A Kis-Duna holtág partján fekvő, múlt század harmincas éveiben italkimérésként indult vendéglő az elmúlt évtizedek során Taksony emblematikus helyévé vált. A kivételesen szép természeti környezet, a megbízható konyha, családias hangulat és a vasárnapi élő sramlizene generációk sorának kínált színvonalas szórakozást.
A Kis-Duna holtág partján fekvő, múlt század harmincas éveiben italkimérésként indult vendéglő az elmúlt évtizedek során Taksony emblematikus helyévé vált. A kivételesen szép természeti környezet, a megbízható konyha, családias hangulat és a vasárnapi élő sramlizene generációk sorának kínált színvonalas szórakozást.
A Kis-Duna holtág partján fekvő, múlt század harmincas éveiben italkimérésként indult vendéglő az elmúlt évtizedek során Taksony emblematikus helyévé vált. A kivételesen szép természeti környezet, a megbízható konyha, családias hangulat és a vasárnapi élő sramlizene generációk sorának kínált színvonalas szórakozást.
Ötvözzük a hagyományokra, megérzésekre épült szőlőtermesztést az új technológiával. 55 hektáron gazdálkodunk a tolnai borrégióban. A borkészítést, természeti folyamatként kezeljük, ahol az adottságokat kiemeljük, megtartva a fajta jellegzetességét. Sok érdekes, egyedi terméket készítünk, mindenki talál nálunk “testreszabott” finomságot.
Ötvözzük a hagyományokra, megérzésekre épült szőlőtermesztést az új technológiával. 55 hektáron gazdálkodunk a tolnai borrégióban. A borkészítést, természeti folyamatként kezeljük, ahol az adottságokat kiemeljük, megtartva a fajta jellegzetességét. Sok érdekes, egyedi terméket készítünk, mindenki talál nálunk “testreszabott” finomságot.
Ötvözzük a hagyományokra, megérzésekre épült szőlőtermesztést az új technológiával. 55 hektáron gazdálkodunk a tolnai borrégióban. A borkészítést, természeti folyamatként kezeljük, ahol az adottságokat kiemeljük, megtartva a fajta jellegzetességét. Sok érdekes, egyedi terméket készítünk, mindenki talál nálunk “testreszabott” finomságot.
Borászatunk a Duna-Tisza közén, a 44-es főút mellett Kecskemét várostól 18 km-re helyezkedik el, az egykori Koháry István főnemes birtokán és 1990. január 1. óta működik a jelenlegi formában. Fő profilja a szőlőfeldolgozás, borászat. A borászati tevékenységet az idő előre haladtával egyéb élelmiszeripari termékek gyártása egészítette ki. Ma már az értékesítésük nagy részét teszi ki ez a termékkör. Ezek közül a legismertebb a híres Piroska gyümölcsszörpcsalád és a közkedvelt Tini alkoholmentes pezsgőcsalád.
Borászatunk a Duna-Tisza közén, a 44-es főút mellett Kecskemét várostól 18 km-re helyezkedik el, az egykori Koháry István főnemes birtokán és 1990. január 1. óta működik a jelenlegi formában. Fő profilja a szőlőfeldolgozás, borászat. A borászati tevékenységet az idő előre haladtával egyéb élelmiszeripari termékek gyártása egészítette ki. Ma már az értékesítésük nagy részét teszi ki ez a termékkör. Ezek közül a legismertebb a híres Piroska gyümölcsszörpcsalád és a közkedvelt Tini alkoholmentes pezsgőcsalád.
Borászatunk a Duna-Tisza közén, a 44-es főút mellett Kecskemét várostól 18 km-re helyezkedik el, az egykori Koháry István főnemes birtokán és 1990. január 1. óta működik a jelenlegi formában. Fő profilja a szőlőfeldolgozás, borászat. A borászati tevékenységet az idő előre haladtával egyéb élelmiszeripari termékek gyártása egészítette ki. Ma már az értékesítésük nagy részét teszi ki ez a termékkör. Ezek közül a legismertebb a híres Piroska gyümölcsszörpcsalád és a közkedvelt Tini alkoholmentes pezsgőcsalád.
Szeretettel várjuk lovasberényi pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok. Ezeken a rendezvényeken, borkóstolásokon részletes szakmai információt adok az általam termelt borok paramétereiről, készítésük technológiájáról, miközben vendégeinknek lehetőséget adunk arra, hogy meg is ízleljék azokat. Így később könnyebb kiválasztani, hogy melyik borból kívánnak fogyasztani, vagy vásárolni.
Szeretettel várjuk lovasberényi pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok. Ezeken a rendezvényeken, borkóstolásokon részletes szakmai információt adok az általam termelt borok paramétereiről, készítésük technológiájáról, miközben vendégeinknek lehetőséget adunk arra, hogy meg is ízleljék azokat. Így később könnyebb kiválasztani, hogy melyik borból kívánnak fogyasztani, vagy vásárolni.
Szeretettel várjuk lovasberényi pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok. Ezeken a rendezvényeken, borkóstolásokon részletes szakmai információt adok az általam termelt borok paramétereiről, készítésük technológiájáról, miközben vendégeinknek lehetőséget adunk arra, hogy meg is ízleljék azokat. Így később könnyebb kiválasztani, hogy melyik borból kívánnak fogyasztani, vagy vásárolni.
Újlipótvárosban, hangulatos-egyedi környezetben, minden gasztronómiai és kulturális igényt kielégítő remek vacsorázó, italozó és találkozóhely, ahol komfortosan megpihenhetünk, jókat koccinthatunk és ehetünk. gy hely mindenkinek, családdal, barátokkal, kutyával, babakocsival.Tavasztól kiülős terasszal várunk.
Újlipótvárosban, hangulatos-egyedi környezetben, minden gasztronómiai és kulturális igényt kielégítő remek vacsorázó, italozó és találkozóhely, ahol komfortosan megpihenhetünk, jókat koccinthatunk és ehetünk. gy hely mindenkinek, családdal, barátokkal, kutyával, babakocsival.Tavasztól kiülős terasszal várunk.
Újlipótvárosban, hangulatos-egyedi környezetben, minden gasztronómiai és kulturális igényt kielégítő remek vacsorázó, italozó és találkozóhely, ahol komfortosan megpihenhetünk, jókat koccinthatunk és ehetünk. gy hely mindenkinek, családdal, barátokkal, kutyával, babakocsival.Tavasztól kiülős terasszal várunk.