A csárda fő fogásai közé a csülök, mint füstölt, mint nyers csülök sütve különböző módon elkészítve ajánljuk, de a frissensülteket is számos módon elkészítjük vendégeink részére szárnyas húsból, illetve sertéshúsból egyaránt. A vendéglátóegység 40 fő maximális befogadására alkalmas. Szíveskedjen étlapunkat megtekinteni és legyen a vendégünk.
A csárda fő fogásai közé a csülök, mint füstölt, mint nyers csülök sütve különböző módon elkészítve ajánljuk, de a frissensülteket is számos módon elkészítjük vendégeink részére szárnyas húsból, illetve sertéshúsból egyaránt. A vendéglátóegység 40 fő maximális befogadására alkalmas. Szíveskedjen étlapunkat megtekinteni és legyen a vendégünk.
A csárda fő fogásai közé a csülök, mint füstölt, mint nyers csülök sütve különböző módon elkészítve ajánljuk, de a frissensülteket is számos módon elkészítjük vendégeink részére szárnyas húsból, illetve sertéshúsból egyaránt. A vendéglátóegység 40 fő maximális befogadására alkalmas. Szíveskedjen étlapunkat megtekinteni és legyen a vendégünk.
A Tokaj-Hétszőlő Szőlőbirtokon az összes feltétellel adott az oly kívánatos Botrytis cinerea kifejlődéséhez: több, mint egy terroir, igazi kincs. A bor világában azonban semmi nincs előre eldöntve… Az egyedülálló terroir rejtélyes kvalitásain túl az emberek hozzáértése tovább fokozza ezt az egyedi adottságot, hiszen engedményeket nem téve és hozamkorlátozást alkalmazva, mindig a minőség szem előtt tartásával művelik a területet.
A Tokaj-Hétszőlő Szőlőbirtokon az összes feltétellel adott az oly kívánatos Botrytis cinerea kifejlődéséhez: több, mint egy terroir, igazi kincs. A bor világában azonban semmi nincs előre eldöntve… Az egyedülálló terroir rejtélyes kvalitásain túl az emberek hozzáértése tovább fokozza ezt az egyedi adottságot, hiszen engedményeket nem téve és hozamkorlátozást alkalmazva, mindig a minőség szem előtt tartásával művelik a területet.
A Tokaj-Hétszőlő Szőlőbirtokon az összes feltétellel adott az oly kívánatos Botrytis cinerea kifejlődéséhez: több, mint egy terroir, igazi kincs. A bor világában azonban semmi nincs előre eldöntve… Az egyedülálló terroir rejtélyes kvalitásain túl az emberek hozzáértése tovább fokozza ezt az egyedi adottságot, hiszen engedményeket nem téve és hozamkorlátozást alkalmazva, mindig a minőség szem előtt tartásával művelik a területet.