Turizmus Program

PanyolaFeszt

Bor és Kenyér Ünnep

Tisza-tavi Fesztivál

Mézesvölgyi nyár

Csillagösvény Élménypark

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Vörösbor

Népszerűség

Gondolkozott e már azon, hogyan lehetne a borkóstolást élménnyé varázsolni? Ha igen, mi úgy gondoljuk, hogy itt az ideje valóra váltani, mégpedig : velünk! Mi a zászlónkra írtuk az `élmény borkóstolás` intézményét kialakítani és meghonosítani. Legyen a bor szeretete mellett a táj, a helyi kultúra és az élő zene élvezete egy -egy indok arra, hogy hozzánk ellátogassanak.

Gondolkozott e már azon, hogyan lehetne a borkóstolást élménnyé varázsolni? Ha igen, mi úgy gondoljuk, hogy itt az ideje valóra váltani, mégpedig : velünk! Mi a zászlónkra írtuk az `élmény borkóstolás` intézményét kialakítani és meghonosítani. Legyen a bor szeretete mellett a táj, a helyi kultúra és az élő zene élvezete egy -egy indok arra, hogy hozzánk ellátogassanak.

Gondolkozott e már azon, hogyan lehetne a borkóstolást élménnyé varázsolni? Ha igen, mi úgy gondoljuk, hogy itt az ideje valóra váltani, mégpedig : velünk! Mi a zászlónkra írtuk az `élmény borkóstolás` intézményét kialakítani és meghonosítani. Legyen a bor szeretete mellett a táj, a helyi kultúra és az élő zene élvezete egy -egy indok arra, hogy hozzánk ellátogassanak.

A Kovács-Harmat Pincészet az egyedülálló hangulatú Versend „Orás” (Orásje) pincefaluban készíti és mutatja be borait. Borai a Pécsi borvidékre jellemző fehér borok és a Villányi borvidéken termett vörös borok.

A Kovács-Harmat Pincészet az egyedülálló hangulatú Versend „Orás” (Orásje) pincefaluban készíti és mutatja be borait. Borai a Pécsi borvidékre jellemző fehér borok és a Villányi borvidéken termett vörös borok.

A Kovács-Harmat Pincészet az egyedülálló hangulatú Versend „Orás” (Orásje) pincefaluban készíti és mutatja be borait. Borai a Pécsi borvidékre jellemző fehér borok és a Villányi borvidéken termett vörös borok.

A Kovács Nimród Winery Eger történelmi részén, a Verőszala utcai pincesoron található. Már a 18. században százával voltak présházak a városban, éppen olyanok, mint borászatunk hét összefüggő épülete.

A Kovács Nimród Winery Eger történelmi részén, a Verőszala utcai pincesoron található. Már a 18. században százával voltak présházak a városban, éppen olyanok, mint borászatunk hét összefüggő épülete.

A Kovács Nimród Winery Eger történelmi részén, a Verőszala utcai pincesoron található. Már a 18. században százával voltak présházak a városban, éppen olyanok, mint borászatunk hét összefüggő épülete.

A talajból a vulkanikus kőzetek adta tüzes jegyek életerővel töltik fel a fürtöket, így a Mátrai borvidékre jellemző friss, illatos, ugyanakkor tartalmas borokat kóstolhatunk. Széles szőlőfajta- választék jellemzi a gazdaságunkat.

A talajból a vulkanikus kőzetek adta tüzes jegyek életerővel töltik fel a fürtöket, így a Mátrai borvidékre jellemző friss, illatos, ugyanakkor tartalmas borokat kóstolhatunk. Széles szőlőfajta- választék jellemzi a gazdaságunkat.

A talajból a vulkanikus kőzetek adta tüzes jegyek életerővel töltik fel a fürtöket, így a Mátrai borvidékre jellemző friss, illatos, ugyanakkor tartalmas borokat kóstolhatunk. Széles szőlőfajta- választék jellemzi a gazdaságunkat.

A pincészet több, mint 16 ha területen gazdálkodik a Szentendre melletti Kőhegyen, Pilisborosjenőn, sőt, a horvát határ mellett is van ültetvényük. Küldetésük, hogy a szentendrei szőlészeti és borászati kultúrát újjáélesszék több mint 100 éves álmából és így a Dunakanyar és szűkebb értelemben Szentendre meghatározó mezőgazdasági vállalkozásává váljanak.

