Turizmus Program

Családi sportnap

Siófoki Halfesztivál

Sítanpályák Napja

Oldtimer Show

OMÉK - Az ország legnagyobb agráreseménye!

Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Vörösbor

Családias kis pincénk a méltán híres Egri borvidék szívében, Egerszalókon található. A falu központjától csupán két percet kell gyalogolni a Barlanglakások felé, hogy elérjük a pincészetet. Borkínálatunkban többféle vörös- és fehérbor, rosé, illetve számos cuvee is szerepel. A vendégek a pince felső részében tudnak helyet foglalni, nyáron pedig lehetőség van a pincénél leülni és borozni a hűvös előtető alatt.

Családias kis pincénk a méltán híres Egri borvidék szívében, Egerszalókon található. A falu központjától csupán két percet kell gyalogolni a Barlanglakások felé, hogy elérjük a pincészetet. Borkínálatunkban többféle vörös- és fehérbor, rosé, illetve számos cuvee is szerepel. A vendégek a pince felső részében tudnak helyet foglalni, nyáron pedig lehetőség van a pincénél leülni és borozni a hűvös előtető alatt.

Családias kis pincénk a méltán híres Egri borvidék szívében, Egerszalókon található. A falu központjától csupán két percet kell gyalogolni a Barlanglakások felé, hogy elérjük a pincészetet. Borkínálatunkban többféle vörös- és fehérbor, rosé, illetve számos cuvee is szerepel. A vendégek a pince felső részében tudnak helyet foglalni, nyáron pedig lehetőség van a pincénél leülni és borozni a hűvös előtető alatt.

Borfajták: abasári olaszrizling, domoszlói muskotály, gyöngyösi fűszeres tramini.

Borfajták: abasári olaszrizling, domoszlói muskotály, gyöngyösi fűszeres tramini.

Borfajták: abasári olaszrizling, domoszlói muskotály, gyöngyösi fűszeres tramini.

A Halasi család azért hozta létre ezt az általuk megálmodott és megvalósított pincészetet, hogy Villány legkiválóbb minőségű prémium borkultúráját, és a tradicionális magyar konyha hagyományait féltett kincseként megőrizze az utókor számára. A hagyomány és a modernitás ötvözése, a villányi borvidékhez való ragaszkodás, a személyes hitelesség és a Halasi család több generációját érintő vállalkozói bátorság eredménye ez a gasztronómiai fellegvár.

A Halasi család azért hozta létre ezt az általuk megálmodott és megvalósított pincészetet, hogy Villány legkiválóbb minőségű prémium borkultúráját, és a tradicionális magyar konyha hagyományait féltett kincseként megőrizze az utókor számára. A hagyomány és a modernitás ötvözése, a villányi borvidékhez való ragaszkodás, a személyes hitelesség és a Halasi család több generációját érintő vállalkozói bátorság eredménye ez a gasztronómiai fellegvár.

A Halasi család azért hozta létre ezt az általuk megálmodott és megvalósított pincészetet, hogy Villány legkiválóbb minőségű prémium borkultúráját, és a tradicionális magyar konyha hagyományait féltett kincseként megőrizze az utókor számára. A hagyomány és a modernitás ötvözése, a villányi borvidékhez való ragaszkodás, a személyes hitelesség és a Halasi család több generációját érintő vállalkozói bátorság eredménye ez a gasztronómiai fellegvár.

A Haraszthy Pincészet tökéletes hely a bor és gasztronómia kedvelőinek. Kapcsolódjon ki egy pohár borral a gyönyörű táj látványa mellett. A Haraszthy Pincészet nem csak a borról szól, hanem annál sokkalta többről; a kikapcsolódásról, a változatos programokról, a feledhetetlen élményekről. Matador néven forradalmian megújult éttermünk. Az idei szezonban rengeteg új dologgal és különlegességgel várjuk kedves vendégeinket Etyeken mind ételek, mind borok tekintetében.

A Haraszthy Pincészet tökéletes hely a bor és gasztronómia kedvelőinek. Kapcsolódjon ki egy pohár borral a gyönyörű táj látványa mellett. A Haraszthy Pincészet nem csak a borról szól, hanem annál sokkalta többről; a kikapcsolódásról, a változatos programokról, a feledhetetlen élményekről. Matador néven forradalmian megújult éttermünk. Az idei szezonban rengeteg új dologgal és különlegességgel várjuk kedves vendégeinket Etyeken mind ételek, mind borok tekintetében.

A Haraszthy Pincészet tökéletes hely a bor és gasztronómia kedvelőinek. Kapcsolódjon ki egy pohár borral a gyönyörű táj látványa mellett. A Haraszthy Pincészet nem csak a borról szól, hanem annál sokkalta többről; a kikapcsolódásról, a változatos programokról, a feledhetetlen élményekről. Matador néven forradalmian megújult éttermünk. Az idei szezonban rengeteg új dologgal és különlegességgel várjuk kedves vendégeinket Etyeken mind ételek, mind borok tekintetében.

