Az étlapon található ételek főként a nemzetközi konyha ízeit szeretnék megismertetni a vendégekkel, helyenként érdekes, hagyományos ízek társításával. Az ételek szezonális friss alapanyagokból készülnek, elkészítésük talán hosszabb időt vesz igénybe, de egyedi, megismételhetetlen alkalom a gasztronómiával való találkozásra. Az étlapon kívül a séfek naponta más-más ételkülönlegességekkel is kedveskednek.
Az étlapon található ételek főként a nemzetközi konyha ízeit szeretnék megismertetni a vendégekkel, helyenként érdekes, hagyományos ízek társításával. Az ételek szezonális friss alapanyagokból készülnek, elkészítésük talán hosszabb időt vesz igénybe, de egyedi, megismételhetetlen alkalom a gasztronómiával való találkozásra. Az étlapon kívül a séfek naponta más-más ételkülönlegességekkel is kedveskednek.
Az étlapon található ételek főként a nemzetközi konyha ízeit szeretnék megismertetni a vendégekkel, helyenként érdekes, hagyományos ízek társításával. Az ételek szezonális friss alapanyagokból készülnek, elkészítésük talán hosszabb időt vesz igénybe, de egyedi, megismételhetetlen alkalom a gasztronómiával való találkozásra. Az étlapon kívül a séfek naponta más-más ételkülönlegességekkel is kedveskednek.
Újdonságok
Újdonságok
Szentendrén, a Dunakorzó leghangulatosabb teraszával várjuk kedves vendégeinket, kitűnő olasz konyhával, széles koktélválasztékkal, szolid árakkal! Olaszország - azon belül Calabria - hagyományaira épül a konyhánk, amit a tulajdonosi kör gasztro túrán szerzett receptekkel színesít. Papírvékony pizza, házi tészták, prémium húsok és halak, helyben készült sütemények, egy nagyon picit azért a magyar szájízre formálva! Áprilistól októberig hangulatos koktélpultos terasszal, a hűvösebb időszakban zárt és fűtött télikerttel várunk.
Szentendrén, a Dunakorzó leghangulatosabb teraszával várjuk kedves vendégeinket, kitűnő olasz konyhával, széles koktélválasztékkal, szolid árakkal! Olaszország - azon belül Calabria - hagyományaira épül a konyhánk, amit a tulajdonosi kör gasztro túrán szerzett receptekkel színesít. Papírvékony pizza, házi tészták, prémium húsok és halak, helyben készült sütemények, egy nagyon picit azért a magyar szájízre formálva! Áprilistól októberig hangulatos koktélpultos terasszal, a hűvösebb időszakban zárt és fűtött télikerttel várunk.
Szentendrén, a Dunakorzó leghangulatosabb teraszával várjuk kedves vendégeinket, kitűnő olasz konyhával, széles koktélválasztékkal, szolid árakkal! Olaszország - azon belül Calabria - hagyományaira épül a konyhánk, amit a tulajdonosi kör gasztro túrán szerzett receptekkel színesít. Papírvékony pizza, házi tészták, prémium húsok és halak, helyben készült sütemények, egy nagyon picit azért a magyar szájízre formálva! Áprilistól októberig hangulatos koktélpultos terasszal, a hűvösebb időszakban zárt és fűtött télikerttel várunk.
Tradicionális olasz étterem Budapest szívében. Nem véletlenül választottuk a Pomo D`oro nevet, amely ebben a formában aranyalmát, egybe írva pedig paradicsomot jelent. Az eredetiség nagyon fontos és erre mi is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért aztán konyhafőnökünk, Rosario az igazi tradicionális olasz ételek mellett saját receptgyűjteményéből is rengeteg fogást készít. Pizza mesterünk, Tommaso a ropogós vékony tésztájú pizzákat fatüzelésű kemencében süti, így fektetve nagy hangsúlyt a pizzák tradicionális ízének bemutatására.
Tradicionális olasz étterem Budapest szívében. Nem véletlenül választottuk a Pomo D`oro nevet, amely ebben a formában aranyalmát, egybe írva pedig paradicsomot jelent. Az eredetiség nagyon fontos és erre mi is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért aztán konyhafőnökünk, Rosario az igazi tradicionális olasz ételek mellett saját receptgyűjteményéből is rengeteg fogást készít. Pizza mesterünk, Tommaso a ropogós vékony tésztájú pizzákat fatüzelésű kemencében süti, így fektetve nagy hangsúlyt a pizzák tradicionális ízének bemutatására.
Tradicionális olasz étterem Budapest szívében. Nem véletlenül választottuk a Pomo D`oro nevet, amely ebben a formában aranyalmát, egybe írva pedig paradicsomot jelent. Az eredetiség nagyon fontos és erre mi is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért aztán konyhafőnökünk, Rosario az igazi tradicionális olasz ételek mellett saját receptgyűjteményéből is rengeteg fogást készít. Pizza mesterünk, Tommaso a ropogós vékony tésztájú pizzákat fatüzelésű kemencében süti, így fektetve nagy hangsúlyt a pizzák tradicionális ízének bemutatására.