Éttermünk, mely Szombathely belvárosában, az Artis hotel épületében található, ötvözi az eleganciát és a fiatalos lendületet. Korszerű és egészséges, állandóan friss alapanyagok felhasználásával, modern technológiai eljárásokkal készült ételekkel és italokkal várjuk vendégeinket. Próbáljuk ötvözni a hagyományos európai és magyar ízeket a keleti konyhák különlegességeivel, ez páratlan gasztronómiai élményt és kellemes meglepetést jelenthet. Látványkonyha megoldással betekintést adunk a fogások elkészítésébe, séfjeink munkájába, közvetlenebbé varázsolva a környezetet. Ételeinkhez minőségi borokat, prémium italokat, frissítőket kínálunk, kihangsúlyozva az ízeket és a harmóniát. Minden nap bőséges reggelizési lehetőséggel indítjuk a napot, illetve hétköznap délben változatos business menü és sushi bento box is elérhető.
Éttermünk, mely Szombathely belvárosában, az Artis hotel épületében található, ötvözi az eleganciát és a fiatalos lendületet. Korszerű és egészséges, állandóan friss alapanyagok felhasználásával, modern technológiai eljárásokkal készült ételekkel és italokkal várjuk vendégeinket. Próbáljuk ötvözni a hagyományos európai és magyar ízeket a keleti konyhák különlegességeivel, ez páratlan gasztronómiai élményt és kellemes meglepetést jelenthet. Látványkonyha megoldással betekintést adunk a fogások elkészítésébe, séfjeink munkájába, közvetlenebbé varázsolva a környezetet. Ételeinkhez minőségi borokat, prémium italokat, frissítőket kínálunk, kihangsúlyozva az ízeket és a harmóniát. Minden nap bőséges reggelizési lehetőséggel indítjuk a napot, illetve hétköznap délben változatos business menü és sushi bento box is elérhető.
Éttermünk, mely Szombathely belvárosában, az Artis hotel épületében található, ötvözi az eleganciát és a fiatalos lendületet. Korszerű és egészséges, állandóan friss alapanyagok felhasználásával, modern technológiai eljárásokkal készült ételekkel és italokkal várjuk vendégeinket. Próbáljuk ötvözni a hagyományos európai és magyar ízeket a keleti konyhák különlegességeivel, ez páratlan gasztronómiai élményt és kellemes meglepetést jelenthet. Látványkonyha megoldással betekintést adunk a fogások elkészítésébe, séfjeink munkájába, közvetlenebbé varázsolva a környezetet. Ételeinkhez minőségi borokat, prémium italokat, frissítőket kínálunk, kihangsúlyozva az ízeket és a harmóniát. Minden nap bőséges reggelizési lehetőséggel indítjuk a napot, illetve hétköznap délben változatos business menü és sushi bento box is elérhető.
Fiatalos lendülettel nyitott újra Darnay. A Darnay Pince és Kultúrpajta új névvel és megújult szolgáltatásokkal kezdte meg működését Gyenesdiáson az idei szezonban. Kiemelten fontosnak tartják a helyi termékek támogatását és árusítását, valamint különféle kulturális és egyéb programok is szerepelnek az idei év tervei között, még nagyobb teret adva a szellemi feltöltődésnek.
Fiatalos lendülettel nyitott újra Darnay. A Darnay Pince és Kultúrpajta új névvel és megújult szolgáltatásokkal kezdte meg működését Gyenesdiáson az idei szezonban. Kiemelten fontosnak tartják a helyi termékek támogatását és árusítását, valamint különféle kulturális és egyéb programok is szerepelnek az idei év tervei között, még nagyobb teret adva a szellemi feltöltődésnek.
Fiatalos lendülettel nyitott újra Darnay. A Darnay Pince és Kultúrpajta új névvel és megújult szolgáltatásokkal kezdte meg működését Gyenesdiáson az idei szezonban. Kiemelten fontosnak tartják a helyi termékek támogatását és árusítását, valamint különféle kulturális és egyéb programok is szerepelnek az idei év tervei között, még nagyobb teret adva a szellemi feltöltődésnek.