A Hárs fivérek, Tibor és József 20 ha-os gazdasága Pécs közelében, a Mecsek napfényes nyúlványain, a szajki szőlőhegyen terül el. A borkóstolókat az egyedi igényeknek megfelelően állítjuk össze, tipikusan 6-10 fajta bor kóstolását javasoljuk egy alkalommal, melyhez borkorcsolyát biztosítunk. Előzetes időpont egyeztetés szükséges.

A Hárs fivérek, Tibor és József 20 ha-os gazdasága Pécs közelében, a Mecsek napfényes nyúlványain, a szajki szőlőhegyen terül el. A borkóstolókat az egyedi igényeknek megfelelően állítjuk össze, tipikusan 6-10 fajta bor kóstolását javasoljuk egy alkalommal, melyhez borkorcsolyát biztosítunk. Előzetes időpont egyeztetés szükséges.

A Hárs fivérek, Tibor és József 20 ha-os gazdasága Pécs közelében, a Mecsek napfényes nyúlványain, a szajki szőlőhegyen terül el. A borkóstolókat az egyedi igényeknek megfelelően állítjuk össze, tipikusan 6-10 fajta bor kóstolását javasoljuk egy alkalommal, melyhez borkorcsolyát biztosítunk. Előzetes időpont egyeztetés szükséges.

Kézműves pincénk létrehozása két gyerekkori jóbarát álmának megvalósítása. Célunk az volt, hogy saját erőből létrehozzunk egy akkora borászatot, amiben minden feladatot mi tudunk elvégezni. Hisszük, hogy a minőség nagyrészt a szőlőben dől el, ezért a szőlészeti munkákra nagy hangsúlyt fektetünk. Törekszünk arra, hogy a borkészítés a lehető legtermészetesebb módon, minél kíméletesebben történjen. Pincelátogatás, borkóstolás előzetes bejelentkezéssel lehetséges. Pincészetünk csak előzetes bejelentkezéssel látogatható!

Kézműves pincénk létrehozása két gyerekkori jóbarát álmának megvalósítása. Célunk az volt, hogy saját erőből létrehozzunk egy akkora borászatot, amiben minden feladatot mi tudunk elvégezni. Hisszük, hogy a minőség nagyrészt a szőlőben dől el, ezért a szőlészeti munkákra nagy hangsúlyt fektetünk. Törekszünk arra, hogy a borkészítés a lehető legtermészetesebb módon, minél kíméletesebben történjen. Pincelátogatás, borkóstolás előzetes bejelentkezéssel lehetséges. Pincészetünk csak előzetes bejelentkezéssel látogatható!

Kézműves pincénk létrehozása két gyerekkori jóbarát álmának megvalósítása. Célunk az volt, hogy saját erőből létrehozzunk egy akkora borászatot, amiben minden feladatot mi tudunk elvégezni. Hisszük, hogy a minőség nagyrészt a szőlőben dől el, ezért a szőlészeti munkákra nagy hangsúlyt fektetünk. Törekszünk arra, hogy a borkészítés a lehető legtermészetesebb módon, minél kíméletesebben történjen. Pincelátogatás, borkóstolás előzetes bejelentkezéssel lehetséges. Pincészetünk csak előzetes bejelentkezéssel látogatható!

A borkészítés során teljes érettségre, üdítő gyümölcshangsúlyra törekszünk, ami Szekszárd és a Heimann borok védjegye is. Legtöbb borunkat kizárólag saját szőlőből készítjük és törekszünk a lehető legkevesebb technológiai beavatkozásra. A borászati eszköztárunk legfontosabb eszközei a jól karbantartott hordók, az érlelésre szánt idő és a megfontolt házasítások, melyek a mi ízlésünket tükrözik.

A borkészítés során teljes érettségre, üdítő gyümölcshangsúlyra törekszünk, ami Szekszárd és a Heimann borok védjegye is. Legtöbb borunkat kizárólag saját szőlőből készítjük és törekszünk a lehető legkevesebb technológiai beavatkozásra. A borászati eszköztárunk legfontosabb eszközei a jól karbantartott hordók, az érlelésre szánt idő és a megfontolt házasítások, melyek a mi ízlésünket tükrözik.

A borkészítés során teljes érettségre, üdítő gyümölcshangsúlyra törekszünk, ami Szekszárd és a Heimann borok védjegye is. Legtöbb borunkat kizárólag saját szőlőből készítjük és törekszünk a lehető legkevesebb technológiai beavatkozásra. A borászati eszköztárunk legfontosabb eszközei a jól karbantartott hordók, az érlelésre szánt idő és a megfontolt házasítások, melyek a mi ízlésünket tükrözik.

A birtok az Etyek-Budai borvidék egyik legdinamikusabban fejlődő kézműves családi borászata. A borászat és egyben a borvidék vezető fajtái a sauvignon blanc, a chardonnay és a pinot noir. Ezek mellett királylánykával és zöldveltelinivel foglalkoznak. Az utóbbi években az egyedi stílusú boraik mellett népszerűek a párlataik, az újonnan készülő kézműves pezsgők, valamint az úttörő gasztronómiai műhely is.