A pincészet több, mint 16 ha területen gazdálkodik a Szentendre melletti Kőhegyen, Pilisborosjenőn, sőt, a horvát határ mellett is van ültetvényük. Küldetésük, hogy a szentendrei szőlészeti és borászati kultúrát újjáélesszék több mint 100 éves álmából és így a Dunakanyar és szűkebb értelemben Szentendre meghatározó mezőgazdasági vállalkozásává váljanak.

A pincészet több, mint 16 ha területen gazdálkodik a Szentendre melletti Kőhegyen, Pilisborosjenőn, sőt, a horvát határ mellett is van ültetvényük. Küldetésük, hogy a szentendrei szőlészeti és borászati kultúrát újjáélesszék több mint 100 éves álmából és így a Dunakanyar és szűkebb értelemben Szentendre meghatározó mezőgazdasági vállalkozásává váljanak.

Hangulatos, családias környezetben, pincelátogatással és borkóstolással várják a régi és új vendégeket a Kökény és Fia Családi Borászatban. Borászatunk ideális helyszíne baráti találkozóknak, családi és céges rendezvényeknek. Éttermünkben főként a saját gazdaságunkban megtermelt, illetve helyi termelőktől beszerzett alapanyagok felhasználásával készülő fogásokat szolgáljuk fel, melyekhez szívesen ajánljuk a hozzájuk illő borokat. Készételeink megvásárolhatóak a borkimérésünkben vagy rendelhetőek házhoz szállítással is. Borászatunkban 5 mesébe illő Szőlős kunyhó és hangulatos Wellness kunyhó várja a vendégeket.

Hangulatos, családias környezetben, pincelátogatással és borkóstolással várják a régi és új vendégeket a Kökény és Fia Családi Borászatban. Borászatunk ideális helyszíne baráti találkozóknak, családi és céges rendezvényeknek. Éttermünkben főként a saját gazdaságunkban megtermelt, illetve helyi termelőktől beszerzett alapanyagok felhasználásával készülő fogásokat szolgáljuk fel, melyekhez szívesen ajánljuk a hozzájuk illő borokat. Készételeink megvásárolhatóak a borkimérésünkben vagy rendelhetőek házhoz szállítással is. Borászatunkban 5 mesébe illő Szőlős kunyhó és hangulatos Wellness kunyhó várja a vendégeket.

Hangulatos, családias környezetben, pincelátogatással és borkóstolással várják a régi és új vendégeket a Kökény és Fia Családi Borászatban. Borászatunk ideális helyszíne baráti találkozóknak, családi és céges rendezvényeknek. Éttermünkben főként a saját gazdaságunkban megtermelt, illetve helyi termelőktől beszerzett alapanyagok felhasználásával készülő fogásokat szolgáljuk fel, melyekhez szívesen ajánljuk a hozzájuk illő borokat. Készételeink megvásárolhatóak a borkimérésünkben vagy rendelhetőek házhoz szállítással is. Borászatunkban 5 mesébe illő Szőlős kunyhó és hangulatos Wellness kunyhó várja a vendégeket.

A pincészet a pázmándi szőlőhegyen található. Fehér, vörös és rozé bort is készít.

A pincészet a pázmándi szőlőhegyen található. Fehér, vörös és rozé bort is készít.

A pincészet a pázmándi szőlőhegyen található. Fehér, vörös és rozé bort is készít.

A borászat ültetvényeinek fajtaösszetétele széles, melyeket középmagas és alacsony kordonon művelnek. A jelenlegi ültetvény, melyben domináns a kék szőlő Eger, Egerszólát és Verpelét határában terül el. Az Egri Bikavér és az Egri Bikavér Superior nemes ízvilágát évről-évre az alábbi vörösborok közül minimum négy, de leginkább öt fajta házasításával alakítjuk ki (Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Kékoportó, Blauburger, Kadarka, Pinot Noir). A borok minőségét a borvidék sajátos mikroklímája, és a szigorúan alacsony terméshozam (50-70 q/ha) garantálja.

A borászat ültetvényeinek fajtaösszetétele széles, melyeket középmagas és alacsony kordonon művelnek. A jelenlegi ültetvény, melyben domináns a kék szőlő Eger, Egerszólát és Verpelét határában terül el. Az Egri Bikavér és az Egri Bikavér Superior nemes ízvilágát évről-évre az alábbi vörösborok közül minimum négy, de leginkább öt fajta házasításával alakítjuk ki (Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Kékoportó, Blauburger, Kadarka, Pinot Noir). A borok minőségét a borvidék sajátos mikroklímája, és a szigorúan alacsony terméshozam (50-70 q/ha) garantálja.