Finom borokkal és jó hangulattal várjuk vendégeinket a kaptárkövek és a szomolyai fekete cseresznye falujában. A Nagy család által 2001-ben alapított borászat. Az Egri Borvidék keleti részén Szomolyán található a pince, és a termőterületeink többsége. A szőlők gondozása, feldolgozása, és a boraink értékesítése is a család felügyeletével zajlik.
Finom borokkal és jó hangulattal várjuk vendégeinket a kaptárkövek és a szomolyai fekete cseresznye falujában. A Nagy család által 2001-ben alapított borászat. Az Egri Borvidék keleti részén Szomolyán található a pince, és a termőterületeink többsége. A szőlők gondozása, feldolgozása, és a boraink értékesítése is a család felügyeletével zajlik.
Finom borokkal és jó hangulattal várjuk vendégeinket a kaptárkövek és a szomolyai fekete cseresznye falujában. A Nagy család által 2001-ben alapított borászat. Az Egri Borvidék keleti részén Szomolyán található a pince, és a termőterületeink többsége. A szőlők gondozása, feldolgozása, és a boraink értékesítése is a család felügyeletével zajlik.
Pincészetünk a hét mindennapján nyitva tart, így vendégeink bármikor betérhetnek egy kis borozásra, amit a hangulatos tufába vájt borozónkban vagy a teraszon ücsörögve fogyaszthatnak el. Amennyiben szervezett borkóstolón és pincelátogatáson szeretnének részt venni, ahhoz előzetes bejelentkezés szükséges.
Pincészetünk a hét mindennapján nyitva tart, így vendégeink bármikor betérhetnek egy kis borozásra, amit a hangulatos tufába vájt borozónkban vagy a teraszon ücsörögve fogyaszthatnak el. Amennyiben szervezett borkóstolón és pincelátogatáson szeretnének részt venni, ahhoz előzetes bejelentkezés szükséges.
Pincészetünk a hét mindennapján nyitva tart, így vendégeink bármikor betérhetnek egy kis borozásra, amit a hangulatos tufába vájt borozónkban vagy a teraszon ücsörögve fogyaszthatnak el. Amennyiben szervezett borkóstolón és pincelátogatáson szeretnének részt venni, ahhoz előzetes bejelentkezés szükséges.
Mindig friss alapanyagokkal, helyben készített finomságokkal, a hagyományos és a legmodern konyhatechnológiával dolgozunk. Fatüzeléses kemencében sülnek a húsok, a kenyerek és még a töltött káposzta is. Séfjeink igazi szenvedéllyel, kreativitással, a magyar és a modern konyhák művészetét ötvözve készítik az ételeket. A kakucsi Nagyligetes Deák Udvarház unikális hangulata különleges helyszín esküvők, családi és céges rendezvényeknek.
Mindig friss alapanyagokkal, helyben készített finomságokkal, a hagyományos és a legmodern konyhatechnológiával dolgozunk. Fatüzeléses kemencében sülnek a húsok, a kenyerek és még a töltött káposzta is. Séfjeink igazi szenvedéllyel, kreativitással, a magyar és a modern konyhák művészetét ötvözve készítik az ételeket. A kakucsi Nagyligetes Deák Udvarház unikális hangulata különleges helyszín esküvők, családi és céges rendezvényeknek.
Mindig friss alapanyagokkal, helyben készített finomságokkal, a hagyományos és a legmodern konyhatechnológiával dolgozunk. Fatüzeléses kemencében sülnek a húsok, a kenyerek és még a töltött káposzta is. Séfjeink igazi szenvedéllyel, kreativitással, a magyar és a modern konyhák művészetét ötvözve készítik az ételeket. A kakucsi Nagyligetes Deák Udvarház unikális hangulata különleges helyszín esküvők, családi és céges rendezvényeknek.