A birtok az Etyek-Budai borvidék egyik legdinamikusabban fejlődő kézműves családi borászata. A borászat és egyben a borvidék vezető fajtái a sauvignon blanc, a chardonnay és a pinot noir. Ezek mellett királylánykával és zöldveltelinivel foglalkoznak. Az utóbbi években az egyedi stílusú boraik mellett népszerűek a párlataik, az újonnan készülő kézműves pezsgők, valamint az úttörő gasztronómiai műhely is.

A birtok az Etyek-Budai borvidék egyik legdinamikusabban fejlődő kézműves családi borászata. A borászat és egyben a borvidék vezető fajtái a sauvignon blanc, a chardonnay és a pinot noir. Ezek mellett királylánykával és zöldveltelinivel foglalkoznak. Az utóbbi években az egyedi stílusú boraik mellett népszerűek a párlataik, az újonnan készülő kézműves pezsgők, valamint az úttörő gasztronómiai műhely is.

A bor a szenvedélyünk és a hivatásunk, a minőség pedig a legfőbb alapelvünk. E hitvallás alapján kísérjük végig a szőlőt, amíg az borrá alakul, majd palackozva a polcokra kerül. Célunk, hogy csúcsminőségű borokat kínáljunk megfizethető áron, a svájci minőségi precizitás és a Villány – Siklós terrroir adottságainak párosításával. A számos hazai és nemzetközi díj, ékes bizonyíték számunkra, hogy megfelelő irányban haladunk. Mindemellett szeretnénk bizalomteljes és baráti kapcsolatot ápolni partnereinkkel, vevőinkkel, dolgozóinkkal és szállítóinkkal.

A bor a szenvedélyünk és a hivatásunk, a minőség pedig a legfőbb alapelvünk. E hitvallás alapján kísérjük végig a szőlőt, amíg az borrá alakul, majd palackozva a polcokra kerül. Célunk, hogy csúcsminőségű borokat kínáljunk megfizethető áron, a svájci minőségi precizitás és a Villány – Siklós terrroir adottságainak párosításával. A számos hazai és nemzetközi díj, ékes bizonyíték számunkra, hogy megfelelő irányban haladunk. Mindemellett szeretnénk bizalomteljes és baráti kapcsolatot ápolni partnereinkkel, vevőinkkel, dolgozóinkkal és szállítóinkkal.

A bor a szenvedélyünk és a hivatásunk, a minőség pedig a legfőbb alapelvünk. E hitvallás alapján kísérjük végig a szőlőt, amíg az borrá alakul, majd palackozva a polcokra kerül. Célunk, hogy csúcsminőségű borokat kínáljunk megfizethető áron, a svájci minőségi precizitás és a Villány – Siklós terrroir adottságainak párosításával. A számos hazai és nemzetközi díj, ékes bizonyíték számunkra, hogy megfelelő irányban haladunk. Mindemellett szeretnénk bizalomteljes és baráti kapcsolatot ápolni partnereinkkel, vevőinkkel, dolgozóinkkal és szállítóinkkal.

Neszmélyi borvidéken a vizek városának nevezett Tata legjobb dűlőiben találhatók ültetvényeink (Látó-hegy, Látó-hegy föle, Grébicshegy). Horváth Mihály és Horváth Attila családja közösen műveljük a 11 ha nagyságú saját tulajdonú ültetvényeinket. Szívesen látjuk Tata legmagasabb pontján található csodálatos panorámájú, hangulatos kóstoló pincénkben a Látó-hegy tetején. Családi, baráti vagy céges összejövetelek rendezését is vállaljuk, télen 32 főig, tavasztól-őszig az udvaron padokkal kiegészítve nagyobb társaságot is tudunk fogadni.

Neszmélyi borvidéken a vizek városának nevezett Tata legjobb dűlőiben találhatók ültetvényeink (Látó-hegy, Látó-hegy föle, Grébicshegy). Horváth Mihály és Horváth Attila családja közösen műveljük a 11 ha nagyságú saját tulajdonú ültetvényeinket. Szívesen látjuk Tata legmagasabb pontján található csodálatos panorámájú, hangulatos kóstoló pincénkben a Látó-hegy tetején. Családi, baráti vagy céges összejövetelek rendezését is vállaljuk, télen 32 főig, tavasztól-őszig az udvaron padokkal kiegészítve nagyobb társaságot is tudunk fogadni.

Neszmélyi borvidéken a vizek városának nevezett Tata legjobb dűlőiben találhatók ültetvényeink (Látó-hegy, Látó-hegy föle, Grébicshegy). Horváth Mihály és Horváth Attila családja közösen műveljük a 11 ha nagyságú saját tulajdonú ültetvényeinket. Szívesen látjuk Tata legmagasabb pontján található csodálatos panorámájú, hangulatos kóstoló pincénkben a Látó-hegy tetején. Családi, baráti vagy céges összejövetelek rendezését is vállaljuk, télen 32 főig, tavasztól-őszig az udvaron padokkal kiegészítve nagyobb társaságot is tudunk fogadni.

1...678...20

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Gyulai őszi wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Gyulai őszi wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!

Legjobb élmények

Őszi Oldtimer Show! 500 válogatott oldtimer jármű! 100 évnél öregebb motorkerékpárok és fakerekű autók!