A borászat ültetvényeinek fajtaösszetétele széles, melyeket középmagas és alacsony kordonon művelnek. A jelenlegi ültetvény, melyben domináns a kék szőlő Eger, Egerszólát és Verpelét határában terül el. Az Egri Bikavér és az Egri Bikavér Superior nemes ízvilágát évről-évre az alábbi vörösborok közül minimum négy, de leginkább öt fajta házasításával alakítjuk ki (Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Kékoportó, Blauburger, Kadarka, Pinot Noir). A borok minőségét a borvidék sajátos mikroklímája, és a szigorúan alacsony terméshozam (50-70 q/ha) garantálja.

A pincészet a Balaton-felvidék egyik legszebb táján, a Káli-medencében a Szűcs hegyen található. A Kőróka Pince a szőlő és bortermelés hagyományait újragondolva, a korszerű technológiát az évszázados módszerekkel ötvözve készíti kézműves borait. Bor és BBQ teraszunkon BBQ fogásokkal és csodás borokkal várják a betérő vendégeket. Rendszeresen szerveznek borkóstolókat, borvacsorát és lehetőség van családi rendezvények lebonyolítására is.

A pincészet a Balaton-felvidék egyik legszebb táján, a Káli-medencében a Szűcs hegyen található. A Kőróka Pince a szőlő és bortermelés hagyományait újragondolva, a korszerű technológiát az évszázados módszerekkel ötvözve készíti kézműves borait. Bor és BBQ teraszunkon BBQ fogásokkal és csodás borokkal várják a betérő vendégeket. Rendszeresen szerveznek borkóstolókat, borvacsorát és lehetőség van családi rendezvények lebonyolítására is.

A pincészet a Balaton-felvidék egyik legszebb táján, a Káli-medencében a Szűcs hegyen található. A Kőróka Pince a szőlő és bortermelés hagyományait újragondolva, a korszerű technológiát az évszázados módszerekkel ötvözve készíti kézműves borait. Bor és BBQ teraszunkon BBQ fogásokkal és csodás borokkal várják a betérő vendégeket. Rendszeresen szerveznek borkóstolókat, borvacsorát és lehetőség van családi rendezvények lebonyolítására is.

A Balaton déli partjának lankáin fekvő borászatunk 7 éve készít díjnyertes borokat. Hisszük, hogy csak a tápanyagban és humuszban gazdag, élő és egészséges talaj adhatja a legjobb alapanyagot. A birtok életének minden területén törekszünk arra, hogy a lehető legkisebb ökológia lábnyommal létezzünk és dolgozzunk - a természet részeként. Minden döntésünkben a fenntarthatóságot helyezzük az első helyre, olyan apró részletek esetében is, mint a palack súlyának kiválasztása, a megújuló energiaellátás alkalmazása, a házi kovászos kenyér készítése vagy akár az egyszer használatos műanyagok elhagyása. Úgy érezzük, hogy ez a jó irány, örömmel indulunk el rajta.

A Balaton déli partjának lankáin fekvő borászatunk 7 éve készít díjnyertes borokat. Hisszük, hogy csak a tápanyagban és humuszban gazdag, élő és egészséges talaj adhatja a legjobb alapanyagot. A birtok életének minden területén törekszünk arra, hogy a lehető legkisebb ökológia lábnyommal létezzünk és dolgozzunk - a természet részeként. Minden döntésünkben a fenntarthatóságot helyezzük az első helyre, olyan apró részletek esetében is, mint a palack súlyának kiválasztása, a megújuló energiaellátás alkalmazása, a házi kovászos kenyér készítése vagy akár az egyszer használatos műanyagok elhagyása. Úgy érezzük, hogy ez a jó irány, örömmel indulunk el rajta.

A Balaton déli partjának lankáin fekvő borászatunk 7 éve készít díjnyertes borokat. Hisszük, hogy csak a tápanyagban és humuszban gazdag, élő és egészséges talaj adhatja a legjobb alapanyagot. A birtok életének minden területén törekszünk arra, hogy a lehető legkisebb ökológia lábnyommal létezzünk és dolgozzunk - a természet részeként. Minden döntésünkben a fenntarthatóságot helyezzük az első helyre, olyan apró részletek esetében is, mint a palack súlyának kiválasztása, a megújuló energiaellátás alkalmazása, a házi kovászos kenyér készítése vagy akár az egyszer használatos műanyagok elhagyása. Úgy érezzük, hogy ez a jó irány, örömmel indulunk el rajta.

1...91011...20

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények