Hajdú-Bihar vármegye az Észak-Alföld régióban található a Tiszántúlon. A vármegye fővárosa Debrecen, a cívis város. Leghíresebb gyógyfürdője Hajdúszoboszlón található. Rendezvényei közül a legismertebb Debrecenben a Virágkarnevál és Hortobágyon a hídivásár.
Fogadónk Debrecenben található a 47 számú főút mellett. Kedvező áron kínálunk szállást a városba érkezőknek. A szobákban kábel-tv,wi-fi internet, külön fürdőszoba található. Zárt udvaros parkolóval rendelkezünk amit vendégeink ingyen használhatnak. Ellátást igény szerint tudunk biztosítani. Ezen kívül vállalunk rendezvények lebonyolítását és csoportoknak kemencés látványsütést.
Fogadónk Debrecenben található a 47 számú főút mellett. Kedvező áron kínálunk szállást a városba érkezőknek. A szobákban kábel-tv,wi-fi internet, külön fürdőszoba található. Zárt udvaros parkolóval rendelkezünk amit vendégeink ingyen használhatnak. Ellátást igény szerint tudunk biztosítani. Ezen kívül vállalunk rendezvények lebonyolítását és csoportoknak kemencés látványsütést.
Fogadónk Debrecenben található a 47 számú főút mellett. Kedvező áron kínálunk szállást a városba érkezőknek. A szobákban kábel-tv,wi-fi internet, külön fürdőszoba található. Zárt udvaros parkolóval rendelkezünk amit vendégeink ingyen használhatnak. Ellátást igény szerint tudunk biztosítani. Ezen kívül vállalunk rendezvények lebonyolítását és csoportoknak kemencés látványsütést.
A nyolc hektáros arborétumban körülbelül 650 fajta fa és cserje él. A püspökladányi arborétum telepítése 1954-ben kezdődött. A három évtizeddel korábban meginduló szikfásítási kutatások keretében létesítették kötött, illetve szikes talajú és erdősztyepp klímájú termőhelyek erdészeti hasznosítása, valamint az erdők fafaj választékának bővítése céljából. A díszítő jellegű fásítások megalapozása, az ahhoz szükséges fa- és cserjefajok, fajták, változatok kiválasztása és bemutatása csak másodlagos cél volt.
A nyolc hektáros arborétumban körülbelül 650 fajta fa és cserje él. A püspökladányi arborétum telepítése 1954-ben kezdődött. A három évtizeddel korábban meginduló szikfásítási kutatások keretében létesítették kötött, illetve szikes talajú és erdősztyepp klímájú termőhelyek erdészeti hasznosítása, valamint az erdők fafaj választékának bővítése céljából. A díszítő jellegű fásítások megalapozása, az ahhoz szükséges fa- és cserjefajok, fajták, változatok kiválasztása és bemutatása csak másodlagos cél volt.
A nyolc hektáros arborétumban körülbelül 650 fajta fa és cserje él. A püspökladányi arborétum telepítése 1954-ben kezdődött. A három évtizeddel korábban meginduló szikfásítási kutatások keretében létesítették kötött, illetve szikes talajú és erdősztyepp klímájú termőhelyek erdészeti hasznosítása, valamint az erdők fafaj választékának bővítése céljából. A díszítő jellegű fásítások megalapozása, az ahhoz szükséges fa- és cserjefajok, fajták, változatok kiválasztása és bemutatása csak másodlagos cél volt.
Az Erdőspuszta Club Hotel**** 100 férőhelyes a`la carte Fenyves Vendéglőjének étlapján elsősorban a hagyományos, magyaros ízek dominálnak, de a kínálatban szép számban megtalálhatóak az európai konyha remekei is. A palettánkon szereplő ételeket az esetek túlnyomó többségében a szálloda tanyáján tartott állatok húsából készítjük el, így vendégeink asztalára kivétel nélkül válogatott alapanyagokból sütött-főzött specialitások kerülnek.
Az Erdőspuszta Club Hotel**** 100 férőhelyes a`la carte Fenyves Vendéglőjének étlapján elsősorban a hagyományos, magyaros ízek dominálnak, de a kínálatban szép számban megtalálhatóak az európai konyha remekei is. A palettánkon szereplő ételeket az esetek túlnyomó többségében a szálloda tanyáján tartott állatok húsából készítjük el, így vendégeink asztalára kivétel nélkül válogatott alapanyagokból sütött-főzött specialitások kerülnek.
Az Erdőspuszta Club Hotel**** 100 férőhelyes a`la carte Fenyves Vendéglőjének étlapján elsősorban a hagyományos, magyaros ízek dominálnak, de a kínálatban szép számban megtalálhatóak az európai konyha remekei is. A palettánkon szereplő ételeket az esetek túlnyomó többségében a szálloda tanyáján tartott állatok húsából készítjük el, így vendégeink asztalára kivétel nélkül válogatott alapanyagokból sütött-főzött specialitások kerülnek.