A Budai Vigadó és a Kapucinus-templom között fekvő hangulatos kis tér Budapest legrégebben lakott városrésze címet is elnyerhetné. Ezen a gyönyörű helyen, a tér közepén nyitotta meg kapuit a Corvin Kávézó 2006-ban. Kávézónk belső kialakítása a klasszikus kávéházi vonalat képviseli, összhangban a tér és környékének korabeli időket felidéző hangulatával.
A Budai Vigadó és a Kapucinus-templom között fekvő hangulatos kis tér Budapest legrégebben lakott városrésze címet is elnyerhetné. Ezen a gyönyörű helyen, a tér közepén nyitotta meg kapuit a Corvin Kávézó 2006-ban. Kávézónk belső kialakítása a klasszikus kávéházi vonalat képviseli, összhangban a tér és környékének korabeli időket felidéző hangulatával.
A Budai Vigadó és a Kapucinus-templom között fekvő hangulatos kis tér Budapest legrégebben lakott városrésze címet is elnyerhetné. Ezen a gyönyörű helyen, a tér közepén nyitotta meg kapuit a Corvin Kávézó 2006-ban. Kávézónk belső kialakítása a klasszikus kávéházi vonalat képviseli, összhangban a tér és környékének korabeli időket felidéző hangulatával.
A Prestige Hotel Budapest****Superior éttermi együttműködő partnere a Michelin Guide által ajánlott Costes Downtown étterem. A fényűző elegancia és a csúcsgasztronómia kéz a kézben - A Costes Downtown étterem konyhája a portugál származású Corporate Executive Chef, Miguel Rocha Vieira szakmai irányítása alatt működik.
A Prestige Hotel Budapest****Superior éttermi együttműködő partnere a Michelin Guide által ajánlott Costes Downtown étterem. A fényűző elegancia és a csúcsgasztronómia kéz a kézben - A Costes Downtown étterem konyhája a portugál származású Corporate Executive Chef, Miguel Rocha Vieira szakmai irányítása alatt működik.
A Prestige Hotel Budapest****Superior éttermi együttműködő partnere a Michelin Guide által ajánlott Costes Downtown étterem. A fényűző elegancia és a csúcsgasztronómia kéz a kézben - A Costes Downtown étterem konyhája a portugál származású Corporate Executive Chef, Miguel Rocha Vieira szakmai irányítása alatt működik.
Az izakaya elnevezés eredetileg olyan japán szakéboltot jelöl, ahova munka után nemcsak vásárolni térnek be a vendégek, hanem enni, beszélgetni, lazulni. Mára a bolt jelleg visszavonult. A Costes Izakaya hivatalos besorolása „fine bistro”, ami a minőségi alapanyagokra, a klasszikus és modern konyhatechnológiák vegyítésére is utal, az ízvilág elsősorban ázsiai, de ez nem azt jelenti, hogy nem fér bele egy kis latin-amerikai, mediterrán vagy akár magyaros csavar. A finom ételek mellett igényes italokat is fogyaszthatunk.
Az izakaya elnevezés eredetileg olyan japán szakéboltot jelöl, ahova munka után nemcsak vásárolni térnek be a vendégek, hanem enni, beszélgetni, lazulni. Mára a bolt jelleg visszavonult. A Costes Izakaya hivatalos besorolása „fine bistro”, ami a minőségi alapanyagokra, a klasszikus és modern konyhatechnológiák vegyítésére is utal, az ízvilág elsősorban ázsiai, de ez nem azt jelenti, hogy nem fér bele egy kis latin-amerikai, mediterrán vagy akár magyaros csavar. A finom ételek mellett igényes italokat is fogyaszthatunk.
Az izakaya elnevezés eredetileg olyan japán szakéboltot jelöl, ahova munka után nemcsak vásárolni térnek be a vendégek, hanem enni, beszélgetni, lazulni. Mára a bolt jelleg visszavonult. A Costes Izakaya hivatalos besorolása „fine bistro”, ami a minőségi alapanyagokra, a klasszikus és modern konyhatechnológiák vegyítésére is utal, az ízvilág elsősorban ázsiai, de ez nem azt jelenti, hogy nem fér bele egy kis latin-amerikai, mediterrán vagy akár magyaros csavar. A finom ételek mellett igényes italokat is fogyaszthatunk.
Magyarország első Michelin-csillagos étterme- Costes. Szeretnénk, ha ez a szó egyet jelentene önnek a kompromisszummentes minőséggel, a mesteri ízekkel, a művészi megformálással, a részletekre való odafigyeléssel, az előzékeny kiszolgálással és a kellemes hangulattal. Fejezze ki a Costes név azt az egyedi, mégis minden este megújuló kötetlen és nyugodt fine dining élményt, amelyhez oly’ sok mindenki kell: lelkiismeretes termelő, rugalmas beszállító, eltökélt személyzet és egy műértő vendég: ön.
Magyarország első Michelin-csillagos étterme- Costes. Szeretnénk, ha ez a szó egyet jelentene önnek a kompromisszummentes minőséggel, a mesteri ízekkel, a művészi megformálással, a részletekre való odafigyeléssel, az előzékeny kiszolgálással és a kellemes hangulattal. Fejezze ki a Costes név azt az egyedi, mégis minden este megújuló kötetlen és nyugodt fine dining élményt, amelyhez oly’ sok mindenki kell: lelkiismeretes termelő, rugalmas beszállító, eltökélt személyzet és egy műértő vendég: ön.
Magyarország első Michelin-csillagos étterme- Costes. Szeretnénk, ha ez a szó egyet jelentene önnek a kompromisszummentes minőséggel, a mesteri ízekkel, a művészi megformálással, a részletekre való odafigyeléssel, az előzékeny kiszolgálással és a kellemes hangulattal. Fejezze ki a Costes név azt az egyedi, mégis minden este megújuló kötetlen és nyugodt fine dining élményt, amelyhez oly’ sok mindenki kell: lelkiismeretes termelő, rugalmas beszállító, eltökélt személyzet és egy műértő vendég: ön.