Turizmus Program

Libabőr Fesztivál

SióFok Gasztro

Márton-nap

HorgászShow

Csoki workshop

Kastély élmények

Kék Zónák

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Libabőr Fesztivál
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Libabőr Fesztivál
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Vendéglátás

Időrend

A családi vállalkozás alapítója dr. Bodnár Sándor kertészmérnök, több évtizedes sikeres szakmai múltra tekinthet vissza. Tapasztalatait családi vállalkozásában hasznosítja, vejével Repei József borásszal. A Bodnár Pincészet Borház borainak sikere a kiváló alapanyagnak, a kíméletes szőlőfeldolgozásnak, az évszázados kézműves hagyományoknak és a jelenkor legkorszerűbb technikájának köszönhető. Borkóstoló programjainkra 30 főt tudunk fogadni, előzetes bejelentkezés alapján. Céges rendezvények lebonyolítását is vállaljuk. A Zemplén Kalandparkban megnyitottuk a Tokaji Bor- és Gasztroteraszunkat, ahol április végétől október elejéig várjuk vendégeinket.

A családi vállalkozás alapítója dr. Bodnár Sándor kertészmérnök, több évtizedes sikeres szakmai múltra tekinthet vissza. Tapasztalatait családi vállalkozásában hasznosítja, vejével Repei József borásszal. A Bodnár Pincészet Borház borainak sikere a kiváló alapanyagnak, a kíméletes szőlőfeldolgozásnak, az évszázados kézműves hagyományoknak és a jelenkor legkorszerűbb technikájának köszönhető. Borkóstoló programjainkra 30 főt tudunk fogadni, előzetes bejelentkezés alapján. Céges rendezvények lebonyolítását is vállaljuk. A Zemplén Kalandparkban megnyitottuk a Tokaji Bor- és Gasztroteraszunkat, ahol április végétől október elejéig várjuk vendégeinket.

A családi vállalkozás alapítója dr. Bodnár Sándor kertészmérnök, több évtizedes sikeres szakmai múltra tekinthet vissza. Tapasztalatait családi vállalkozásában hasznosítja, vejével Repei József borásszal. A Bodnár Pincészet Borház borainak sikere a kiváló alapanyagnak, a kíméletes szőlőfeldolgozásnak, az évszázados kézműves hagyományoknak és a jelenkor legkorszerűbb technikájának köszönhető. Borkóstoló programjainkra 30 főt tudunk fogadni, előzetes bejelentkezés alapján. Céges rendezvények lebonyolítását is vállaljuk. A Zemplén Kalandparkban megnyitottuk a Tokaji Bor- és Gasztroteraszunkat, ahol április végétől október elejéig várjuk vendégeinket.

Kicsiny kávézónkban a világ minden tájáról származó kávé kapható.

Kicsiny kávézónkban a világ minden tájáról származó kávé kapható.

Kicsiny kávézónkban a világ minden tájáról származó kávé kapható.

Családi gazdaságunk Csongrádon a Tisza és a Körös torkolatánál helyezkedik el. Jelenleg 7 hektáron termelünk bio szőlőt és ezekből készítünk klasszikus csongrádi vörösborokat. A folyton bővülő kínálat mellett egy hangulatos borkóstolóhelyet is üzemeltetünk. Szeretettel várjuk egész évben az érdeklődőket előzetes bejelentkezés alapján hagyományőrző kis gazdaságunkban!

Családi gazdaságunk Csongrádon a Tisza és a Körös torkolatánál helyezkedik el. Jelenleg 7 hektáron termelünk bio szőlőt és ezekből készítünk klasszikus csongrádi vörösborokat. A folyton bővülő kínálat mellett egy hangulatos borkóstolóhelyet is üzemeltetünk. Szeretettel várjuk egész évben az érdeklődőket előzetes bejelentkezés alapján hagyományőrző kis gazdaságunkban!

Családi gazdaságunk Csongrádon a Tisza és a Körös torkolatánál helyezkedik el. Jelenleg 7 hektáron termelünk bio szőlőt és ezekből készítünk klasszikus csongrádi vörösborokat. A folyton bővülő kínálat mellett egy hangulatos borkóstolóhelyet is üzemeltetünk. Szeretettel várjuk egész évben az érdeklődőket előzetes bejelentkezés alapján hagyományőrző kis gazdaságunkban!

Saját termelésű szőlőből készült, kiváló minőségű fehér, rosé és vörösborok széles válaszékban termelői áron családi pincészetünkben.

Saját termelésű szőlőből készült, kiváló minőségű fehér, rosé és vörösborok széles válaszékban termelői áron családi pincészetünkben.

Saját termelésű szőlőből készült, kiváló minőségű fehér, rosé és vörösborok széles válaszékban termelői áron családi pincészetünkben.

Éttermünkben a bor és az étel harmóniájára különös figyelmet fordítunk, így a Bodri borokkal leginkább összhangban álló ételpárosítások kerülnek ki Makk Norbert séf kezei alól. A fő irányvonal a magyar konyha sokszínűségének bemutatása, kicsit megreformálva és modernizálva, de mindenképp a magyaros ételeket helyezve a fókuszba.

Éttermünkben a bor és az étel harmóniájára különös figyelmet fordítunk, így a Bodri borokkal leginkább összhangban álló ételpárosítások kerülnek ki Makk Norbert séf kezei alól. A fő irányvonal a magyar konyha sokszínűségének bemutatása, kicsit megreformálva és modernizálva, de mindenképp a magyaros ételeket helyezve a fókuszba.

Éttermünkben a bor és az étel harmóniájára különös figyelmet fordítunk, így a Bodri borokkal leginkább összhangban álló ételpárosítások kerülnek ki Makk Norbert séf kezei alól. A fő irányvonal a magyar konyha sokszínűségének bemutatása, kicsit megreformálva és modernizálva, de mindenképp a magyaros ételeket helyezve a fókuszba.

