egyúttal segítve Önt, hogy kényelmesebben, gyorsabban érhesse el kedvenc borait és borászait.
Hiánypótló szakmai összefogást takar a Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter. A Pannon Borrégió négy borvidékének (Pécs, Szekszárd, Tolna és Villány) borászai, borturisztikai szolgáltatói és borász szervezeti fogtak össze azért, hogy egységesen, hatékonyan jelenjenek meg, egyúttal segítve Önt, hogy kényelmesebben, gyorsabban érhesse el kedvenc borait és borászait.
A barbecue (rövidítve: BBQ) egy zárt rendszerben, sajátos ételsütési eszközökkel végzett eljárás, amely során alacsony hőmérsékleten (jellemzően 110-125 °C) hőkezeljük az alapanyagokat, a hőáramlás által gazdagítva az alapanyag ízvilágát. Többféle grillezési módszert használhatunk a sütéshez. A Dèli Part Woodfired BBQ Siófokon tiszta fatüzelèses BBQ. Télen Fő tér 4., nyáron Vámház u. 2. szám alatt.
A barbecue (rövidítve: BBQ) egy zárt rendszerben, sajátos ételsütési eszközökkel végzett eljárás, amely során alacsony hőmérsékleten (jellemzően 110-125 °C) hőkezeljük az alapanyagokat, a hőáramlás által gazdagítva az alapanyag ízvilágát. Többféle grillezési módszert használhatunk a sütéshez. A Dèli Part Woodfired BBQ Siófokon tiszta fatüzelèses BBQ. Télen Fő tér 4., nyáron Vámház u. 2. szám alatt.
A barbecue (rövidítve: BBQ) egy zárt rendszerben, sajátos ételsütési eszközökkel végzett eljárás, amely során alacsony hőmérsékleten (jellemzően 110-125 °C) hőkezeljük az alapanyagokat, a hőáramlás által gazdagítva az alapanyag ízvilágát. Többféle grillezési módszert használhatunk a sütéshez. A Dèli Part Woodfired BBQ Siófokon tiszta fatüzelèses BBQ. Télen Fő tér 4., nyáron Vámház u. 2. szám alatt.
Demeter Csaba borászata 7,5 ha-on gazdálkodik Eger határában, teljesen kézi módszerrel. Természettel együtt élő borászat kiépítésén dolgoznak. Évek óta csak természetes anyagokat használnak a borkészítés során. Kezdetben natúr borok készítésével foglalkoztak, majd áttértek a bio termelésre. A természetazonosság kiemelten fontos a borászat számára.
Demeter Csaba borászata 7,5 ha-on gazdálkodik Eger határában, teljesen kézi módszerrel. Természettel együtt élő borászat kiépítésén dolgoznak. Évek óta csak természetes anyagokat használnak a borkészítés során. Kezdetben natúr borok készítésével foglalkoztak, majd áttértek a bio termelésre. A természetazonosság kiemelten fontos a borászat számára.
Demeter Csaba borászata 7,5 ha-on gazdálkodik Eger határában, teljesen kézi módszerrel. Természettel együtt élő borászat kiépítésén dolgoznak. Évek óta csak természetes anyagokat használnak a borkészítés során. Kezdetben natúr borok készítésével foglalkoztak, majd áttértek a bio termelésre. A természetazonosság kiemelten fontos a borászat számára.
Kóstolóval és szálláshellyel, pince - és dűlőtúrával, borbolttal vár Demeter Ervin és Demeter Endre borászata Mádon. A családi pincészet 8 hektáron gazdálkodik. A borkóstoló, gasztronómiai – és turisztikai csomagok, csapatépítők, étteremfoglalás, kerékpár -és motorbérlés, vadász, lovas -és vízi turizmus programok egyéni igények alapján kerülnek összeállításra.
Kóstolóval és szálláshellyel, pince - és dűlőtúrával, borbolttal vár Demeter Ervin és Demeter Endre borászata Mádon. A családi pincészet 8 hektáron gazdálkodik. A borkóstoló, gasztronómiai – és turisztikai csomagok, csapatépítők, étteremfoglalás, kerékpár -és motorbérlés, vadász, lovas -és vízi turizmus programok egyéni igények alapján kerülnek összeállításra.
Kóstolóval és szálláshellyel, pince - és dűlőtúrával, borbolttal vár Demeter Ervin és Demeter Endre borászata Mádon. A családi pincészet 8 hektáron gazdálkodik. A borkóstoló, gasztronómiai – és turisztikai csomagok, csapatépítők, étteremfoglalás, kerékpár -és motorbérlés, vadász, lovas -és vízi turizmus programok egyéni igények alapján kerülnek összeállításra.