A 100 hektáros Bodri Pincészet, mely turisztikai központ is egyben, hisz borászatot, rendezvénycentrumot, éttermet, látványkonyhát és vendégházakat is működtetünk, Szekszárd déli határában, egy festői szépségű völgyben várja vendégeit. Az 1800 négyzetméteres alapterületű nagypincénk belső terét tizenkét kupola teszi változatossá. 300 négyzetméteres érlelő pincénk pincetúrák alkalmával tekinthető meg. Az 1400 négyzetméteres rozéüzemünk nagyobb mennyiségű, kitűnő minőségű bor készítésére is lehetőséget ad. A Bodri Birtok igényes kialakítású vendégszobáiban 61 ember tud egyszerre megpihenni. Termálvizes földalatti kupolás római fürdő, jacuzzi és szauna is szolgálja a vendégeink kényelmét. Optimus Éttermünkben a magyar konyha sokszínűségét mutatjuk be, kissé modernizálva.

A 100 hektáros Bodri Pincészet, mely turisztikai központ is egyben, hisz borászatot, rendezvénycentrumot, éttermet, látványkonyhát és vendégházakat is működtetünk, Szekszárd déli határában, egy festői szépségű völgyben várja vendégeit. Az 1800 négyzetméteres alapterületű nagypincénk belső terét tizenkét kupola teszi változatossá. 300 négyzetméteres érlelő pincénk pincetúrák alkalmával tekinthető meg. Az 1400 négyzetméteres rozéüzemünk nagyobb mennyiségű, kitűnő minőségű bor készítésére is lehetőséget ad. A Bodri Birtok igényes kialakítású vendégszobáiban 61 ember tud egyszerre megpihenni. Termálvizes földalatti kupolás római fürdő, jacuzzi és szauna is szolgálja a vendégeink kényelmét. Optimus Éttermünkben a magyar konyha sokszínűségét mutatjuk be, kissé modernizálva.

A 100 hektáros Bodri Pincészet, mely turisztikai központ is egyben, hisz borászatot, rendezvénycentrumot, éttermet, látványkonyhát és vendégházakat is működtetünk, Szekszárd déli határában, egy festői szépségű völgyben várja vendégeit. Az 1800 négyzetméteres alapterületű nagypincénk belső terét tizenkét kupola teszi változatossá. 300 négyzetméteres érlelő pincénk pincetúrák alkalmával tekinthető meg. Az 1400 négyzetméteres rozéüzemünk nagyobb mennyiségű, kitűnő minőségű bor készítésére is lehetőséget ad. A Bodri Birtok igényes kialakítású vendégszobáiban 61 ember tud egyszerre megpihenni. Termálvizes földalatti kupolás római fürdő, jacuzzi és szauna is szolgálja a vendégeink kényelmét. Optimus Éttermünkben a magyar konyha sokszínűségét mutatjuk be, kissé modernizálva.

Tokaj városától kilenc kilométerre, Bodrogkisfaludon található a borászat, a környező települések határában pedig a szőlőterületek. A Hajdú János és Farkas Krisztián által alapított Bodrog Borműhely jelenleg 4,5 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Birtoklátogatásra, borkóstolásra előzetes bejelentkezés szükséges.

Tokaj városától kilenc kilométerre, Bodrogkisfaludon található a borászat, a környező települések határában pedig a szőlőterületek. A Hajdú János és Farkas Krisztián által alapított Bodrog Borműhely jelenleg 4,5 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Birtoklátogatásra, borkóstolásra előzetes bejelentkezés szükséges.

Tokaj városától kilenc kilométerre, Bodrogkisfaludon található a borászat, a környező települések határában pedig a szőlőterületek. A Hajdú János és Farkas Krisztián által alapított Bodrog Borműhely jelenleg 4,5 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Birtoklátogatásra, borkóstolásra előzetes bejelentkezés szükséges.

Bódva Étterem. Magyaros jellegű konyhával várja vendégeit.

Bódva Étterem. Magyaros jellegű konyhával várja vendégeit.

Bódva Étterem. Magyaros jellegű konyhával várja vendégeit.

A borászat furmint, sárgamuskotály és hárslevelű fajtákkal foglalkozik.

A borászat furmint, sárgamuskotály és hárslevelű fajtákkal foglalkozik.

A borászat furmint, sárgamuskotály és hárslevelű fajtákkal foglalkozik.

A pincészetnek jelenleg 45 ha saját szőlőterülete van. Szőlőterületünk meghatározó részén zöldveltelini, olaszrizling, muscat ottonel, chardonnay, merlot, kékfrankos, cabernet sauvignon, pinot noir ültetvény található. Repertoárunkban nagyobb számban szerepelnek a fehérborok, de rozé, illetve vörösboraink is nagy népszerűségnek örvendenek.

A pincészetnek jelenleg 45 ha saját szőlőterülete van. Szőlőterületünk meghatározó részén zöldveltelini, olaszrizling, muscat ottonel, chardonnay, merlot, kékfrankos, cabernet sauvignon, pinot noir ültetvény található. Repertoárunkban nagyobb számban szerepelnek a fehérborok, de rozé, illetve vörösboraink is nagy népszerűségnek örvendenek.

A pincészetnek jelenleg 45 ha saját szőlőterülete van. Szőlőterületünk meghatározó részén zöldveltelini, olaszrizling, muscat ottonel, chardonnay, merlot, kékfrankos, cabernet sauvignon, pinot noir ültetvény található. Repertoárunkban nagyobb számban szerepelnek a fehérborok, de rozé, illetve vörösboraink is nagy népszerűségnek örvendenek.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel
Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel

Legjobb élmények